Mike-Del-Grande-2-810x500.png

Správca katolíckej školy v Toronte prisahal, že bude brániť nenarodené deti po porážke návrhu za život

15
Kultúra života
  • Michael Del Grande presvedčivo obhajuje posvätnosť ľudského života a odsudzuje potraty.
  • Pápež František jasne označuje potraty za vraždu a popieranie ľudskej dôstojnosti.
  • TCDSB zamietol návrh na vyvesenie vlajky za život, hlasovalo 8:2 proti ochrane nenarodených detí.
  • Veriaci katolíci musia podporiť pro-life kandidátov a poraziť správcov, ktorí podporujú potraty.

Mám dobrú a zlú správu…

Dobrá správa je, že správca Michael Del Grande na zasadnutí Toronto Catholic District School Board 23. apríla večer presvedčivo a prorocky svedčil o&nbspposvätnosti ľudského života a zle potratov.

V úvodných a záverečných slovách Mike vydal také svedectvo na obranu nenarodených detí, aké by sme si priali počuť od našich duchovných vodcov pravidelnejšie.

Čítajte: Hnutie za život musí odmietnuť IVF, aby plne bránilo životy nenarodených

Tu’je citát zo záverečného prejavu Del Grande’a:

Jsem si istý, že všetci moji kolegovia správcovia tu za stolom by sa na otázku ochotne označili za katolíkov, ktorí súhlasia s nemenným učením Katolíckej cirkvi, že potrat je veľké zlo a že my ako katolíci máme povinnosť chrániť životy nenarodených detí pred týmto násilným a smrteľným činom.

Nikto z nás tu nebude polemizovať s vyhlásením pápeža Františka zo začiatku tohto mesiaca, že ‘Prerušenie tehotenstva neznamená nič iné ako popretie ľudskej dôstojnosti tých najbezbrannejších.’ani s jeho jednoznačným vyhlásením z 15. septembra 2021, že ‘interrupcia je viac ako problém. Aborcia je vražda.’

Nemôžem si preto predstaviť žiadny legitímny dôvod, prečo by tento návrh nemal’prejsť jednomyseľne. Jsme pro-life rada a očakávam, že všetci budete hlasovať za môj návrh, aby TCDSB plnila svoju úlohu pri dôraznej obrane najviac marginalizovanej a viktimizovanej skupiny v tejto krajine, a to detí v maternici, ktorých sa ročne zabije 100 000.

Máme príležitosť predviesť sa ako obhajcovia ľudských práv v najväčšom boji za sociálnu spravodlivosť súčasnosti. Verím, že dnes večer urobíte správnu vec, pre deti, pre našu katolícku vieru, pre Boha, ktorý sám na seba vzal podobu bezbranného nenarodeného dieťaťa a ktorého božské srdce nepochybne puká pri každom potrate. [

Wow!

Nie je’taká neochvejná pro-life odvaha z úst voleného predstaviteľa taká osviežujúca?

Pevne verím, že by sme’mali inú krajinu – krajinu, ktorá by bola stále kresťanská – keby všetci naši duchovní vodcovia mali Mike’ovu otvorenú a odvážnu vernosť.

Jeho výroky boli nielen v priamom prenose vysielané pre celú torontskú katolícku komunitu, ale mnohé z jeho nádherných slov o posvätnosti života sa dostali na verejnosť prostredníctvom správ o zasadnutí správnej rady, ktorým sa dostalo veľkej pozornosti médií.

Katolícki rodičia prišli v plnej sile

Galériu zaplnilo približne 50 rodičov a katolíckych poplatníkov TCDSB, ktorí podporili návrh správcu Mikea Del Grande’na vyvesenie medzinárodnej vlajky za život na každej škole.

Okrem toho niekoľko veriacich katolíkov, vrátane katolíckej učiteľky na dôchodku, 18-ročnej absolventky TCDSB a mladej mamičky piatich detí, presvedčivo delegovalo podporu návrhu práva na život.

Čítajte: Katolícka školská rada v Toronte zamietla návrh na vlajku za život po tom, čo hlasovala za vlajku LGBT v roku 2021

Ak by bol návrh, ktorý by potenciálne zmenil kultúru, prijatý’by TCDSB povzbudzovala učiteľov a študentov k účasti na Národnom pochode za život v Ottawe a vyžadovala by celodenné vyučovanie v triedach o&nbspnauke Cirkvi o&nbspživote, vrátane učenia z&nbspKatechizmu, Biblie a&nbsppápežského encyklického listu Jána Pavla II Evangelium Vitae.

A teraz tie zlé správy…

Väčšina správcov sa znemožnila hlasovaním za zamietnutie návrhu Medzinárodnej vlajky za život.

V pomere hlasov 8:2 TCDSB aktívne hlasovala proti pozdvihnutiu hlasu na ochranu nenarodených detí pred smrťou potratom.

Hneď po hlasovaní začalo publikum, pochopiteľne znechutené, kričať “Hanba! Hanba vám všetkým!”

Jeden človek dokonca kričal, “Čo je to za vtip! Toto má byť katolícka školská rada.”

Tu je’rozdelenie hlasov:

ZA

Poverený Mike Del Grande (okrsok 7: Scarborough-Agincourt)

Poverený Garry Tanuan (okrsok 8: Scarborough)

Odmietnutý

Poverený Joseph Martino (Oddelenie 1: Etobicoke)

Zverenec Markus de Domenico (Oddelenie 2: Etobicoke)

Poverená Ida Li Preti (Oddelenie 3: North York)

Poverený člen Maria Rizzo (Oddelenie 5: North York)

Zverenec Frank D’Amico (Oddelenie 6: York)

Zverenec Kevin Morrison (Oddelenie 9: Toronto)

Poverený člen Angela Kennedy (Oddelenie 11: East York, Toronto)

Poverený zástupca Nancy Crawford (Oddelenie 12: Scarborough)

ABSENT

Poverená Teresa Lubinski (Oddelenie 4: Parkdale-High Park, Etobicoke-Lakeshore)

Poverený Daniel Di Giorgio (Oddelenie 10:

Podniknite kroky: Porazte neverných správcov v roku 2026

Osmich správcov, ktorí hlasovali za zradu nenarodených detí a pro-life učenia Katolíckej cirkvi, je potrebné poraziť v nasledujúcich voľbách do školskej rady, ktoré sú naplánované na október 2026 a budú tu skôr, než sa nazdáte.

Čo najskôr musíme vzdelávať katolíckych voličov v každom z týchto obvodov o odpore alebo nedostatočnej podpore správcov voči&nbspprávu na život nenarodených detí. Za týmto účelom sa, prosím, podeľte o túto správu so svojimi priateľmi a príbuznými v celom Toronte.

Takisto musíme identifikovať veriacich katolíckych kandidátov, ktorí by kandidovali proti týmto úradujúcim správcom a urobili TCDSB opäť pro-life!"

Na budúci týždeň vám pošlem ďalšiu správu, v ktorej bude viac informácií o opozícii disidentských správcov. Budete’žasnúť nad ich pokrytectvom a intelektuálnou nesúdržnosťou.

PREČÍTAJTE SI: Arcibiskup Aguer: Mladí ľudia sú bez vplyvu rodiny, školy či Cirkvi v ohrození

Prejavte Mikeovi Del Grandeovi svoju vďačnosť

Pozrite sa, čo správca Del Grande takmer sám urobil!

Všetko ho to však stálo veľké osobné náklady. Mike už nie je žiadny mladík a má problémy so srdcom.

Odpoludnia o 14.00 hod. v deň zasadnutia správnej rady a rozhodujúceho hlasovania musel Mike, pravdepodobne v dôsledku stresu, urýchlene odísť do nemocnice, pretože dostal záchvat fibrilácie predsiení. Srdce mu začalo nepravidelne biť, mal problémy s dýchaním a veľmi sa mu točila hlava.

A napriek tomu sa dostal z nemocnice a aj tak išiel na zasadnutie správnej rady. Prečo?

Pre svoju vieru.

Pre nenarodené deti, ktoré sú terčom potratov.

Aby sa pokúsil vrátiť náš národ na cestu spravodlivosti.

Mike dostal kvôli návrhu Pro-life Flag aj veľa nenávistných listov, v ktorých ho obviňujú, že je “proti voľbe” a “proti ženám” a žiadajú, aby odstúpil.

Na dôvažok Mike stále vedie nákladný súdny proces proti správnej rade, aby očistil svoje meno kvôli ich predchádzajúcim sankciám a nespravodlivému rozhodnutiu o pochybení voči nemu za to, že sa postavil proti doplneniu transrodovej ideológie do kódexu správania TCDSB.

Čítajte: Tennessee schválilo ‘Baby Olivia Act’ vyžadujúci, aby verejné školy ukazovali vývoj nenarodených detí

Na odplatu za tento postoj k rodovej ideológii z roku 2019 ho Ontárijská kolégium učiteľov ešte stále stíha na súdnom pojednávaní, aby sa ho pokúsila zbaviť učiteľskej’licencie.

Mika pochovávajú rastúce poplatky právnikom’z týchto právnych krokov, ktoré vznikli v dôsledku obhajoby kresťanského vyučovania v TCDSB.

Mike toto všetko pretrpel pre svoju vieru… a pre zachovanie viery v ďalšej generácii.

Ako prejav vďaky Mikovi vás vyzývam, aby ste štedro prispeli do fondu jeho právnej obhajoby, aby mal finančné prostriedky na pokračovanie svojho súdneho procesu proti TCDSB a na svoju obhajobu pred tribunálom Ontárijskej učiteľskej akadémie. Bez vás nemôže’pokračovať v boji.

Kliknite na TAM prispieť.

Pretlačené so súhlasom Kampaň Životná koalícia.