Screen-Shot-2023-08-18-at-19.04.55-e1692381946511-810x500.png

Bývalý záchranca sa vyhol väzeniu, keď súhlasil, že bude na neurčito poskytovať Bidenovej administratíve informácie o zástancoch života

0
Kultúra smrti

Bývalá pro-life záchranárka&nbsppodpísala dohodu s federálnou vládou, ktorá od nej vyžaduje plnú spoluprácu s pro-potratovou Bidenovou administratívou, kedykoľvek ju požiada o informácie o pro-life operáciách.

Dohoda neobsahuje žiadne časové obmedzenie a umožňuje vláde vzniesť obvinenie z trestného činu podľa zákona FACE s dlhoročným väzením, ak usúdi, že dohoda nebola dodržaná.

Posledný týždeň 24-ročná Caroline Davisová svedčila proti 5 svojim bývalým kolegom zo záchrannej akcie, ktorí sú v súčasnosti súdení a hrozí im až 11 rokov väzenia za ich úlohu pri záchrannej akcii v prospech života na klinike Washington-Surgi 22. októbra 2020. Davisová bola tiež prítomná pri tejto záchrannej akcii, hoci nikdy nečelila obvineniam v súvislosti s touto udalosťou. Davisová však čelila obvineniam zo zákona FACE za dve ďalšie záchranné akcie v prospech života v štáte Michigan. Hoci nebola obvinená z porušenia zákona FACE v prípade, ktorý sa rieši vo Washingtone, federálna vláda ju vyhľadala, aby získala svedectvo proti svojim kolegom záchrancom v tomto prípade.

Výmena za zníženie obvinení zo zákona FACE v Michigane z federálnych obvinení z trestného činu na obvinenie z priestupku za neoprávnené vniknutie na cudzí pozemok—čím sa Davisová vyhne možnému trestu odňatia slobody—súhlasila s poskytnutím svedectva v tomto prípade vo Washingtone,a potvrdila, že oznámi všetko, čo vie o záchrannej akcii, ktorá sa uskutočnila na klinike Washington-Surgi 22. októbra 2020.

Nielen to, ale podľa dohody o spolupráci—ktorú Davisová podpísala okrem “priznania viny”, ktoré ponúkla východnému okresnému súdu v Michigane—môže federálna vláda Davisovú kedykoľvek v neurčitej budúcnosti predvolať a požadovať od nej plnú spoluprácu v súvislosti s informáciami, ktoré by vláda mohla chcieť získať o tejto záchrannej akcii alebo podobných aktivitách v prospech života. Ak vláda nebude spokojná s jej spoluprácou, alebo ak usúdi, že niečo z toho bolo nepravdivé alebo neúplné, alebo ak sa bude domnievať, že svojím konaním narušila dohodu s vládou, Biden’DOJ môže obnoviť obvinenia z trestného činu FACE Act, z ktorého bola obvinená v Michigane, a môže vzniesť obvinenia s plným trestom maximálneho času odňatia slobody určeného za porušenie FACE Act.

Obžaloba aj obhajoba zdôraznili skutočnosť, že záväzky Davisovej voči vláde podľa dohody o priznaní viny sa neskončili svedectvom, ktoré poskytla v tomto procese.

To znamená, že Davisová je teraz zaviazaná vláde USA, ak by chcela v budúcnosti pomáhať pri stíhaní ďalších zástancov života. Pokiaľ neodvolá svoju dohodu o priznaní viny alebo ak nebude zákon FACE zrušený, Davisová sa zaviazala informovať vládu o aktivitách za život, kedykoľvek budú chcieť využiť informácie, ktoré môže mať.

Ak by Davisová niekedy pochybila a odmietla spolupracovať s Bidenovou administratívou alebo budúcimi pro-potratovými administratívami, meč jej predchádzajúcich obvinení zo zákona FACE visí nad jej hlavou na jemnej nitke.

Davisová je mladá, 24-ročná žena a pred súdom priznala, že je “ľahko presvedčiteľná”, “vnímavá” a cítila sa “manipulovaná” osobami z hnutia za záchranu života, ktoré ju povzbudzovali v pro-life aktivizme, ktorý zahŕňal účasť na rôznych záchranných akciách na rôznych potratových klinikách. Je zarážajúce, že nevidí, že ju teraz zmanipulovala agresívne propotratová federálna vláda, ktorá pod Bidenom vystupňovala cielené útoky na zástancov života a pokúsila sa zastrašiť demonštráciou sily, vykonštruovanými obvineniami, tajným sledovaním a diskriminačným stíhaním.

Davisová vypovedala, že pracuje pre právnickú firmu. Je zarážajúce, že ako právna asistentka súhlasila s dohodou o priznaní viny, ktorá zahŕňala požiadavku spolupráce s vládou na neurčitý čas, kedykoľvek ju federálna vláda vyzve.

Davisová povedala, že je stále plne za život, ale že je teraz presvedčená, že je “hlúpe”, “príliš horlivé” a “vášnivé” uprednostňovať svoje náboženské presvedčenie a osobné presvedčenie pred zákonom. Povedala, že dúfa, že jedného dňa potraty skončia, ale teraz, po “zmene srdca” a “zmene pohľadu”, si nemyslí, že je správne nedodržiavať zákon, aby sa potraty skončili. Davisová pred súdom vypovedala, že celé dva roky denne chodila na potratové kliniky, aby matkám radila, ako zachrániť život ich nenarodeného dieťaťa. Povedala, že v tom čase si “myslela”, že ju “k tomu viedol Duch Svätý”, že “hlasno hlásala evanjelium” a že ho “strkala do tváre” matkám, ktoré chceli podstúpiť potrat.

PREHLIADNITE SI: ‘Zamerané na vládu’: Podnetom na jej “zmenu srdca” a “zmenu pohľadu” bolo zrejme niekoľko obvinení zo zákona FACE a následné potenciálne väzenie, ktoré jej hrozilo za jej pro-life aktivizmus a účasť na mnohých záchranných akciách. Inými slovami, federálna vláda využila hrozbu uväznenia, aby túto vnímavú, horlivú, mladú pro-life ženu zmenila zo silnej zástankyne v rámci hnutia za záchranu na informátorku, ktorá sa zaviazala spolupracovať s militantne pro-potratovou a pro-smrteľnou Bidenovou administratívou spolu s prezidentovými agentmi z DOJ a FBI. Výkonná riaditeľka organizácie Progressive Anti-Abortion Uprising (PAAU) Caroline Smithová uviedla, že podľa jej názoru sa Davisová stala “špeciálnym cieľom vlády”, aby získala svedectvo proti záchrancom.

O to dôležitejšie je, aby sa zástancovia života zjednotili vo svojom úsilí o zrušenie zákona FACE. Ak bude tento prípad rozhodnutý v neprospech záchranárov, ktorí sa vystavili nebezpečenstvu’aby zabránili vraždám nevinných detí v maternici, treba sa proti nemu odvolať a na súde predložiť argumenty za zrušenie zákona FACE, ceneného domáceho miláčika potratového režimu, ktorý náš národ v súčasnosti znáša.

DC FACE trial: Pro-life obhajoba nesmie povedať ‘infanticída,’ ‘potrat,’ alebo ‘nevinné životy’  

‘Boj patrí Bohu’: Obhajcom života hrozí až 11 rokov väzenia za snahu zachrániť deti