shutterstock_242118898-e1703173049575-810x500.jpg

Od pápeža Františka po Nový svetový poriadok - odpor voči globálnej tyranii nebol nikdy dôležitejší

80
Kultúra smrti

Vážení čitatelia,

Do konca našej kampane zostáva už len niekoľko dní. Všetky správy každý deň odhaľujú veľkú potrebu tejto spravodajskej misie. Prosím, prispejte nám štedrým darom a pomôžte nám tak spoznať pravdu o všetkých otázkach, ktoré sú pre vás a vašich blízkych najdôležitejšie.

Kliknite sem na give.lifesitenews.com.

Reakcie, pozitívne a negatívne, pokračujú k Františkovmu dokumentu o požehnaní párov rovnakého pohlavia. Joe Biden teraz vyhlásenie privítal. Biden je tiež horlivým zástancom “homosexuálnych zväzkov,” a dokonca predsedal nad “manželstvom” dvoch mužov.

Bidenova’otvorene sa hlásiaca lesbička, tlačová tajomníčka Karine Jean-Pierre, uviedla: “Samozrejme, vítame tento krok v službe cirkvi pre LGBTQ ľudí.”

Tieto vyjadrenia sú naďalej oprávneným výsmechom tých katolíkov, ktorí naďalej zdôrazňujú, že na tomto najnovšom kroku pápeža Františka a ním menovanej šéfky Dikastéria pre náuku viery nie je nič zlé a že to údajne nič nemení.

Všetci poprední svetoví LGBT’aktivisti to veľmi jasne vnímajú ako neuveriteľne nápomocné ich agende normalizácie homosexuálneho konania, vzťahov a homosexuálnych “manželstiev.”

Všetci Zambijskí biskupi sú poslednými, ktorí ignorujú Františka a namiesto toho zostávajú verní Kristovi a sú poslednými, ktorí zakazujú akékoľvek “požehnanie” párom rovnakého pohlavia. Poznajú svoju povinnosť voči Bohu a jeho Cirkvi a voči spáse všetkých osôb so sklonom k homosexualite. Je to prejavom Božej’lásky k takýmto osobám, že nedávajú žiadne škodlivé potvrdenie voči homosexuálnym skutkom.

Zdá sa, že Premiérka Alberty Danielle Smithová práve začína bojovať proti agentovi WEF a zradnému kanadskému premiérovi Justinovi Trudeauovi. Wow! Nedovolí Trudeauovi, aby zakázal autá na plynový pohon, čo by bola katastrofa pre všetkých Kanaďanov, nielen pre Alberťanov.

Američania, dávajte pozor! To isté sa plánuje aj v USA. bojujte proti tomu v každom štáte.

Všetko je o Novom svetovom poriadku a nie o falošnej, človekom spôsobenej “zmene klímy.” Smith robí zo všetkých mužov slabochov. Boh jej žehnaj. Modlite sa za ňu.

gýčová učiteľka z Ontária je ďalšou hrdinskou bojovníčkou proti tyranii Nového svetového poriadku. Tentoraz ide o to, že ju nespravodlivo odvolali z funkcie v školskej rade za to, že namietala proti škodlivým LGBT knihám v škole. Vedeli ste, že to je ďalší kľúčový bod programu WEF – propagácia LGBT ideológie a sexuálneho kazenia detí?

Významný “transgender” aktivista bol vo Filadelfii obvinený zo znásilnenia dieťaťa. Takéto znásilnenia sú oveľa častejšie, než je nám dovolené vedieť, pretože takéto obvinenia nie sú nikde vznášané tak často, ako by mali.

Silné, negatívne reakcie naďalej rastú proti bezprecedentnému zásahu Najvyššieho súdu v Colorade do volieb, ktorý v tomto liberálnom štáte zakázal Donaldovi Trumpovi zúčastniť sa volieb v roku 2024. A súd v skutočnosti priznal, že jeho rozhodnutie je nezmysel.

Podľa dnešných správ je toho ešte oveľa viac; všetko opäť dáva dobrý dôvod na štedrý dar pre našu Vianočnú kampaň Darujme si vďačnosť.

Ak sa chcete stať členom tímu LifeSiteNews svojím darom, kliknite tu na give.lifesitenews.com.

Boh žehnaj,

Steve Jalsevac
LifeSiteNews.com