Transgender-flag-1-810x500.jpeg

"Transgender republikán" tvrdí, že je konzervatívec, pretože žije svoje "autentické ja

12
Kultúra smrti

Akási “transgender republikánka” tvrdí, že “jednou z najkonzervatívnejších vecí, ktoré môžete urobiť, je žiť svoje autentické ja.”

“Jennifer” Williamsová je členkou mestskej rady v Trentone v New Jersey a nedávno sa vyjadrila pre denník The New York Times. Počas rozhovoru poskytol tie isté otrepané odpovede sociálne liberálnych, fiškálne konzervatívnych republikánov - GOP a konzervatívci by sa mali sústrediť len na armádu a ekonomické otázky.

Bezprostredne počas rozhovoru však Williams ukázal, že je v otázke konzervativizmu rovnako zmätený ako v otázke svojho pohlavia.

Williams pre denník New York Times povedal:

“V skutočnosti verím, že ak ste’transsexuál, jednou z najkonzervatívnejších vecí, ktoré môžete v skutočnosti urobiť, je žiť svoje autentické ja,” [povedal]. “Ale aby ste to mohli robiť, vláda by sa nemala miešať do vašich záležitostí. Nemali by’byť v našich spálňach. Nemali by’sa nám snažiť hovoriť, kým môžeme byť, ako kto môžeme žiť, ako kto môžeme chodiť do školy.”

Williams tiež povedal “Som L.G.B.T.Q. Američan. Som transrodový Američan. Verím, že vláda by nemala mať právo hovoriť vám, koho si máte vziať, koho máte milovať, kým môžete byť alebo aký život môžete v budúcnosti mať.”

Chce, aby Republikánska strana “bola ako strana minulosti, strana Eisenhowera, strana Reagana, strana bez sociálnych problémov, strana Teddyho Roosevelta — to sú mená, ktoré stále niečo znamenajú.”

V niektorých ohľadoch má Williams pravdu v tom, že byť konzervatívcom a byť autentickým ide ruka v ruke.

Konzervatívci veria v objektívnu pravdu, že všetok ľudský život je stvorený Bohom, že “muža a ženu stvoril On,” a že rodičia sú “primárnymi vychovávateľmi” svojich detí.

Ale Williams a transgenderizmus nie sú autentickí. Slovník Merriam-Webster definuje autentický ako “založený na skutočnosti” alebo “pravý.” Williams je muž, ktorý sa nazýva ženou a myslí si, že by k tomu mali byť nabádaní nielen dospelí, ktorí sú rodovo nevyhranení, ale aj deti.

Williams odmieta objektívne pravú formu manželstva, ktorá je usporiadaná na reprodukciu detí.

Williams odmieta prirodzený zákon a skutočné právo rodičov usmerňovať výchovu svojich detí spôsobom, ktorý je usporiadaný podľa Božieho”plánu pre náš ľudský rozkvet.

Nežije autentický život ako muž, ktorým ho Boh stvoril.

Mám pochopenie pre ľudí ako Williams, ktorí trpia rodovými bludmi. Mám pochopenie pre dievčatá, ktoré trpia anorexiou. Ale konzervativizmus by nemal znamenať potvrdzovanie niečích bludov o tom, kto sú, ale povzbudzovanie ľudí, aby spoznali svoje “autentické” ja, založené na objektívnej pravde a poznaní toho, kým ich Boh stvoril byť.

Williams chce konzervativizmus zúžiť na to, aby ste si robili, čo chcete, a tiež, aby sme udržali nízke dane.

Aj ja, podobne ako Williams, som človek, ktorý má rád kapitalizmus a každé obdobie podávania daňových priznaní reptá.

Ale konzervatívna hospodárska politika’zameraná na podporu rozkvetu ľudských rodín a ich blahobytu je len polovica rovnice. Druhou polovicou je podpora spoločenského dobra a pravdy prostredníctvom ochrany nenarodených detí pred potratmi, podpory autentického manželstva a zabezpečenia toho, aby jednotlivci žili ako ich skutočné, pravé pohlavie, ako ich Boh stvoril.

To je “jedna z najkonzervatívnejších vecí, ktoré môžete skutočne robiť.”