Conservative-convention-810x500.png

Kanadské médiá skresľujú uznesenia konzervatívcov o ochrane detí a žien pred trans agendou

73
Kultúra smrti

Akokoľvek nedôverujete mainstreamovým médiám, nestačí to.

V sobotu 9. septembra delegáti zjazdu Konzervatívnej strany Kanady hlasovali za dva návrhy zamerané na obmedzenie transrodovej agendy. Rezolúcia C-7, ktorá vyzývala na zákaz operácií na zmenu pohlavia pre neplnoleté osoby - deti a tínedžerov - a zároveň presadzovala “pozitívnu podporu duševného a fyzického zdravia pre všetkých Kanaďanov trpiacich rodovou dysfóriou a súvisiacimi psychickými problémami”, prešla pomerom hlasov 69 % ku 31 %.

Rezolúcia C-15 deklarovala postoj Konzervatívnej strany Kanady’že definícia ženy je “osoba ženského pohlavia” a že “ženy majú právo na bezpečnosť, dôstojnosť a súkromie v priestoroch pre jedno pohlavie (napr, väznice, útulky, šatne, umyvárne) a výhody kategórií určených len pre ženy (napr. šport, ocenenia, granty, štipendiá).” Táto rezolúcia bola prijatá v pomere 87 % ku 13 %.

Praktici zjazdu konštatovali, že debaty o sociálnych otázkach sprevádzala optimistická energia a prijatie oboch rezolúcií vyústilo do potlesku v stoji. Bývalá prezidentka Atletiky Alberta Linda Bladeová, ktorá predložila rezolúciu C-15, vyslovila následne: “Som nadmieru spokojná … potrebovali sme aspoň jednu stranu v Kanade, ktorá by sa v parlamente postavila za ženy a dievčatá.”

Podobne ako základné rodičovské práva — ktoré sa v posledných mesiacoch ukázali ako mimoriadne populárne medzi Kanaďanmi — sú to jednoducho politiky zdravého rozumu. Myšlienka, že by sa deťom mali meniť pohlavia alebo podávať hormóny na kríženie pohlaví skôr, ako budú môcť legálne voliť, piť, fajčiť alebo šoférovať, je pomýlená a nebezpečná, najmä ak vezmeme do úvahy skutočnosť, že tieto zákroky znemožňujú väčšine príjemcov počať deti aj prežívať sexuálne potešenie dávno predtým, ako maloletí dokážu pochopiť celoživotné dôsledky týchto rozhodnutí. A väčšina ľudí chápe, že umožniť transidentifikovaným mužom vstup na ženské športoviská (nehovoriac o šatniach) je nespravodlivé a riskantné.

Takto však o týchto uzneseniach neinformovala kanadská mainstreamová tlač a jej titulky opäť poukazujú na to, aké ťažké je v tejto krajine dozvedieť sa pravdu, ak nemáte prístup k poctivému spravodajstvu.

Z CTV News: “Konzervatívni ľudovci hlasujú proti chirurgickej a farmaceutickej starostlivosti o transrodové deti.”Takto’označujú zmeny pohlavia a lieky, ktoré doslova blokujú pubertu — “chirurgickú a farmaceutickú starostlivosť.” Takto’označuje Toronto Star vybrali si aj titulok svojho článku.

The Globe and Mail, Canada’s “paper of record,” šiel ešte ďalej a spustil príručku transgenderových aktivistov, keď vyslovil názor, že tieto politiky — určené na ochranu žien a detí — by v skutočnosti mohli zabíjať ľudí: “Transgenderový kandidát konzervatívcov hovorí, že hlasovanie proti starostlivosti potvrdzujúcej pohlavie by mohlo stáť životy.” Presne tento postup používa tlač v otázke rodičovských práv, keď tvrdí, že zapojenie rodičov do neuveriteľne dôležitého rozhodnutia o zmene mena a pohlavia ich dieťaťa znamená riziko, že deti budú zabíjané.

Premýšľajte, naopak, o titulku, ako je tento: “KANADA: Muž, ktorý znásilnil bábätko, sa po tvrdení, že je transsexuál, potichu presunul do väzenia s oddelením pre matky s deťmi.”Budete’dlho a ťažko hľadať kanadského novinára, ktorý by mal odvahu poznamenať, že rezolúcie ako C-15 sú potrebné, pretože násilní sexuálni delikventi sú umiestňovaní do ženských väzníc. Ak si totiž chcete o tomto príbehu niečo prečítať, budete si musieť’prečítať Daily Mail alebo nejaký iný zahraničný plátok — kanadské médiá sa väčšinou nezaujímajú o žiadny príbeh, ktorý nezapadá’do príručky transaktivistov, ktorú nábožne nasledujú.

Kanada’s konzervatívnymi radovými členmi opäť prejavila kolektívny zdravý rozum, keď predložila veľmi potrebnú politiku na ochranu detí pred celoživotným nezvratným poškodením a žien pred vystavovaním sa predátorom v ich súkromí. Reakciou médií’je obviňovanie z ohrozovania detí.

Oni’nám zámerne klamú, a keď sa ukáže rozsah medicínskeho škandálu spáchaného transgenderovým priemyslom a aktivistami a začnú sa súdne procesy, dúfam, že si na to všetci’spomenieme.