Picture1-1-810x500.jpg

Vivek Ramaswamy opravuje svoje predchádzajúce tvrdenie, že homosexualita je "pevne zabudovaná" od narodenia

43
Neutral

Kandidát na prezidenta GOP Vivek Ramaswamy sa po krátkom odklone od svojej základnej kampane založenej na PRAVDE zrejme rozhodol pre dôležitú korekciu kurzu.

Pred niekoľkými týždňami kandidát jednoznačne vyhlásil, že homosexualita je “pevne vrodená” už od narodenia.

“Hnutie za práva homosexuálov bolo založené na myšlienke, ktorá je mi celkom sympatická, že pohlavie osoby, ktorá vás priťahuje, je pevne zakódované v deň vášho narodenia,”povedal Ramaswamy v júli.

Jeho tvrdenie, že homosexualita je nemenná vlastnosť, bolo založené na nepravde — lži —, ktorú už dlho presadzuje politická ľavica s cieľom zvýšiť neoprávnené práva LGBT, vrátane USA. Najvyššieho súdu’neúnosné rozhodnutie Obergefell, ktoré rozbilo koncept manželstva v spoločnosti’a zároveň otvorilo dvere moru transgenderizmu.

LifeSiteNews vyvrátil Ramaswamy v komentári uverejnenom v piatok 12. augusta, pričom citoval vedecké štúdie, ktoré “rozbíjajú falošný príbeh, že byť ‘homosexuálom’ je vrodený stav, ktorý je riadený alebo do značnej miery vynútený genetickou výbavou,” podľa nedávna správa Ruth Institute.

V správe sa uvádza, že napriek desaťročiam zúfalého výskumu, ktorý dúfal, že dokáže, že homosexualita je vrodená, nemenná vlastnosť, dokonca aj Americká psychologická asociácia (APA) bola nútená dospieť k záveru, že “medzi vedcami neexistuje zhoda o presných dôvodoch, prečo sa u jednotlivca vyvinie heterosexuálna, bisexuálna, gejská alebo lesbická orientácia.”

Korigovanie kurzu

V nedeľu 14. augusta, len o 48 hodín neskôr, prezidentský kandidát svoje posolstvo prekalibroval a dištancoval sa od svojich predchádzajúcich vyhlásení, v ktorých tvrdil, že homosexualita je vrodená.

V príspevku na X (predtým Twitter) o improvizovanom stretnutí so sebaidentifikujúcim sa “pansexuálnym” aktivistom na štátnom veľtrhu v Iowe zachytenom na videu, Ramaswamy uviedol, že neexistuje “žiadny gén pre homosexuálov”, pričom citoval protichodné presvedčenia, ktoré zastáva politická ľavica LGBTQ+, aby ospravedlnila pokračujúcu eróziu nemennej pravdy ako záležitosti práva, regulácie a kultúry:

Aktivista oslovil Ramaswamyho a opýtal sa ho: “Aké sú vaše názory na LGBTQ+ komunitu?”

“Nemyslím si, že je to”jedna komunita,”povedal Ramaswamy. “Myslím, ako by to mohlo byť? Stačí zmiešať abecednú polievku. Trans je zásadne v napätí s homosexuálmi, ak sa ma pýtate.”

Na otázku o pároch rovnakého pohlavia uviedol, že nemá’negatívny názor na páry rovnakého pohlavia, ale mám negatívny názor na tyraniu menšiny.”

Pokračoval:

Myslím si, že v mene ochrany pred tyraniou väčšiny — a v histórii tejto krajiny’sú obdobia, keď sme mali tyraniu väčšiny — sme teraz v mene ochrany pred tyraniou väčšiny vytvorili novú tyraniu menšiny.

A ja si myslím, že to nie je správne. Nemyslím si, že niekto, kto je veriaci, by mal byť nútený viesť svadbu, s ktorou nesúhlasí.

Nemyslím si, že niekto, kto je žena, ktorá’na svojich úspechoch naozaj tvrdo pracovala, by mal byť nútený súťažiť s biologickým mužom v plaveckých pretekoch.

Nemyslím si, že niekto, kto je žena, ktorá rešpektuje svoju telesnú autonómiu a dôstojnosť, by mal byť nútený prezliekať sa v šatni s mužom.

To nie je sloboda. To je útlak.

A preto verím, že žijeme v krajine, kde by slobodní dospelí mali mať možnosť obliekať sa, ako chcú, správať sa, ako chcú, a to’je v poriadku, ale netlačíte’sa utláčateľmi tým, že to nanútite iným, a to sa týka najmä detí, pretože deti nie sú rovnaké ako dospelí. A preto si myslím, že dospelí môžu slobodne robiť akékoľvek rozhodnutia, ale nevnucujte túto ideológiu deťom skôr, ako sú deti v pozícii dospelých, aby sa mohli rozhodovať sami za seba.

A preto si myslím, že veľká časť frustrácie v krajine, a ak mám byť naozaj úprimný, ktorú zdieľam aj ja, pochádza z tejto novej kultúry útlaku, kde za vyslovenie týchto vecí môže byť niekto skutočne potrestaný.

Video, ktoré bolo zverejnené na X, sa rýchlo stalo virálnym a získalo viac ako 2 milióny pozretí.

Jordan Peterson nedávno poznamenal, že “Ramaswamy je bystrý, výrečný a neochvejný.”

Ramaswamy je členom poradného výboru “Alliance for Responsible Citizenship” (ARC), globálneho hnutia, ktoré Peterson založil s cieľom brániť sa vplyvu Svetového ekonomického fóra (WEF).

Ukazuje sa tiež, že je intelektuálne zvedavý a úprimný, čo sú mimoriadne nezvyčajné, ale veľmi potrebné vlastnosti vo svete politiky.

“Toto budú zaujímavé voľby,” dodal Peterson.