Screenshot-2023-08-23-at-11.41.49-AM-810x500.png

Voľby v Kanade odsúdené za vyvesenie vlajky LGBT "hrdosti" na národnom ústredí

45
Kultúra smrti

Kanaďania odsudzujú Elections Canada za to, že prvýkrát v histórii Kanady vyvesila zo svojho oficiálneho sídla vlajku LGBT “pride”. 

Kanadská volebná agentúra Elections Canada, údajne nestranná agentúra zodpovedná za správu kanadských federálnych volieb, 22. augusta oznámila, že zo svojho národného sídla v centre Ottawy vyvesila vlajku homosexuálov “pride”, čo vyvolalo u Kanaďanov otázku, kde je táto organizácia’lojálna.   

“Po prvýkrát Elections Canada vyvesí vlajku #Pride v našom sídle v regióne národného hlavného mesta pri príležitosti Týždňa verejnej služby #PrideWeek!” Elections Canada napísala na X, predtým známom ako Twitter. “Sme’hrdí na to, že podporujeme komunitu 2SLGBTQIA+ vo všetkom, čo robíme.”  

Jack Fonseca z Campaign Life Coalition odsúdil organizáciu za vyvesenie vlajky a napísal: “Toľko o tom, že sme nestranícka agentúra! Môžeme naozaj dôverovať Elections Canada, že nebude zaujatá voči, povedzme, stranám alebo kandidátom, ktorí sú proti ideológii LGBT Pride?"” 

“Mohla by Elections Canada položiť prst na misku váh v prospech strán &; kandidátov, ktorí podporujú jej postoj k Pride?” položil si otázku.  

“Elections Canada má byť stelesnením nezaujatej, nepolitickej agentúry,” povedal Fonseca pre LifeSiteNews. “Mala by veľmi dbať na to, aby sa vyhla akémukoľvek náznaku zaujatosti, ale jej dôveryhodnosť je teraz v ohrození týmto vysoko spolitizovaným krokom, ktorý ju priamo spája s ideológiou liberálneho režimu Justina Trudeaua“.” 

Fonseca upozornil, že “vlajka hrdosti” “sa prakticky stala neoficiálnou zástavou Liberálnej strany Kanady a jej lídra,” pričom Liberálna strana z nej urobila svoju logona X.  

Pozoruhodné je, že Elections Canada obmedzila komentáre k svojmu príspevku na tých, ktorých spomenula. Napriek tomu mnohí Kanaďania toto oznámenie preposielajú a vyzývajú organizáciu, aby podporovala agendu LGBT a zároveň sa prezentovala ako neutrálna strana.   

Kanadský fyziológ dr. Jordan Peterson položil otázku, “Kedy sa Kanada stala Pridelandom? Možno vtedy, keď sme si za premiéra zvolili narcistického herca?"”  

 Prorodinná organizácia Blueprint for Canada povedalaVolebnej komisii Kanady, aby “ho stiahla. Vlajka Progresu je očividným politickým symbolom reprezentujúcim krajne ľavicový politický extrémizmus vrátane rodovej ideológie, kritickej rasovej teórie a intersekcionálneho feminizmu.” 

“Nikdy by nemala byť vyvesená na žiadnej verejnej budove a už vôbec nie na Elections Canada,” vyhlásila organizácia.  

Ostatní poukazovali na to, že vyvesenie vlajky zničilo akúkoľvek dôveru, ktorá Kanaďanom zostala vo Voľby v Kanade. 

“Snažíte sa nás ovplyvniť, aby sme volili LBGT kandidátov? Takéto príspevky podkopávajú všetku dôveru vo verejné inštitúcie,” jeden z používateľov komentoval. 

“Toto sa mi zdá úplne nevhodné,” ďalší Kanaďan upozornil. “Vlajka ‘pokroku’ symbolizuje predstavy o rase a pohlaví, ktoré sú veľmi sporné a spájajú sa predovšetkým s určitými politickými stranami. Ako máme dôverovať Elections Canada, ak sa’stavia na jednu zo strán v hlavných politických debatách?" 

Fonseca poukázal na to, že Elections Canada sa zdá byť obzvlášť zaujatá, pokiaľ ide o konzervatívne a prorodinné organizácie.   

“Musím poznamenať, že Elections Canada dosť agresívne vyzbrojila pravidlá volebnej reklamy tretích strán, aby mohla ísť po sociálne konzervatívne orientovaných organizáciách, ako sú Kampaň Life Coalition, Right Now, a Rebel News, pričom nehýbe ani prstom po zasahovaní štátnej diktatúry Komunistickej strany Číny do volieb v Kanade,” uviedol.   

V priebehu posledných dvoch rokov sa údajné zasahovanie do federálnych volieb v Kanade’agentmi Komunistickej strany Číny (KSČ) znepokojilo mnohých Kanaďanov, najmä vzhľadom na to, že premiér Justin Trudeau’a jeho označovanie autoritárskej krajiny za svoju najobľúbenejšiu krajinu okrem vlastnej.  

Fonseca sa vyjadril, že “je’veľmi podozrivé, že Elections Canada nepodnikla žiadne kroky proti zasahovaniu do volieb zo strany zahraničnej mocnosti, ktorá sa snažila pomôcť Justinovi Trudeauovi vyhrať voľby, ale mala veľa času a sústredila sa ako laser na potláčanie politickej účasti Kanaďanov, ktorí sa stavali proti politike Liberálnej strany. Je to len náhoda?"” 

“Vyvesením vlajky LGBT Pride Elections Canada len lepšie vykresľuje obraz agentúry, ktorá je zaujatá v prospech Trudeauových liberálov,” upozornil.