BurbankDragSpankedMayor-810x500.jpg

Kalifornský starosta dostal výprask od transsexuálnej kráľovnej pred očami detí počas demokratickej zbierky

85
Kultúra smrti

Demokratický starosta v Kalifornii sa tento týždeň stal terčom kritiky kvôli videu, na ktorom ho počas straníckeho benefičného večierka oplieskava drag queen, ale on a sympatizujúce médiá tvrdia, že skutočnou kontroverziou je, že niekto reagoval negatívne.

Vplyvný “woke” watchdogový účet Libs of TikTok upozornil na video, ktoré vzniklo počas víkendovej dobročinnej akcie Santa Clarita Valley Democrats’ Drag Queen Bingo a bolo prvýkrát zverejnené na Instagrame a na ktorom je vidieť, ako starostu Burbanku Konstantina Anthonyho na pobavenie účastníkov vyfackala drag queen Roxy Wood.

Wood inzeroval podujatie ako “nevhodné pre deti” a prístupné pre ľudí od 15 rokov. Samotný Anthony sa k videu na Instagrame vyjadril takto: “Závidí?" ”

Anthony reagoval prostredníctvom X, pričom pôvodne tvrdil, že ide o “súkromnú akciu 21+” bez prítomnosti detí, na čo Libs z TikToku upozornil na reklamu 15+. Anthony naďalej trval na tom, že deti neboli prítomné. Predložila fotografiu podujatia s jedným prítomným dieťaťom, o ktorom Anthony povedal, že išlo o druhé podujatie o jedenásť hodín skôr:

“Toto je vynikajúci príklad poníženia, ktorému sa človek vystaví, aby sa zapáčil zdegenerovanému davu abecedného kultu,” reagoval kandidát na poslanca štátneho zastupiteľstva James Clarke v komentári na Instagrame. “Znevažuje česť volenej funkcie zakaždým, keď sa objaví na verejnosti.”

KTLA informovala, že podľa demokratov zo Santa Clarita Valley nebol prítomný nikto mladší ako 18 rokov a Anthony sa kontroverziou zaoberal na utorkovom zasadnutí mestskej rady v Burbanku. “Došlo k nejakým vylomeninám, nejakým hlúpostiam, všetko to bola zábava a hra,” povedal. “Nevedno, že prítomní ľudia natočili tajné video, ktoré bolo potom zdieľané veľmi významnej nenávistnej skupine,” čo viedlo k “najodpornejším nenávistným prejavom, aké som kedy videl.”

A Los Angeles Times titulok tiež rozhodol, že skutočným príbehom je video, ktoré “podnietilo záplavu nenávisti voči LGBTQ.”

“Zrazu teraz, keď sa ’stýkam s queer ľuďmi, som ‘nevhodný pre starostu,'” sťažoval sa Anthony pre Times. “Nikto so mnou predtým nemal žiadny problém a všetky tie vylomeniny, na ktorých som sa zúčastňoval ako verejný činiteľ, pretože to považovali za zábavné a srdcervúce a [vnímali ma] ako človeka z ľudu, ktorý sa správa mimo normy našej dusnej demokracie.”

V júli Anthony rozpútal kontroverziu okolo knihy Gender Queer od Maie Kobabeovej, ktorá obsahuje grafické zobrazenie sexuálneho vzťahu medzi mužom a chlapcom, ktoré knižnice v celej krajine sprístupnili maloletým napriek tomu, že bola označená za pornografickú, najprv otázkou, či ľudia namietajú proti “jednoducho knihe, v ktorej je homosexuál,” potom po uvedení príkladov jej grafického materiálu s odôvodnením, že stredná škola je čas, keď sa deti aj tak začínajú učiť o sexe.

Kalifornia, ktorá je dlhodobo považovaná za najľavicovejší štát Únie, nedávno schválilazákon, ktorý by zmenil článok 3011 kalifornského rodinného zákonníka a vyžadoval by od sudcov, aby zohľadnili, či rodičia “potvrdia” “transrodovú” identitu dieťaťa, do sporov o opatrovníctvo, pričom mnohí sa obávajú, že odmietnutie takejto žiadosti môže byť považované za “zneužívanie".Tento zákon stále čaká na podpis demokratického guvernéra Gavina Newsoma.