tmp_fb0ff4a8-c6cc-4964-bbe7-bdde30d821a1-810x500.jpeg

Nová kniha odhaľuje snahu presvedčiť Trumpa, aby ustúpil od podpory otázok LGBT

33
Kultúra smrti

Na LifeSiteNews sme sa venovali bývalému prezidentovi a súčasnému kandidátovi na prezidenta Donaldovi Trumpovi, ktorý podivne podporuje otázky LGBT. Zatiaľ čo vo väčšine otázok sa stavia proti ľavici, toto je jedna z otázok, v ktorej sa stavia na jej stranu. Aj napriek tomu veľká časť jeho základne MAGA zrejme o jeho podpore takejto veci nevie, aby bola šokovaná, keď sa to dozvie.

Mojím hosťom v dnešnej epizóde The John-Henry Westen Show’je Tim Maschler, manžel spisovateľky a vydavateľky kníh Melissy Riordanovej, aby s ňou diskutoval o jej novej knihe Trump and Sodom: Letting the Cat Out of the Bag (Trump a Sodoma: Vypustenie mačky z vreca), ktorá opisuje ich spoločnú snahu dostať približne 100 listov bývalému prezidentovi, v ktorých ho prosia, aby prehodnotil svoj postoj.

Pri rozprávaní o udalostiach, ktoré viedli k vydaniu knihy, Maschler vysvetľuje, že spolu s manželkou začali skúmať Trumpovu’angažovanosť v Log Cabin Republicans po tom, ako sa dopočuli o pro-LGBT galavečere, ktorý Trump usporiadal v Mar-a-Lago v decembri minulého roka. Počas svojho výskumu zistili, že Trump usporiadal podobné podujatie v roku 2021, na ktorom prvá dáma Melania Trumpová dostala ocenenie od skupiny LGBT, a že Republikánsky národný výbor (RNC) založil Koalíciu hrdosti.

Podľa Maschlera spojenectvo medzi Trumpom a Republikánskou stranou v otázkach LGBT, čo nazýva “vyrovnanie so Sodomou,” ide “hlboko vo vnútriRepublikánskej strany.” 

Hneď po zistení prepojenia medzi Trumpom, GOP a otázkou LGBT začali Maschler a jeho manželka kontaktovať známych, aby napísali listy pre bývalého prezidenta so žiadosťou, aby prehodnotil svoj postoj. Listy prichádzali od ľudí rôzneho veku, z ktorých každý sa na túto problematiku pozeral z iného uhla pohľadu, pričom všetci sa obávali, že Trump sa v otázke sodomie neriadi Písmom. Všetci však Trumpovi vyjadrili podporu, tvrdí Maschler. Hovorí tiež, že listy tvoria “jadro knihy.

Maschler pisateľom listov tiež povedal, že listy Trumpovi predloží osoba s väzbami na Trumpa v rámci Republikánskej strany, ktorú nazýva “posolom,”. Maschler hovorí, že “posol” by zorganizoval súkromné stretnutie medzi ním a Trumpom, aby s ním prediskutoval jeho podporu problematiky LGBT vo svetle listov. Maschler mi tiež povedal, že “posol” je presvedčený, že Trump”ho podpora otázok LGBT poškodí vo voľbách tým, že si znepriatelí veľkú časť svojej základne.

Počas pokusu o zorganizovanie stretnutia však “posol” dostal odozvu a opakovane trpel odvrávaním. “Pýtal som sa ho“keď sme“ dostávali odozvu“, či si myslí, že“ [naše problémy] boli oznámené prezidentovi Trumpovi,” spomína Maschler a hovorí, že “posol” by dal Trumpovi vedieť o každom probléme. “Nemám žiadny dôkaz, že by to niekedy urobil, či sa prezident Trump dozvedel o týchto listoch… To”je dôvod, prečo pokračujeme”v presadzovaní, ” pokračuje Maschler.

“Je naozaj dôležité“aby bol prezident Trump v tejto veci konfrontovaný, pretože sme presvedčení, že ak sa nebude kajať, náš národ má problém,” zdôrazňuje Maschler a dodáva, že volebné výsledky budú bezvýznamné, ak sa tento bod nebude riešiť. “Ak sa v tejto veci“neodvolá a nepotvrdí, že manželstvo je len medzi mužom a ženou“, Písmo veľmi jasne hovorí o národoch, ktoré“ sú v súlade so Sodomou“ a Božie slovo sa“ nemení.”

The John-Henry Westen Show je dostupná prostredníctvom videa na s YouTube kanáli a vpravo tu na mojom blogu LifeSite.

K dispozícii je aj v audio formáte na platformách ako SpotifySoundcloud, a Acast. Čakáme na schválenie aj pre iTunes a Google Play. Ak sa chcete prihlásiť na odber audio verzie na rôznych kanáloch, navštívte Stránku vysielania tu.

Vytvorili sme’pre túto reláciu špeciálny e-mailový zoznam, aby sme vás mohli každý týždeň upozorniť na zverejnenie novej epizódy. Prosím, prihláste sa teraz kliknutím sem. Môžete sa tiež prihlásiť na Kanál YouTube a YouTube vás’upozorní na nový obsah.

Môžete mi posielať spätnú väzbu alebo nápady na témy relácií prostredníctvom e-mailu [email protected].