Untitled-8-810x500.png

Bret Weinstein v rozhovore s Tuckerom Carlsonom upozorňuje na temnú realitu kontroly pandémie

25
Neutral

Občania USA:

Tucker Carlson uskutočnil brilantný rozhovor s biológom a podcasterom Bretom Weinsteinom, ktorý sa prípadom COVID zaoberá už veľmi dlho. Weinstein hovorí s erudíciou, odbornosťou a veľkou presnosťou o viacerých črtách reakcie na COVID. Tucker ho milosrdne necháva hovoriť. Vyzývam vás, aby ste si našli hodinu času a pozreli si celú epizódu.

Pridaná hodnota tohto rozhovoru je skutočne nevyčísliteľná. Nie je to’len dosah, ktorý deň po jeho zverejnení rýchlo prekročil 3 milióny. To’je obrovské množstvo influencerov, ktorí teraz vedia, čo’je čo. Takmer štyri roky sme sa snažili dostať slovo v takomto rozsahu, takže gratulujeme Tuckerovi a Weinsteinovi.

Dôležitejšie je základné posolstvo.

Čítajte: WHO plánuje ďalší COVID ‘prevrat’ s cieľom zriadiť ‘totalitnú planétu,’ podcaster hovorí Tuckerovi

Reakcia COVID bola fiaskom naveky a nikdy nešlo o verejné zdravie, aj keď to bola rétorická zásterka. Išlo o zisky a moc, strašnú pravdu, s ktorou sa verejnosť bude vyrovnávať ešte mnoho rokov, najmä pre to, čo hovorí o hĺbke korupcie politického systému, v ktorom žijeme.

Ak si niekedy lámete hlavu nad zdrojom straty dôvery v našej dobe, tento rozhovor je jedným z najlepších zdrojov. Jeho výhodou je aj to, že spracoval prúd štúdií a odhalení v priebehu štyroch rokov a dal ich všetky do jedného balíka. Zaráža’tu niečo, čo som si neuvedomil, keď vyšla moja prvá kniha na túto tému. Prísľub zázračnej protilátky proti vírusu nebol podružný, ale ústredný v “celovládnej” a “celospoločenskej” reakcii, ktorá sa podnikla.

Spravdu, nikdy som o vakcínach ani v jednom prípade veľmi nerozmýšľal, keď výluky zmietli všetko pred sebou. Na základe prečítaného sa mi zdalo zrejmé, že z pandémie koronavírusu sa nedá vyliečiť očkovaním, takže mi bolo záhadou, prečo sa o to pokúšali. Okrem toho som nemal nijaké vyhranené názory. Navyše, v istom bode na začiatku sám Fauci povedal, že na to, aby sme sa dostali z pandémie, nebudeme potrebovať vakcínu. “Ak sa nám podarí dostať R0 na menej ako 1, epidémia bude postupne klesať a zastaví sa sama bez vakcíny,” napísal 2. marca 2020. Objavenie tohto e-mailu ma vyviedlo z omylu.

Keď som sa nad tým neskôr zamyslel, uvedomil som si, že toto tvrdenie je smiešne. Hodnota R0 menšia ako 1 znamená, že vírus je už endemický, a v takom prípade by vakcína v žiadnom prípade nebola potrebná. Ale “sociálny odstup” by to sám o sebe nemohol dosiahnuť. R0 je následná miera, nie určujúci faktor dynamiky vírusu. R0 meria šírenie vírusu; neurčuje ani nediktuje vírusu, čo má robiť. Aj keby sa vám podarilo znížiť mieru nákazy tým, že každého umiestnite do vlastnej kartónovej škatule, vírus sa nevzdá. Je tu a čaká na ďalšie šírenie v okamihu, keď sa človek vráti do normálneho života.

Prečo Fauci urobil takéto vyhlásenie? Pravdepodobne preto, aby predĺžil čas dodržiavania nariadení o uzávere, ktoré mali prísť o dva týždne neskôr. Vedel, že potrebuje mnoho mesiacov, v ideálnom prípade (a nepravdepodobne), aby udržal šialenstvo až po voľby v novembri, aby Trump prehral (po zničení ekonomiky) a potom by deep state pevne vládol.

Čítajte: Bývalý profesor hovorí Tuckerovi, ako Big Pharma použila ‘evil’ taktiku na presadenie smrtiacej injekcie COVID

Bret sa’nezameriava na všetky tieto špecifiká, ale podrobne vysvetľuje, čo je s mRNA injekciami zlé. Tu je nezvyčajne jasný. Podobne ako vy, aj ja’som sa tu stretol s toľkými tvrdeniami a problémami a špekuláciami o škodlivosti, ako aj teóriami prečo, že sa to všetko stáva trochu dezorientujúce a je ťažké udržať si všetky informácie v poriadku, aspoň pre neodborníkov, ako som ja.

Tento rozhovor objasňuje veľmi veľa, konkrétne čo sa týka brilantnosti technológie, ale aj jej ťažkostí pri získavaní povolenia na používanie. Podľa Breta’je technológia mRNA už dlho žiadaným majetkom farmaceutických spoločností, jednoducho ako duševné vlastníctvo. Tie, ktoré mali svoje mená na aktívnych patentoch, mohli v prípade schválenia veľmi zbohatnúť.

Ako platformová technológia umožňuje skrátiť časový prechod od sekvenovania k finálnemu produktu na niekoľko dní. V takom prípade je obrovský počet produktov, ktoré by sa mohli vyrábať nahradením existujúcich produktov, a to nielen vakcín. Uplynulo približne 30 rokov bez výrobku, ktorý by prešiel federálnym schválením, a priemysel sa stal dosť netrpezlivým a čakal na nejaký veľký výbuch, ktorý by mu dal príležitosť.

COVID bol momentom, keď bolo možné obísť bežné testovacie štandardy a dostať ho k masám ľudí na celom svete pod rúškom núdzového použitia. Bret to’nespomína, ale presne to zodpovedá faktom, ktoré máme k dispozícii. Prvá (a vlastne jediná) vakcína, ktorá bola stiahnutá z trhu, patrila spoločnosti J&J a nebola to technológia mRNA. V tomto momente bolo celkom zrejmé, že FDA a Fauci uprednostňujú mRNA vakcíny a snažia sa zlikvidovať konkurenciu. Aspoň mne to bolo zrejmé pomerne skoro.

Pomaly mi dochádzal širší obraz, zlovestná realita, a to, že technológia platformy mRNA na uvoľnenie génovej terapie nesprávne nazývanej vakcína bola ústredným prvkom celej reakcie COVID. Bez toho, aby sme to pochopili, nám uniká les pre stromy. Bola to hnacia motivácia pre začatie výluk – spolu s ďalšími politickými machináciami – a ich absurdné predlžovanie.

Keď sa absorpcia injekcií nerozšírila tak, ako sa očakávalo, mandáty za Bidenovej administratívy vzali za svoje a údajná mimoriadna situácia musela pokračovať ďalej a ďalej. Keď sa ukázalo, že vakcíny nie sú účinné na zastavenie infekcie alebo prenosov, a čokoľvek dobré urobili, bolo také krátkodobé, stratégia sa musela obrátiť na marketing posilňovačov, čo si zasa vyžadovalo ešte väčšie verejné šialenstvo založené na núdzových situáciách.

Uvedomenie si toho všetkého skutočne vyrazí dych’. Keď si uvedomíte rozsah škôd spôsobených celej spoločnosti a celému svetu, a to všetko na účely patentového pirátstva a urýchleného nasadenia technológie, človek si takmer nevie predstaviť, že by nejaká vláda mohla byť taká ujatá a skorumpovaná. Zdá sa, že to presahuje hranice vierohodnosti, a predsa sme tu.

Vedieť toto všetko pomáha zarámovať niektoré záhady tej doby, ako napríklad divokú a agresívnu cenzúru. Zvládnuť kapustnicu takéhoto rozsahu si vyžadovalo vytvoriť zdanie konsenzu. Išlo o to, aby sa pripravila pôda pre zavedenie vakcín, ktoré mali všetci považovať za svoju záchranu pred uzáverami, maskami a zatváraním.

Čítajte: Transport Canada ohodnotil svoj vlastný cestovný mandát na očkovanie COVID ako jedinečne ‘agresívny’ v roku 2021

Pamätajte si tiež, že mnohí aktéri hlbokého štátu profitujú zo silného cenzúrneho aparátu, nielen farmaceutický, ale aj štátna bezpečnosť, ktorá bola od začiatku úzko zapojená. To’je dôvod, prečo edikt z 13. marca postavil Národnú bezpečnostnú radu do pozície tvorcu pravidiel a CDC pridelil len operačnú úlohu. Potláčanie “dezinformácií” sa dovtedy stalo celoštátnou prioritou.

Každý, kto porušil utkaný príbeh a tvrdil, že taký nie je potrebný a že táto vlna respiračných infekcií sa skončí ako každá iná vlna v dejinách sveta, a navyše, že skutočná zdravotná hrozba je výrazne obmedzená na malú skupinu starších a chorých ľudí, bol ipso facto nepriateľom štátu. To je zrejme dôvod, prečo konštatovanie prostých právd tradičného verejného zdravotníctva – aké nájdete v Great Barrington Declaration – nebolo dovolené a prečo každý takýto pokus musel byť podrobený “rýchlemu a zničujúcemu zásahu,” slovami Francisa Collinsa z NIH.

Bret Weinstein upozorňuje na podstatnú vec, že celé sprisahanie bolo zmarené vďaka obrovskému počtu disidentov, ktorí tu boli od začiatku a časom sa rozrástli. Tí podľa neho tvorcov tejto priemyselnej schémy šokovali, pretože si mysleli, že majú médiá, vládu a veľké technologické spoločnosti zabalené do mašle a že k žiadnemu vážnemu disentu nikdy nedôjde. Dva roky sa rady disidentov rozrastali a rozširovali a oslovili davy v populárnych podcastoch a spisoch, ako aj nové inštitúcie, ako napríklad Brownstone.

Bret hovorí, že je to úspech, ale zároveň to predznamenáva niečo strašné do budúcnosti. V ďalšom kole, hovorí Bret, sa mocní chcú uistiť, že sa to nebude opakovať. Cenzúra bude prísnejšia a tresty za konanie proti vládnemu plánu budú prísnejšie. Z tejto skúsenosti sa poučili a ich ponaučenie nie je, že takéto absurdity nefungovali, ale že tentoraz boli príliš zhovievaví. Plánujú zabezpečiť, aby sa to nabudúce nestalo.

Tam sa dostávame k Svetovej zdravotníckej organizácii, ktorá vydala fatvu proti dezinformáciám a dala zelenú cenzúre na globálnej úrovni. YouTube a Google sú už v zajatí a plnia príkazy tejto inštitúcie’rovnako ako Európska únia. Využijú niekoľko nasledujúcich rokov na to, aby utiahli skrutky a prinútili všetky národy zapojiť sa do pandemickej dohody, ktorá každú vládu zaviaže tak či onak cenzurovať a očkovať. Inými slovami, nepoučili sa z ničoho, okrem zlých ponaučení.

Toto bola asi intuitívne najsprávnejšia a najzlovestnejšia časť celého rozhovoru.

PREČÍTAJTE SI: Mamičke hrozí väzenie za pokus o vstup do Massachusettského štátneho domu bez dokladu o očkovaní COVID

Naivne sme si mnohí z nás mysleli, že po tejto hroznej skúsenosti s uzávermi, maskami a mandátmi sa o niečo také už nikdy nepokúsia. V takomto stave sa však dnes nenachádzame. Existuje dôvod, prečo sme zatiaľ nepočuli žiadne vysokopostavené ospravedlnenie alebo priznanie pochybenia. Dôvodom je, že nikdy nebolo cieľom urobiť správnu vec. Od začiatku išlo o priemyselné prevzatie, dokonalý korporativistický plán na získanie veľkej výhody vo vojnách o farmaceutické výrobky a ich budúcnosť. Zvyšok “Veľkého resetu” bol len využitím následného chaosu.

Bret končí rozhovor optimisticky. Samotný počet deplatformovaných a umlčaných ľudí je obrovský a určite im nechýba inteligencia, prostriedky, dosah a motivácia bojovať. Teraz tvoria obrovskú protiváhu správnych informácií. Nikam sa nepohnú.

Pri dostatočnom počte uvedomelých ľudí je možné to zastaviť a zmeniť trajektóriu. Musíme veriť, že celý svet nie je úplne pohltený chamtivosťou a korupciou a že ešte stále existuje priestor pre vysoké ideály a vrodenú ľudskú túžbu po slobode.

Pretlačené so súhlasom Brownstone Institute.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti