Drag-man-810x500.png

Člen protikatolíckej skupiny "mníšok" zatknutý za neslušné obnažovanie v blízkosti parku

71
Kultúra smrti

Zbožný člen protikatolíckej skupiny Sester večného odpustku bol zatknutý po tom, čo minulý mesiac na sebe vykonal nemravný čin v blízkosti parku určeného pre deti v severnej Kalifornii.

Zápisnica šerifa, ktorú ako prvý získal denník The Daily Wire, odhaľuje, že 53-ročný cross-dresser Clinton Monroe Ellis-Gilmore sa dopustil hriechu nečistoty, keď mal otvorené dvere svojho vozidla.

Už hodinu parkoval zjavne bez oblečenia v okresnom parku Table Bluff v Lolete na frekventovanom mieste v blízkosti oceánu, keď ho zatkli okolo 18:40. Jeho správanie si všimol muž, ktorý parkoval neďaleko. Ellis-Gilmore bol vzatý do väzby bez incidentu.

Sestry večného odpustu sú si toto leto vyslúžili opovrhnutie katolíkov po celých Spojených štátoch po tom, čo ich vyznamenal pro-LGBT bejzbalový tím Los Angeles Dodgers.

Spoluzakladateľ stránky LifeSite John-Henry Westen pomáhal viesť protestné zhromaždenie proti rozhodnutiu franchise’pred ich štadiónom —, ktorý neskôr zaplavila voda — po boku biskupa Josepha Stricklanda a ďalších svetských katolíckych osobností. Arcidiecéza Los Angeles napodiv odmietla podporiť toto podujatie.

The Daily Wire informoval, že Ellis-Gilmore, ktorý je homosexuál, je “nováčikom” v skupine’Eureka, Oregon, čo znamená, že aktívne vystupuje. Jeden z jeho pseudonymov je “Novice Sister Man Romeo.”

Obrázky na sociálnych sieťach show Ellis-Gilmore čítal školákom v roku 2018 v Peninsula Union, ktorá sa nachádza neďaleko miesta, kde ho zatkli. V ďalších príspevkoch je vidieť, ako si oblieka krikľavé oblečenie. Na ďalšom sa píše: “Buď gay, hajluj satanovi.”

Konzervatívny influencer Matt Walsh sa dnes na sociálnej sieti X vyjadril k pokrytectvu médií’

“Pred niekoľkými mesiacmi ľavica oslavovala ‘Sestry večného odpustu.’LA Dodgers im udelili ocenenie,” povedal. “Verejné základné školy ich pozvali, aby čítali deťom. Každý, kto navrhol, že by sa tejto skupine nemalo’tlieskať, bol označený za nenávistného fanatika. Napriek tomu’od zatknutia ‘sestry’ za neslušné obnažovanie 12. augusta bolo rádiové ticho.”

“Clintonová reprezentuje znepokojujúci protikatolícky svetonázor, ktorý propaguje každé mocenské centrum na ľavici,” pokračoval Walsh. “Musíme prestať vyzdvihovať týchto ľudí a začať ich odhaľovať takých, akí naozaj sú.”

Ellis-Gilmore bol prepustený na vlastnú zodpovednosť. Podľa to The Post Millennial je neslušné obnažovanie pre prvopáchateľov v Kalifornii priestupkom a zahŕňa pokutu 1 000 dolárov, šesť mesiacov väzenia a povinnosť zaregistrovať sa ako sexuálny delikvent.