shutterstock_1848902545-810x500.jpg

Zdá sa, že skupina LGBT odstránila spoločnosť Dave and Buster ako "sponzora" podujatia s "mládežníckymi zabávačmi

76
Kultúra smrti

Populárny športový bar a herňa Dave and Buster’s vyvolali koncom minulého mesiaca odpor po tom, čo boli uvedené ako sponzor baru na podujatí “pride”, na ktorom sa mala konať drag show “mladých zabávačov.Cez víkend skupina LGBT organizujúca toto podujatie zverejnila na sociálnych sieťach aktualizovanú reklamu, z ktorej odstránila odkaz na Dave and Buster”s a zmenila názov časového úseku “mládežníckych zabávačov”.

Podľa príspevkov skupiny na sociálnych sieťach sa podujatie Northeast Wisconsin (NEW) Pride Alive bude konať 22. - 23. septembra na výstavisku Brown County Fair Grounds neďaleko Green Bay v štáte Wisconsin. Jeho’súčasťou majú byť početné drag show a vystúpenia LGBT kapiel.

NEW Pride Alive, ktorý začal ako “Rainbow Over Wisconsin” v roku 1996, organizuje počas roka množstvo podujatí vrátane “rodinného podujatia hrdosti”, ktoré “ponúka ohňostroj, živú hudbu, výstavu miestnej histórie, vystúpenia drag skupín a ďalšie…”

Organizácia’v piatok 22. septembra, podujatie bude prístupné len osobám starším ako 21 rokov, ale sobotňajšie’podujatie má byť otvorené pre všetky vekové kategórie. 

Začiatkom minulého mesiaca sa v príspevkoch na sociálnych sieťach uvádzalo, že sobotňajšie podujatie bude aj zahŕňaťprehliadku drag show v podaní “mládežníckych zabávačov.”Obľúbená dallaská reštaurácia a franšíza videohier Dave and Buster’s bola uvedená ako barový sponzor pro-LGBT slávností.

LifeSiteNews oslovil Dave and Buster’s a NEW Pride so žiadosťou o potvrdenie a komentár, ale nedostal odpoveď.

V nedeľu aktualizované reklamy zverejnené na webovej stránke LGBT organizácie’s a na Facebooku neobsahujú zmienku o Dave & Buster’s. Vystúpenie “mladých zabávačov” naplánované na 23. septembra je teraz tiež opísané ako “Up and Coming” drag show.

Podujatie LGBT a jeho zjavné spojenie s Dave and Buster’s vyvolalo pobúrenie na sociálnych sieťach vrátane výziev na bojkot obľúbenej reštaurácie po tom, čo konzervatívny účet Libs of TikTok zverejnil reklamu skupiny’na Twitteri/X.

Scarlett Johnson, a členka skupiny Moms for Liberty, ktorá sa zaoberá rodičovskými právami, povedala, že “[c]oncerned citizens in Brown County are trying to get this [Dave and Buster’s] sponsored Drag Queen Show which INCLUDES CHILDREN shut down.”

Podľa Johnsona chcú odporcovia podujatia “vyvinúť dostatočný tlak na to, aby sa toto podujatie stalo aspoň ‘len pre dospelých.’”

Podnikateľ Robby Starbuck odporučil, aby sa podnik Dave and Buster’s dostal “na liečenie BudLight” pre jeho zjavnú spojitosť s podujatím.

Ako informoval LifeSiteNews, predaj Bud Light’s prudko poklesli a konštantne klesli po katastrofálnej aprílovej rozhodnutie spojiť sa pre propagačné video s rodovo zmäteným influencerom TikTok Dylan Mulvaney, čo viedlo konzervatívcov k tomu, aby tento bojkot označili za jeden z najúčinnejších za posledné obdobie.

LifeSiteNews opätovne oslovil spoločnosti Dave and Buster’s a NEW Pride Alive so žiadosťou o vysvetlenie, či bol pôvodne avizovaný sponzoring zrušený, ale bezprostredne nedostal odpoveď.