Shutterstock_285791252-810x500.jpg

Kanadský Million Person March oznamuje miesta protestov proti indoktrinácii LGBT

38
Kultúra života

Pošlite naliehavý odkaz kanadským zákonodarcom a súdom, aby podporili rodičovské práva.

Pochod Milión ľudí proti LGBT agende v školách oznámil miesta zhromaždení po celej krajine.

Pochod Milión ľudí, ktorý sa uskutoční v stredu 20. septembra, je protestom od pobrežia po pobrežie, na ktorom sa stretnú Kanaďania všetkých vekových kategórií, rás a náboženstiev, aby bránili deti pred indoktrináciou LGBT v školách.

Protest organizovaný moslimskými Kanaďanmi prijal heslo “Nechajte naše deti na pokoji,” najmä v súvislosti s rodovou ideológiou, sexuálnym obsahom nevhodným pre daný vek v školských knižniciach a propagandou LGBT.

‘”Prebúdzajúca sa ideológia”, ktorá podporuje nepriateľstvo, rozdelenie a v konečnom dôsledku nenávisť v našich školách a komunitách,”upozorňuje webová stránka podujatia”.

“Žiadame zákaz takzvanej lekárskej ‘starostlivosti potvrdzujúcej pohlavie’ pre neplnoleté osoby mladšie ako 18 rokov,” pokračuje. “Deti nemajú dostatočne vyvinutý mozog, zrelosť, múdrosť ani životné skúsenosti na to, aby si plne uvedomili dlhodobé dôsledky blokátorov puberty, hormónov na zmenu pohlavia a chirurgických zákrokov, ktorých cieľom je napodobniť vzhľad opačného pohlavia.”

“Vyzývame na celoštátne referendum o odstránení ‘rodovej identity’ a ‘rodového prejavu’ z federálneho a provinčných kódexov ľudských práv,” dodáva sa na webovej stránke. “Sú to ideologické konštrukty a nie ľudské práva. Kanaďania si zaslúžia možnosť rozhodnúť sa, či chceme, aby sa v kanadskom práve inštitucionalizovala ideologická alebo biologická definícia pohlavia.”

Protesty sú plánované v mestách po celej Kanade. Informácie o podujatiach v jednotlivých provinciách nájdete tade.

Hlavný protest sa uskutoční v centre Ottawy, hlavného mesta Kanady’. Kanaďania sa zhromaždia na parlamentnom kopci o 9.00 hod. východného času a potom budú o 11.00 hod. pochodovať centrom mesta.

Prorodinný kresťanský aktivista a študent strednej školy Josh Alexander je nastavený ako mládežnícky vodca pochodu v Ottawe.

Organizátor podujatia, ottawský podnikateľ a moslimský aktivista Kamel El-Cheikh, vyjadril nádej, že podujatie bude mať dobrú účasť: “Som optimistický – absolútne. Viete, ak je niečo, čo inšpiruje Kanaďanov od pobrežia po pobrežie, aby išli protestovať, tak sú to deti a ich nevinnosť a rodiny.”

Organizátori podujatia žiadajú rodičov, aby v prípade, že sa nemôžu zúčastniť pochodu, nechali svoje deti 20. septembra doma zo školy.

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom a povedzte im, aby podporili rodičovské práva.