Rome-at-Sunset-scaled-e1693567153925-810x500.jpg

Rím je v centre boja proti Veľkému resetu

163
Kultúra života

Rím, sladký domov. To nie je len názov knihy Dr. Scotta Hahna o jeho ceste od protestantizmu ku katolíckej viere. Znie pravdivo aj pre katolíckeho reverta, akým som ja, ktorý našiel svoj duchovný domov v Katolíckej cirkvi. 

“Večné mesto” predstavuje triumf kresťanstva nad mocnou pohanskou Rímskou ríšou, ktorý bol vybojovaný krvou mučeníkov, ktorá obrátila srdcia mnohých ľudí. Krása Ríma nemá konkurenciu a spojenie s antickou a kresťanskou históriou, ktoré pociťujete pri pohľade na jeho pamiatky, je elektrizujúce. 

Pocítiť opäť toto spojenie s naším katolíckym dedičstvom je jedným z dôvodov, prečo sa teším na návrat do Večného mesta na nadchádzajúce fórum Rímsky život. Ďalším dôvodom je možnosť hovoriť s niektorými z najvýznamnejších katolíckych lídrov našej doby a diskutovať s nimi o problémoch, ktoré trápia svet a Cirkev. 

Katolícka cirkev je vystavená útoku nepriateľov zvnútra, obliehaniu, ktoré vedie heretická Nemecká synodálna cesta a snahe rozšíriť tú istú heterodoxiu na univerzálnu Cirkev prostredníctvom Synody o synodalite. Rímske fórum života sa bude konať od 31. októbra do 1. novembra, hneď po zasadnutí Synody’vo Vatikáne. Budeme v srdci Katolíckej cirkvi v jednom z jej najznepokojujúcejších období a budeme diskutovať o spôsoboch, ako zjednotiť Kristovi verných v boji proti zlu v Cirkvi a vo svete. 

 ČÍTAŤ: Katolíci sú povolaní k odvahe tvárou v tvár heterodoxii 

Nachádzame sa v rozhodujúcom momente dejín ako globalisti v OSN, WEF, EÚ a ďalších medzinárodných organizáciách presadzujú svoj program Veľkého obnovenia, podlý plán na podmanenie ľudstva. So zavedením Digitálnych identifikačných dokladov, Digitálnych mien, digitálne pasy a sledovače uhlíkovej stopy, globalisti sú v procese vytvárania systému sociálnych úverov na čínsky spôsob, pričom využívajú vymyslené alebo zveličené krízy ako COVID alebo klimatické zmeny ako zámienku na to, aby ľuďom zobrali’slobodu. Zároveň väčšina mainstreamových novinárov pôsobí ako prisluhovači týchto globalistických tyranov namiesto toho, aby si plnili svoju povinnosť informovať o pravde, čo zvýrazňuje potrebu takých médií, ako je LifeSiteNews. 

Na Rímskom fóre života sa bude diskutovať o globalistických útokoch na naše slobody, ako aj o ideologickej vojne, ktorá sa vedie proti životu a rodine. 

Tretím dôvodom, prečo sa teším na Rímske fórum života, je možnosť stretnúť sa s mnohými čitateľmi a podporovateľmi LifeSite . S mnohými z mojich kolegov a divákov a priaznivcov LifeSite som mal možnosť hovoriť počas júlového Kanadského galavečera a následného stretnutia zamestnancov. Pocit spoločenstva, ktorý získate, keď ste&nbsps podobne zmýšľajúcimi ľuďmi, ktorí zdieľajú vašu vieru, je neoceniteľný a motivuje ma to ešte viac pracovať na našich spoločných cieľoch. Rozhovory s čitateľmi, počúvanie ich spätnej väzby a ich názorov boli nesmierne užitočné a poučné. Som’si istý, že tohtoročné Rímske fórum života’bude mňa a ostatných účastníkov inšpirovať rovnakým spôsobom. 

Cieľom Rímskeho fóra života je “spoločne sformulovať plán na ukončenie korupcie v Cirkvi, ktorý v konečnom dôsledku ukončí korupciu vo svete.”Ak sa aj vy chcete zapojiť do boja za Cirkev a náš svet, môžete si objednať vstupenky na konferenciu na RomeLifeForum.com