Screenshot-2023-09-01-114937-e1693565442952-810x500.png

Katolíci protestujú proti rúhavému "evanjeliu" na brunchi v reštaurácii vo Washingtone

84
Kultúra smrti

V jednej z reštaurácií vo Washingtone sa minulý víkend konala rúhavá takzvaná gospelová šou, ktorá katolíkov prinútila modliť sa na protest ruženec. 

V sobotu 26. augusta sa v reštaurácii Crazy Aunt Helen’s v centre D.C., len niekoľko blokov od amerického Kapitolu, hostila “Shi-Queeta-Lee’s Drag Gospel Brunch!” Rúhavé predstavenie sa zrejme koná každý mesiac. 

Breitbart News najprv informoval, že na fotografii jedálneho lístka drag-show brunch je zobrazených “niekoľko koktailov so svätokrádežnými názvami pod názvom ‘Evanjelium Shiqueeta Lee,’” vrátane “Bezodného Ježišovho džúsu,” “Nech ťa Pán položí,” “Krv na kríži,” a “Boj proti pokušeniu.” 

Na Opis stránky podujatia’ znie: “Príďte zachytiť Ducha Svätého do Crazy Aunt Helen’s! V hlavnej úlohe Shi-Queeta-Lee a jej dámske obsadenie predvedie gospelovú klasiku v dvoch špeciálnych predstaveniach! Za 38 dolárov získate vstup a výber jedného jedla na neskorý obed. K dispozícii budú bezodné mimózy a ďalšie špeciálne nápoje. Pridajte sa k Shi-Queeta-Lee a jej Ladies a nechajte sa ZAVOLAŤ DO KOSTOLA! 

Vonku podujatia sa katolíci modlili na ulici ako pokánie za rúhavé zosmiešňovanie Krista a celého kresťanského náboženstva. Jeden z katolíkov protestujúcich proti podujatiu, Preston Noell, povedal, že predstavenie bolo “dvojnásobne urážlivé a rúhavé.” 

“Prišli sme sem dnes pred reštauráciu Crazy Aunt Helen’s, kde predvádzajú nielen drag show, ale konfrontujú to s tým, čo nazývajú ‘evanjeliom.’ Takže je to dvojnásobne urážlivé a rúhavé. Nevieme presne, čo sa chystajú robiť vo vnútri, a nemusíme ísť dovnútra, aby sme to vedeli, aby sme to videli. Nemusíme piť znečistenú vodu, aby sme vedeli, že je pre vás škodlivá, ale vieme, že to, čo robia, je hrozné,” vyhlásil Noell. 

“Dávajú do protikladu niečo, čo je samo o sebe v podstate pornografické, s niečím, čo je náboženské,” povedal.  

“Na iných miestach robili drag show nevýslovné veci s krížmi. Sme tu, aby sme sa modlili na zadosťučinenie Bohu a jeho požehnanej matke za hriechy a urážky, ktoré sa budú páchať vo vnútri tejto reštaurácie.”  

Skupina Verejný obhajca Spojených štátov, ktorá bola v reštaurácii prítomná, vo vyhlásení pre LifeSiteNews uviedla: “Na podujatí boli nápoje, ktoré zosmiešňovali kresťanov, žart o tom, že sa nemodlia, a prepieranie ‘gospelových’ spevákov. Celkovo išlo o jasný výsmech Bohu a kresťanom v celej krajine.” 

Eugene Delgaudio, prezident organizácie Public Advocate of the United States, o podujatí povedal: “Public Advocate minulý týždeň infiltroval podujatie drag queen, ďakujeme Breitbartu, že informoval o našom odhalení na miesteé, ďakujeme našim dobrovoľníkom a zamestnancom, ktorí to umožnili, ďakujeme rodine Tradition a Property, že útočili zvonku, zatiaľ čo naši ľudia boli vo vnútri a podávali správy. Breitbart to prevzal a tisíce ľudí teraz opäť vedia, že drag queens nenávidia kresťanov. Aký to šok a zakaždým, keď to odhalíme, dokumentujeme, ako niektorí členovia trans komunity vyslovene nenávidia kresťanov.” 

Nie je to prvýkrát, čo kresťania namietali a protestovali proti obscénnej “gospelovej” drag show v reštaurácii vo Washingtone. V marci drag performer Jerry VanHook, ktorý vystupuje pod menom Shi-Queeta-Lee, zverejnil video z konfrontácie s protestujúcimi pred reštauráciou, počas ktorej kresťania argumentovali Písmom, že spása v Kristovi si vyžaduje pokánie z hriechu a že “transrodový” životný štýl je pre Boha urážlivý. 

VanHook bola prvou drag queen, ktorá vystúpila v Bielom dome za Obamovej vlády v rámci “Transgender Community Briefing.”Bidenova administratíva nasledovala tento príklad a otvorene podporila agendu LGBT. 

Dragorovia čoraz častejšie predvádzajú verejné vystúpenia, v ktorých sa rúhajú a zosmiešňujú veci, ktoré sú kresťanom a kresťanskému náboženstvu sväté, vrátane špecifického znevažovania katolicizmu. 

Práve v júni tohto roku videli hráči L. A. Dodgers škandalózne uctenie protikatolíckej nenávistnej skupiny známej ako “Sisters of Perpetual Indulgence.”Táto skupina je známa svojím obscénnym sexuálnym znesväcovaním krucifixu a zosmiešňovaním Panny Márie, okrem toho, že uráža všetky rehoľné sestry, ktoré zasvätili svoj život Bohu modlitbou a službou najbiednejším na svete, ako napríklad známe Misionárky lásky Matky Terezy . 

V ten deň, ktorý pre katolíkov pripadol na sviatok Najsvätejšieho Srdca Ježišovho, sa pred štadiónom Dodgerov zišli aj tisíce ľudí na eucharistickej procesii a modlitebnom zhromaždení na protest proti zosmiešňovaniu katolicizmu zo strany takzvaných “ťahačiek,” ktorým kedysi silne kresťanskí Dodgers udeľovali pocty.