red_alert_alarms-810x500.jpg

Sme v červenom poplachu!

23
Kultúra života

Na dosiahnutie nášho cieľa nám zostáva už len 7 dní a sme v stave RED ALERT! MUSÍME dosiahnuť cieľ našej jesennej finančnej kampane vo výške 500 000 USD. Od dnešného rána zaostávame a stále potrebujeme vyzbierať viac ako 80 % nášho cieľa. give.lifesitenews.com 

LifeSiteNews sa pri platení našich účtov spolieha takmer výlučne na tieto štvrťročné kampane na získavanie finančných prostriedkov. Náš rozpočet berieme mimoriadne vážne a žijeme v rámci našich výdavkov. Ak nedosiahneme náš cieľ, výsledkom je obmedzenie a všetci sa zhodneme na tom, že teraz je čas robiť VIAC, nie MÁLO.  

Vaša podpora má skutočne vplyv na našu schopnosť byť videný a počuť na celom svete. Umožňujete nám nástroje na to, aby sme mohli podávať správy 24 hodín denne, 7 dní v týždni a byť globálnym zdrojom pre milióny ľudí, ktorí budú hlásať a chrániť pravdu.  

Podporte LifeSiteNews ešte dnes 

Na rozdiel od všetkého, čo nájdete v mainstreamových médiách, LifeSiteNews nedávno; 

Toto je len malý príklad toho, čo LifeSiteNews robí. Keď plánujeme ďalší štvrťrok, vieme, že nasledujúce tri mesiace prinesú obmedzenia COVID, bezprecedentné zmeny v cirkvi, spravodajstvo o voľbách, politizáciu v hnutí za život a mnoho ďalšieho!  

Na rozdiel od vašich miestnych novín nikdy neúčtujeme predplatné za to, že si môžete prečítať pravdu! Spoliehame sa len na dary od našich čitateľov.  

Dnes vás pokorne žiadam o spoluprácu a dar, ktorý nám pomôže zostať vaším dôveryhodným zdrojom správ bez cenzúry, lží a podvodov.   

Ak by len 10 % našich čitateľov darovalo 10 dolárov alebo viac, podarilo by sa nám splniť náš cieľ v získavaní finančných prostriedkov!     

Pomôžete nám ešte dnes?  

Môžeteinformovať a vybaviť pro-life, náboženských a lekárskych lídrov, aktivistov a dokonca aj politikov. Vaša podpora môže skutočne zmeniť situáciu každodenných čitateľov, ktorí chcú byť informovaní o aktuálnych a spoľahlivých správach týkajúcich sa života a rodinných záležitostí. Nielenže informujete MILIÓNY ľudí, ale umožňujete LifeSiteNews byť ich hlasom!   

Zajtra je prvé výročie razie FBI u Marka Hucka, príbehu, ktorý LifeSiteNews zverejnili a exkluzívne priniesli svetu! Príbeh, ktorý by ste NIKDY nevideli v mainstreamových médiách!   

Jeho cesta je príkladom neuveriteľného potenciálu, ktorý môže mať LifeSiteNews na bežných občanov, keď dostanú platformu na zdieľanie svojich príbehov a zmenu. Všetci by sme si mali brať príklad z toho, čo Mark a jeho rodina dokázali za rok’  

Tak ako mnohí z vás, aj Mark je hrdinom našej doby. Postavil sa kultúre prebudenia a pokračoval v obrane nenarodených detí a vlastného syna proti extrémistovi zameraného proti deťom. Čelil poníženiu verejnej kritiky, keď FBI násilne vtrhla do jeho domu a zatkla ho. Nakoniec, po tom, čo bol zbavený všetkých obvinení, Mark TERAZ kandiduje do Kongresu Spojených štátov amerických.  

Náš svet potrebuje obrancov života, viery, rodiny a slobody!   

Vy ste tí, ktorí sa postavia proti silám zla. VY ste boli povolaní žiť v tomto čase veľkých výziev, pretože náš dobrý Pán vedel, že budete verní, že budete bojovať za Jeho Pravdu a že budete Jeho prítomnosťou v tomto našom temnom svete. LifeSite je vaša spravodajská služba, je to váš komunikačný nástroj. Je pre nás cťou a privilégiom slúžiť vám vo veci pravdy a poukazovať na konečné riešenie, ktorým je samotná Pravda – Ježiš Kristus!"  

Prosím, pokračujte v tejto misii. Vyjadrite nám svoju podporu ešte dnes:  give.lifesitenews.com 

Do konca kampane zostáva 7 dní, dúfam, že môžeme počítať s vašou pomocou už dnes, aby sme sa priblížili k nášmu minimálnemu cieľu. Každý dar sa cení a naozaj má význam!  

Maj Boh požehnanie pre vás a všetkých našich čitateľov, keď budeme pokračovať v tejto ceste, aby sme rozsvietili svetlo pravdy do nášho temného sveta.   

In Christ,   

John-Henry Westen   
Spoluzakladateľ a šéfredaktor    

LifeSiteNews.com    

PS – Prosím, vedzte, že sme vám vďační ako obhajcovi života, viery, rodiny a slobody! Ďakujeme vám za vašu oddanú podporu! Prosím, zachovajte naše úsilie o získavanie finančných prostriedkov a našich zamestnancov vo svojich modlitbách. Ako sme sa už presvedčili, s vašimi modlitbami a podporou môžeme dosiahnuť náš cieľ a naďalej prinášať svetu pravdu.  give.lifesitenews.com 

Ak by ste’chceli prispieť telefonicky, zavolajte nám na (888) 678-6008 ext. 1   

Alebo, ak chcete, môžete svoj dar poslať poštou do našej americkej alebo kanadskej pobočky:   

LifeSiteNews.com, Inc.
4 Family Life Lane
Front Royal, VA 22630
SPOJENÉ ŠTÁTY

LifeSiteNews.com, Inc.
157 Catharine St N, Unit 2
Hamilton, ON L8L 4S4
KANADA