Pauline-810x500.png

Nový seriál spoločnosti Disney "Pauline" predstavuje dospievajúce dievča, ktoré otehotnie po sexe na jednu noc so Satanom

135
Kultúra smrti

Sťažovať sa na spoločnosť Walt Disney Company sa už stalo trochu pasé. Kedysi titán amerického rozprávkarstva, spoločnosť Disney, sa z produkcie kultúry zmenila na presadzovanie kultúrnej revolúcie. Spoločnosť Disney presadzuje potraty v celých Spojených štátoch a ponúka zamestnancom plné pokrytie výdavkov, ak chcú vycestovať na potrat, a zasadzuje sa aj za agendu LGBT. Odráža to aj ich obsah. Propagovali špeciálny film pre deti s drag queen, uviedli na trh bisexuálnu postavu tínedžera, ktorý sa venuje čarodejníctvu, a zaviazali sa presadzovať LGBT postavy vo svojom obsahu.

Skrátka, Disney sa podieľa na degradácii americkej kultúry a indoktrinácii mladého publika, ktoré sa snaží osloviť.

Znovu opakujem, že pre mnohých mojich čitateľov to nebude žiadna novinka. Táto transformácia prebieha už nejaký čas a mám podozrenie, že sme’boli len jej začiatkom. Už čoskoro sa dočkáme LGBT blockbusterov, v ktorých budú vystupovať princovia zamilovaní do princov, princezné romantizujúce princezné a nevyhnutne aj hlavný hrdina, ktorý sa identifikuje ako transsexuál. O soundtrack sa pravdepodobne postará Lady Gaga, recenzie budú pochvalné a rodičia zostanú doma, rovnako ako pri novom filme Buzz Rakeťák a Divný svet.

Ale oznámenie zo začiatku tohto roka prekročilo skutočne temnú hranicu. Obsahuje … no, dovoľte mi priamo citovať:

Disney oznámilo nový nemecký pôvodný seriál pre Disney+ s názvom “Pauline”, ktorý je o, 18-ročnej tínedžerke, ktorá náhodou otehotnie – zo známosti na jednu noc. So stresom v škole, klimatickou krízou a úpadkom spoločnosti, ktoré ju ťažia, niečo, čo práve teraz vôbec nepotrebuje, je chytanie citov, najmä nie pre svojho partnera na jednu noc Lukasa, ktorý, ako sa ukáže, je sám diabol.

To’je pravda. Spoločnosť Disney, ktorá je už viac ako polstoročie nesporným šampiónom v obsahu pre deti’bude uvádzať seriál o mladej tínedžerke, ktorá otehotnie po známosti na jednu noc so Satanom. Tvorcovia seriálu uviedli, že dej je “blízky ich srdcu,” čo je pravdivé a zároveň desivé. Je ťažké vedieť, čo o tom napísať. Ako sme sa dostali do momentu v kultúre — ak je to’ešte stále to správne slovo —, keď tínedžerku doslova kopulujúcu so Satanom nadhodila, napísala, nakrútila, produkovala a potom prevzala spoločnosť, ktorá svoj obsah predáva deťom?

Ako Charisma News, toto nie je’prvý výlet korporácie’do spojenia satanizmu a sexu: “[K]abelová televízia FXX, ktorú vlastní korporácia Disney, vydala animovaný seriál “Malý démon”, kde je v centre pozornosti žena, ktorú nahovorila absolventka “Parks and Rec” Aubrey Plaza, ktorú oplodnil Satan, ktorého nahovoril Danny DeVito. To vedie k tomu, že ich dcéra, v seriáli nazývaná ‘Chrissy’ Antikrist, sa vydá na sériu dobrodružstiev, aby zistila, ako žiť život Satanovej’dcéry.”

Ak veríte v existenciu Satana a démonov, tak ako ja, uznáte, aké je to všetko zlé. Títo filmári — a tí, ktorí sa rozhodli pozerať tieto filmy — sa pohrávajú so silami, ktoré popierajú a zároveň im nerozumejú. Jedným z najväčších satanových podvodov bolo presvedčiť ľudí, že neexistuje. Pripomína to niečo, čo napísal C. S. Lewis v Písmenách zo skrutkovice: “Sú dva rovnaké a protikladné omyly, do ktorých môže naša rasa upadnúť, pokiaľ ide o diablov. Jedným je neveriť v ich existenciu. Druhým je veriť a pociťovať o nich prílišný a nezdravý záujem. Ich samých obidva omyly rovnako tešia a s rovnakou radosťou oslavujú materialistu i mága.”

Ak máš Disney+, zváž jeho zrušenie.