Untitled-7-810x500.png

Nový škótsky zákon o "nenávistných prejavoch" vyjadruje pohŕdanie vládnucich elít obyčajnými ľuďmi

24
Kultúra smrti
  • Nenávisť elitnej triedy voči obyčajným ľuďom sa prejavila v Škótsku.
  • Nový zákon o trestných činoch z nenávisti a verejnom poriadku je nejasný.
  • Politická trieda sa snaží umlčať kritikov a obmedziť slobodu prejavu.
  • Zákon v Škótsku je prostriedkom na umlčanie obyčajných ľudí a kriminalizáciu kritiky vlády.

Nenávisť vládnucej elity voči obyčajným ľuďom sa opäť prejavila v Deň všetkých bláznov. V tento deň vstúpil do platnosti zákon škótskeho parlamentu o trestných činoch z nenávisti a verejnom poriadku, ktorý stanovuje stíhanie kohokoľvek a kdekoľvek za to, že kedykoľvek niečo povie na internete. Ak ste v Škótsku, zahŕňa to aj veci povedané vo vašom vlastnom dome. Deti budú môcť nahlásiť svojich rodičov.

Je nejasne definovaný a má bezhraničný dosah na zaznamenané rozhovory bežných ľudí na celom svete.

ČÍTAJTE: JK Rowlingová sa odváži škótskej polícii, aby ju zatkla kvôli novému ‘zákonu o zločinoch z nenávisti’ ohrozujúcemu slobodu prejavu

Zvedavé je, že sa v ňom tvrdí, že sa ruší trestný čin rúhania. V skutočnosti nahrádza rúhanie proti Bohu rúhaním proti šialenému kultu liberálov – ktorých vedenie je tu skutočnou chránenou skupinou. Ochrana vyznávania kresťanstva je mizivá. To by nemalo byť prekvapením.

Škóti, ktorých AJP Taylor láskavo nazýva “Škóti”, majú teraz svoj vlastný parlament. Vládne v ňom SNP, nominálne nacionalistická strana oddaná pomätenému kultu pokroku.

Týmto aktom sa SNP snaží škandalizovať škaredé fámy o sebe. Ak ste zverejnili niečo, čo komisárom korektnosti prekáža, potom kdekoľvek na svete môžete byť aj vy označení za “nenávistnú príšeru.”

Túto detinskú karikatúru použila škótska polícia na propagáciu svojej značky starostlivej cenzúry.

Upozorňuje, že bielych pracujúcich Škótov sa s najväčšou pravdepodobnosťou zmocní “nenávistná príšera.”Takže nepriateľom je opäť pôvodné obyvateľstvo.

Škótsky prvý minister Humza Yousaf poskytuje vynikajúci príklad zdravého rozumu nazývaného “rasizmus.” Jeho časté tirády proti bielym ľuďom v jeho plechovom “parlamente” pripomínajú, prečo si nikto neželá, aby mu vládli urazení cudzinci, ktorí ho nenávidia. Tvrdí, že kritici toho, čo Scottish Herald nazval v roku 2020 jeho “wokey horor picture show”, sú jednoducho rasisti.

Nezávislý novinár Michael Shellenberger sa pokúsil túto prasnicu’obaliť do vrecka a odmietol obvinenie z “rasizmu.”Píše o “strašidelnom” škótskom zákone o nenávistných prejavoch, argumentuje, že Yousaf’ovo pôsobenie na poste prvého ministra Škótska dokazuje, že Škóti nie sú “rasisti.”

V skutočnosti dokazuje, ako sa politické vedenie inštaluje bez ohľadu na ľudový záujem a často proti nemu. Rasizmus je pojem využívaný na umlčanie nespokojnosti. Nepriateľstvo politickej triedy k životu nie je obmedzené rasou.

Za poukázanie na tieto skutočnosti – lídrovi “Škótskej nacionalistickej strany” – George Galloway bol odsúdený ako rasista, a to ľuďmi, ktorí trvajú na tom, že Humza Yousaf je v skutočnosti “Škótskejší” ako on.

Tu situáciu komplikuje aj fakt, že samotný zákon môže byť, ako hovoria Škóti, “a wee bit” rasistický sám o sebe. Ako napísala Lucy Blackburn 24. marca pre Spectator:

Podľa škótskej polície sú ľudia, ktorí najčastejšie páchajú zločiny z nenávisti, mladí muži s ‘hlboko zakoreneným pocitom sociálneho a ekonomického znevýhodnenia v kombinácii s predstavami o nárokoch bielych mužov.’

Kým by mohli byť títo nenávistníci? Blackburn vysvetľuje: “Znie to ako zdĺhavý spôsob, ako povedať ‘biela robotnícka trieda.’”

Za obvineniami z rasizmu sa tu skrývajú skutočné predsudky –vlády voči ovládaným.

Metóda v šialenstve

Rasizmus sa podobne ako antisemitizmus a transfóbia používa vtedy, keď obviňujete chránenú skupinu z toho, čo robí. Žiadať, aby Izrael prestal zabíjať civilistov a nazývať to vojnou, je antisemitské. Všimnúť si, že Humza nie je, ako sa vyjadril George Galloway, “škótskejší” ako on, je rasistické. Poukazovať na to, že “transženy” nikdy nechcú čítať rozprávky starším ľuďom, je nenávisť.

Autorka kníh o Harrym Potterovi J. K. Rowlingová požiadala škótsku políciu, aby ju za jej prejav zatkla. Po zložení tweetov, ktoré priamo spochybňujú nový zákon, pričom ide o odmietnutie akceptovať, že muži, ktorí sa označujú za ženy, sú ženy, škótska polícia odmietla jej výzvu, aby z nej urobila príčinu célèbre absurdnosti ich zákona.

V skutočnosti nie je absurdný, pretože jeho funkciou nie je chrániť skupiny, ktoré pomenúva. Je prostriedkom na umlčanie obyčajných ľudí, ktorí nemajú výzbroj slávnych. Skupina, ktorú sa zákony o nenávistných prejavoch snažia chrániť, sú vládcovia – pred ovládanými.

Yousaf sa netají svojím pohŕdaním ľuďmi, ktorým má vládnuť. Aj to je bežné v liberálnych demokraciách, ktorých vedúce kádre sa už nesnažia nikoho o ničom presviedčať alebo presvedčiť. Jednoducho vám to povedia. A zvyčajne vám povedia, že sa mýlite, lebo ste si všimli, že oni nemajú pravdu.

Právo proti pravde

Každý dôvod, ktorý sa uvádza pre toto pravidlo pohŕdania ľudom, je lož. Či už ide o vymenovanie nepriateľských cudzincov do politických funkcií, alebo o donútenie zničiť si život na planéte, či dokonca ho ukončiť, skutočný dôvod je jednoduchý. Títo ľudia vás nenávidia.

PREČÍTAJTE SI: Zástancovia eutanázie začínajú asistovanú samovraždu vykresľovať ako povinnosť voči spoločnosti

Nenávidia vášho Boha, vašu slobodu, vaše názory, vašu kultúru, vás a vaše deti. Všetko, čo nazývajú správnym, je nesprávne. Dbajú na to, aby sa vykreslili ako “dobrí chlapci,” a každého, kto s tým nesúhlasí, označujú za extrémistu. Keď ľudia nahlásili Yousafovi jeho vlastné rasistické výroky o belochoch, dal ich vyšetriť polícii za nenávistné prejavy.

Ak podporujete budúcnosť poľnohospodárstva, ste extrémista. Chcete nakŕmiť svoje deti? Možno ich chcete držať ďalej od exhibicionistických sexuálnych zvrhlíkov? Zniete veľmi podobne ako Hitler.

Ak vám to znie priveľmi, potom zvážte, že uznávaný lekársky vedec varoval ľudí pred užívaním vitamínu D, pretože to robili nacisti.

Doktor Michael Nehls, špecialista na Alzheimerovu’chorobu, to uvádza vo svojej knihe Indoktrinovaný mozog. Tvrdí, že vitamín D je “game-changer” v boji proti neurodegeneratívnym ochoreniam, a tvrdí, že je to účinná liečba schopná zabrániť a zvrátiť poškodenie mozgu spôsobené demenciou, COVID-19 a takzvanými “vakcínami.

Nehls rozpráva, ako dr. Stephan Martin túto radu zarámoval ako “vitamínový humbuk… založený na nacistických ideách.”

Z “Indoktrinovaný mozog – Ako sa úspešne brániť globálnemu útoku na vašu duševnú slobodu.”

Skutočným dôvodom, prečo Martin chcel, aby ste neboli zdraví, bolo samozrejme to, aby ste prijali injekcie, ktoré vám vnucujú ako liek na chorobu, ktorá bola v laboratóriu vyvinutá tak, aby vás urobila nešťastnými. Aký vitamín by mohol byť životne dôležitý v boji proti tomuto ochoreniu? Voľne a lacno dostupný vitamín D, pred ktorého prirodzeným zdrojom v slnečnom svetle ste boli chránení – tým, že vás tí, ktorým na tom záleží, zavreli do domu.

Tento zákon v Škótsku a ten navrhovaný v Írsku sú príkladom podobného typu iniciatívy v oblasti verejného zdravia. Ide o nahradenie zdravia ochorením mozgu, spôsobeným vnucovaním liečby, ktorá vás diktátom robí duševne chorými. Rečové zákony jednoducho poučujú ľudí, ako majú a ako nemajú myslieť. Zavádzajú povinné vírusy mysle predpísané manažérskou triedou. Výsledkom je strach, bieda a hriech.

Argument z nenávisti

Státna cenzúra je jednoducho označená za druh informačnej hygieny. Má nás chrániť pred “nenávisťou”; Ľudia, ktorí predpisovali duševné choroby, izoláciu, odsudzovali bezpečné a účinné lieky namiesto toxickej “vakcíny”, tiež požadovali, aby bola z verejného priestoru odstránená akákoľvek kritika ich šialeného a pravdepodobne diabolského režimu COVID. Tento liek predpisujú chorí, aby zneškodnili zdravých.

Každý pokus o zákony o prejave je prostriedkom na kriminalizáciu kritikov vlády. Neexistuje žiadny iný dôvod na policajnú kontrolu prejavu. Našou úlohou v tomto systéme je počúvať a poslúchať. Odpovedať znamená riziko uväznenia. V katolíckom Poľsku hrozia kritikom životného štýlu Sodomy maximálne tri roky’ väzenia. V pôvodne katolíckom Írsku sa navrhuje zákon, ktorý má chytiť každého, kto kdekoľvek povie niečo, čo by sa mohlo chápať ako neprijateľné. Týka sa to aj vecí, ktoré možná poviete.

PREČÍTAJTE SI: 3 roky väzenia za ‘urážky’ proti ideológii LGBT: Poľsko’potenciálny nový ‘zákon o nenávistných prejavoch’

Prístup k podstate tohto falošného argumentu znamená útok na tabu našej doby. Rasizmus, antisemitizmus, transfóbia - to všetko sú obludné konfekcie spočívajúce v upozorňovaní na nepomenovateľné skutočnosti a v presadzovaní neobhájiteľných fantázií.

Muži nie sú rovnakí ako ženy a ani ich dary a vlastnosti nie sú rozdelené rovnako. Šialený kult “rovnosti” označuje samotné všímanie si rozdielov za zločinné a uprednostňovanie za nenávisť.

Cena ľudského života sa nestanovuje slovami a zaklínadlami. Je podstatná. Okrem toho existujú rozdiely, ktoré pretrvávajú tak trvale, že umožňujú presnú identifikáciu aj stáročia po smrti. Je však zločinom pripomínať ich za života. Dokonca nenávisť.

V životnom štýle, ako ho máme nazývať, sme nútení k morálnej ekvivalencii medzi osobnou oddanosťou sexuálnej zvrátenosti ako základu identity, k oddanosti manželstvu a založeniu rodiny. Veriť v satana je to isté ako veriť vo vedu, ale vyznávať vieru v Krista znamená upútať pozornosť zákona. Je to jediný ohľad, ktorý mu štát v týchto dňoch venuje.

Zákony o nenávistných prejavoch sú právnou silou danou nenávisti k prejavom mimo politickej moci. Vzhľadom na zlobu a šialenosť ich politiky je zrejmé, že môžu očakávať mnohé námietky.

Politická trieda vie, že jej dni sú spočítané. Západ finančne a morálne zruinovala, financuje kult smrti v oblasti potratov a asistovanej samovraždy – v ktorej je smrť otázkou pohodlia a nákladov.

Smrť je teraz právom a občianskou povinnosťou. Samozrejme, obchodovanie so smrťou prostredníctvom permanentných zahraničných vojen je ďalšou z našich povinností v tomto smere. Skeptici múdrosti štátneho vraždenia sú tiež umlčaní, či už si všímajú jeho pôsobenie v Izraeli, na Ukrajine, alebo sekundárne účinky samotného cenzúrno-priemyselného komplexu pri výrobe propagandistickej mašinérie, ktorá prekonala tú sovietsku.

Jednou z metód odporu je dodávať mašinérii spätnú väzbu, ktorú nechce. Tomuto procesu môžete pomôcť tým, že uvediete nenávisť vlastných politikov voči vám, vašej viere a všetkému, čo je vám drahé. Nezabudnite dať škótskej polícii vedieť, aké nenávistné sa vám zdajú tieto prejavy.

Na polícii v Škótsku môžete nahlásiť trestný čin z nenávisti pomocou jej online formulára tu.