Trozzi-Oct-2023-810x500.jpg

Dr. Mark Trozzi môže prísť o lekársku licenciu za to, že sa vzoprel rozprávaniu COVID

55
Kultúra smrti

Lekárovi z prednej línie COVID-19 Dr. Markovi Trozzimu môže byť čoskoro odobratá lekárska licencia po obvinení zo strany College of Physicians and Surgeons of Ontario (CPSO), že šíril lekárske “dezinformácie.

Na základe obvinenia dr. Trozziho’utorňajšieho disciplinárneho pojednávania s CPSO, bývalý člen dolnej snemovne kanadského parlamentu Derek Sloan a právnik Dr. Trozziho’Michael Alexander diskutovali o “znepokojujúcej”pravdepodobnosti, že bojovník za lekársku slobodu môže prísť o licenciu. 

Alexander povedal Sloanovi, že CPSO doteraz dospel k záveru, že Dr. Trozzi “v podstate šíril dezinformácie” a že to “spôsobilo verejnú škodu” napriek tomu, že chýbajú “presvedčivé dôkazy”, že to tak je.

Dodal, že doktora Trozziho uznali “vinným z nedodržania štandardnej praxe” a z “nečestného konania.” 

“Zašli tak ďaleko, že ho označili za nekompetentného. Takže je to’dosť ťažké rozhodnutie,”povedal Alexander.

Podľa Alexandra sa pojednávanie o treste pre Dr. Trozziho’uskutoční v piatok 10. novembra, kedy bude CPSO argumentovať v prospech odobratia jeho licencie. 

Ako traumatológ a lekár v prvej línii počas epidémie COVID-19, dr. Trozzi sám preštudoval zloženie a účinky očkovacích látok a zistil, že nie sú bezpečné ani účinné, ako sa všeobecne hlásalo.

Takisto si všimol, že úsudok lekárov o COVIDe a očkovacích látkach bol kompromitovaný značnými peňažnými úplatkami. Napríklad predtým povedalLifeSiteNews, že jeden z jeho kolegov pozná ušného, nosného a krčného chirurga v Nemecku, ktorý prestal operovať a vysvetlil: “Robím len minimálne množstvo V.A. špecializovaných výkonov, aby som si udržal licenciu, pretože počas tejto špičky zarábam oveľa viac peňazí len tým, že dávam injekcie.”

V záujme ochrany nielen svojich pacientov, ale ľudí na celom svete, Dr. Trozzi propagoval alternatívne spôsoby liečby COVID-19 a verejne vysvetľoval, prečo injekcia COVID nie je “vakcína.”

Na odvetu bol Dr. Trozzi zakázanévydávať lekárske výnimky na očkovanie COVID-19, požiadavky na maskovanie a testovanie v roku 2021 spolu s ontarijským lekárom Rochagnom Kilianom.

Vtedy CPSO uviedla, že dočasné príkazy boli vydané v súlade so zákonom o regulovaných zdravotníckych povolaniach, ktoré umožňujú obmedziť licenciu člena’ak sa regulačný orgán domnieva, že určitá prax “vystavuje alebo môže vystaviť pacientov poškodeniu alebo zraneniu.”

CPSO zasiahla proti mnohým lekárom, ktorí počas epidémie COVID nedodržali štandardný protokol, a to až tak, že Dr. Robert Malone nedávno vyjadril proti tomu, čo označil za “prevýchovu” disidentských kanadských lekárov.

CPSO doteraz iniciovala právne kroky proti Trozzimu a najmenej piatim ďalším lekárom, ktorí sa zaviazali plniť svoje povinnosti vyplývajúce z Hippokratovej prísahy v súvislosti s COVID:  Mary O’Connor,  RochangéKilian, Celeste Jean Thirlwell,  Patrick Phillips,  a  Crystal Luchkiw

V súvislosti s aktuálnou hrozbou dr. Trozziho’lekárskej licencie, Sloan naznačil, že jeho vyhliadky nevyzerajú’ružovo vzhľadom na to, že CPSO vyhráva najmenej 90 % až 95 % svojich prípadov.

Sloan považuje ohrozenie lekárskej licencie Dr. Trozziho’za obzvlášť znepokojujúce vzhľadom na to, že lekári mali pozastavené licencie len na niekoľko mesiacov po tom, čo sa dopustili “naozaj odporných” priestupkov, ako napríklad “vyhrážanie sa” iným. Poukázal na to, že jeden konkrétny lekár, ktorý sa vyhrážal svojej manželke, musel absolvovať kurzy na zvládanie hnevu, “ale neodňali mu”licenciu na neurčito.

Krajné opatrenie odobratia licencie je podľa Sloana zvyčajne vyhradené pre priestupky, ako je sexuálne zneužívanie alebo nevhodné správanie voči pacientom. 

Prečo by v prípade Dr. Trozziho zachádzali až na takúto úroveň?"” čudoval sa Alexander.

Aj keď CPSO’rozhodnutím oficiálne neodporúča odobrať dr. Trozziho’licencie, ale “naznačuje, že by mohlo byť opodstatnené,” chcú “z Marka urobiť príklad,” povedal Alexander.

 “A to’je naozaj znepokojujúce,” dodal.

Zaznamenáva sa, že právny zástupca CPSO sa pokúsil diskvalifikovať dr. Petra McCullougha ako svedka v procese proti Dr. Trozzimu kvôli námietkam Dr. McCullougha’voči tomu, ako vysoké školy ako CPSO pracujú so svojimi lekármi, a jeho otvorenému vystupovaniu proti záberom COVID.  

Doktor Trozzi zvážnel v súvislosti s blížiacim sa rozhodnutím a začal “olivovou ratolesťou” členom kolégia lekárov.

“Keby ste poznali pravdu, čo ste nevedeli, nikdy by ste s injekciou nesúhlasili. Týka sa to aj ľudí pracujúcich v kolégiu,” povedal doktor Trozzi.

“Všetci boli oklamaní. Každý bol oklamaný. A až na veľmi málo psychopatických výnimiek si ľudia skutočne dali injekciu v domnení, že dostávajú bezpečnú, účinnú vakcínu,” pokračoval a spresnil, že lekári, ktorí propagovali injekciu, boli sami oklamaní a “prinútení.”

“Takže ja’sa veľmi nezaoberám svojou licenciou, príjmom alebo všetkými takýmito vecami … ja’sa zaoberám záchranou životov,” povedal Dr. Trozzi.

Na otázku Sloana, aké sú ďalšie kroky dr. Trozziho’prípadu, Alexander vysvetlil, že keď dostanú trestný príkaz, “právo na odvolanie sa kryštalizuje v očiach zákona,” takže sa budú môcť odvolať proti rozhodnutiu kolégia’na súde v Ontáriu. 

Alexander vysvetlil, že vďaka rozhodnutiu Najvyššieho súdu z roku 2019 s názvom Babylon, ktoré vyžaduje, aby sa odvolania na základe zákona prejednávali na základe normy správnosti, budú môcť “napadnúť hlavu kolégia vo všetkých právnych otázkach”, o ktorých sa domnieva, že boli “nesprávne rozhodnuté” na divíznom súde. 

“Takže by to mohol byť zlom. Ak’nebudeme úspešní na divíznom súde, môžeme sa odvolať na odvolací súd. Ak’nebudeme úspešní ani tam, môžeme sa obrátiť na Najvyšší súd Kanady. Takže tu’testujem, či sa Ontário bude riadiť rozhodnutím Najvyššieho súdu’o tom, ako postupovať pri takýchto druhoch odvolaní,” povedal Alexander.

Advokát víta akúkoľvek finančnú pomoc pre dr. Trozziho’prípadu, najmä kvôli dodatočným nákladom na virtuálne pojednávania.

Dary je možné poskytnúť prostredníctvom webovej stránky Dr. Trozziho’https://drtrozzi.org, ktorá je však momentálne offline (20:20 hod, streda 1. novembra) kvôli náhlym, neočakávaným problémom, ktoré sa vyskytli tesne po tom, ako zverejnil krátku videoposolstvo lekárom o nových informáciách o vysoko nebezpečných časticiach DNA v očkovacích látkach Covid. Zatiaľ je možné zasielať etransferové dary na adresu [email protected]. Očakáva sa, že webová stránka bude čoskoro opravená. Vtedy budú opäť k dispozícii informácie o darcovstve prostredníctvom kreditnej karty a pošty.