Rubble-Crew-Poster-810x500.jpg

Nickelodeon najal radikálneho LGBT aktivistu, aby vytvoril "nebinárnu" postavu pre spin-off Tlapkovej patroly

88
Kultúra smrti

V spin-offe seriálu Tlapková patrola spoločnosti Nickelodeon’o kreslených psoch sa v jednej epizóde objaví “nebinárna” postava vďaka konzultáciám s LGBT aktivistom.

“Chcel som napísať nebinárnu postavu, ktorá by bola ašpirujúca a neuveriteľne cool, niekoho, ku komu by mohli šteniatka (a deti doma) vzhliadať,” pochválil sa Amer na Instagrame. “Na hlas River našli úžasného nebinárneho herca a ja’som veľmi šťastná, ako to dopadlo.”

Amer vedie na YouTube kanál venovaný rozhovorom s deťmi od troch rokov o sexualite. Jedno z videí má titul “What’s An Abortion, Anyway?”

Diel vyvolal kritiku konzervatívneho komentátora Robbyho Starbucka.

“Hollywood pracuje na indoktrinácii vašich detí do kultu woke. Nový spinoff seriálu Paw Patrol’je toho len najnovším príkladom,” Starbuck napísal. “Po zhliadnutí tohto videa už viete, čo’robia, takže ak ste proti, urobte tri veci: ”

Toto nie je prvý program Nickelodeonu, ktorý sa využíva na presadzovanie agendy LGBT. Epizóda spin-offu “Blue’s Clues” obsahovala pieseň drag queen a LGBT “pride” sprievod, ktorý obsahoval repliky ako “Ace [asexuálni], bi[sexuálni] a pan[sexuálni] dospelí, ktorých vidíte” a “Tieto baby sú nebinárne.”

K kritike Starbucka sa pridali aj ďalší konzervatívci, ktorí kritizovali indoktrináciu woke.

“Indoktrinácia detí vírusom woke mysle,” napísali dvojčatá Hodgeovci na X, predtým známom ako Twitter.

Konzervatívna spisovateľka a mama Kelsey Bolar kritizovala Nickelodeon a označila toto rozhodnutie za “kruté”, pretože jej deti majú tento seriál rady. “Zdá sa mi kruté vziať im Tlapkovú patrolu. …Ale ešte’krutejšie je mýliť moje deti v otázke ich pohlavia a zavádzať ich do ideológie, ktorá nabáda nevinné deti, aby si nezvratným spôsobom medicínsky menili svoje telá.”

“[Nickelodeon] môže buď prestať vkladať politiku a medicínsky nebezpečné myšlienky do obsahu pre deti’alebo bude čeliť bojkotu zo strany tisícov rodičov, ako som ja. Ak sa rozhodnú pre to druhé, film #PawPatrolTheMightyMovie dostane #BudLight liečbu,” napísala.