GettyImages-459228632-e1688581044355-810x500.jpg

Stretnutie s kardinálom Müllerom a biskupom Schneiderom na Rímskom fóre života v októbri tohto roku

29
Kultúra života

LifeSiteNews s hrdosťou oznamuje, že Rímske fórum života 2023 sa uskutoční v októbri tohto roku vo Večnom meste.

Dvojdňová strategická konferencia (31. októbra - 1. novembra) sa bude konať bezprostredne po vatikánskej synode o synodalite, ktorá hrozí formalizáciou heretického učenia o rodine.

Zameriame sa na konfrontáciu so zlom hlbokej cirkvi a hlbokého štátu a ich zapojenie do agendy Veľkého resetu. Budeme sa učiť a spoločne pracovať na tom, ako môžeme ako Kristovi’veriaci bojovať proti tomuto diabolskému hnutiu pod vedením Panny Márie.

Účastníci konferencie budú mať možnosť aktívne sa zúčastniť na všetkých strategických zasadnutiach fóra s našimi hosťami. Medzi nimi sú okrem iných kardinál Gerhard Müller, biskup Athanasius Schneider, aktivista za slobodu Reggie Littlejohn, prezident pro-life organizácie Women’s Rights without Frontiers a vlastný LifeSite’s John-Henry Westen.

Cieľom konferencie je poskytnúť interaktívny zážitok všetkým účastníkom fóra, keď budeme spoločne pracovať na formulovaní plánu na ukončenie korupcie v Cirkvi, čo v konečnom dôsledku ukončí korupciu vo svete.

“Už takmer desať rokov je Rímske fórum života hlasom veriacich katolíkov, ktorí trvajú na dodržiavaní Kristovho“učenia tvárou v tvár najväčšej kríze Cirkvi, akú svet zažil v jej 2000-ročnej histórii,” povedal jeho spoluzakladateľ John-Henry Westen.

“Fórum zhromažďuje vedúcich predstaviteľov v oblasti života, viery a rodiny zo všetkých kútov sveta, aby sa spoločne modlili, tvorili stratégie a učili sa,” pokračoval.

“Povzbudenie od veriacich kardinálov a biskupov je charakteristickým znakom Fóra a tento rok’si vďaka príspevkom kardinála Mülera a biskupa Athanasia Schneidera vypočujú účastníci Fóra dva popredné hlasy Cirkvi, ktoré sa zasadzujú za nemenné pravdy Cirkvi.”

Konferencia sa koná v štvorhviezdičkovom hoteli A. Roma LifeStyle. Hotel je mimo vychodených ciest, napriek tomu je vzdialený len 30 minút jazdy autobusom od Námestia svätého Petra’. Okrem toho je známe, že október a november sú súčasťou rímskej’mimosezóny”a poskytujú návštevníkom viac priestoru—a chladnejšie teploty—v ktorých môžu putovať za duchovnými a kultúrnymi pokladmi mesta’

Vstupeniek je obmedzené na 200 kusov, preto si nezabudnite zabezpečiť svoje vlastné ešte dnes. Aktuálne informácie o tohtoročnom Roma Life Forum’nájdete na RomeLifeForum.com