Screenshot-2023-08-04-at-10.41.49-AM-810x500.png

Kanadský profesor tvrdí, že ukazovanie genitálií dospelých "malým deťom" je "vynikajúci rodičovský nápad

48
Kultúra smrti

Doktorka na Univerzite Britskej Kolumbie (UBC) navrhla, aby rodičia vystavovali svoje deti “penisom” a “vulvám” rôzneho “veku”, aby ich pripravili na potenciálne stretnutia s rodovo nevyhranenými mužmi v ženských priestoroch a naopak.

“Hej, chceš vedieť jeden z mojich stále vynikajúcich rodičovských nápadov?"”spýtala sa na X, predtým známom ako Twitter, Katja Thieme z Katedry anglického jazyka UBC’

“Let. Little. Deti. Pozrite si: "Ako je to s tými deťmi?" (pozn. prekl. Penisy. And. Vulvas. Z. Rôzne. Vek. A. Veľkosti. V. A. Casual. Normalizované. Úplne. Bezpečné. Odpovedala a dodala, že svet vám za to poďakuje. A tie deti, keď vyrastú, tiež.

Šokujúci komentár profesorky bol reakciou na príspevok americkej vysokoškolskej plavkyne Riley Gainesovej na sociálnych sieťach. Mladá športovkyňa si získala značnú popularitu na internete za to, že obhajuje ženské športy pred inklúziou mužov, ako je napríklad William ‘Lia’ Thomas.

Podľa True North, Thieme najprv odpovedala na príspevok Gainesovej, v ktorom tá upozornila na príbeh 16-ročnej plavkyne, ktorú údajne “vylúčili z YMCA a vyhodili z jej plaveckého tímu za to, že v ich šatni oponovala nahému mužovi.”

V reakcii na príspevok Thieme napísal: “Len si predstavte, že by Riley Gaines’ tejto spoločnosti dokázala úplne zachovať chladnú hlavu pri pohľade na trans d***. A predstavte si, že by rodičia Riley Gainesovej’ boli ako, áno, to sa stáva, to’je v poriadku, teraz sa poďme’porozprávať o tvojom nadchádzajúcom tréningovom pláne.”

Po tom, čo sa Thiemeovej’znepokojujúci návrh rozšíril na sociálnych sieťach, Gainesová zverejnila vlastnú odpoveď profesorke a nazvala ju “vyšinutou.”

Svojimi myšlienkami sa pridal aj prorodinný aktivista Jason Jones, ktorý napísal:

Po reakcii Thieme zablokovala svoj účet, čím odrezala ľudí’od možnosti vidieť jej príspevky.

Kým mnohí zostávajú šokovaní z Thiemeovej’“rodičovských” rád, vystavovanie malých detí sexuálnym obrázkom a pojmom v snahe “normalizovať” deviantné správanie je dlhodobou taktikou zástancov LGBT ideológie.

V Kanade aj v USA sa stalo bežným, že deti majú v školských knižniciach prístup k grafickým, a v niektorých prípadoch dokonca pedofilným, knihám a čítaniu. Mnohé školské systémy dokonca nariadili učebné osnovy pre deti už od piatich rokov, ktoré ich vystavujú ideologickým konceptom, ako je “rodová identita” a transgenderizmus, napriek výslovnému želaniu rodičov, aby boli takéto materiály zakázané.

Sexuálne ladené “drag queen” podujatia smerované na deti sa tiež stali trendom v celej Severnej Amerike, často financované a organizované školami alebo inými organizáciami spojenými s vládou.