Screenshot-2024-05-01-at-3.37.33-PM-810x500.png

Maxime Bernier sa vysmieva torontskej polícii za to, že v čase rozmáhajúcej sa kriminality oblieka svoje autá do farieb vlajky LGBT

10
Kultúra smrti
  • Maxime Bernier kritizoval torontskú políciu za propagáciu sexuálnych a rodových identít.
  • Bernier označil woke ideológie za šírenie kultúrnych marxistov a vymývanie mozgov mladých ľudí.
  • Podľa Berniera je jediný spôsob zastavenia woke agendy bojovať proti jej propagátorom.
  • Kanada zaznamenala nárast kriminality, pričom justičný systém nie je schopný držať krok.

Líder Ľudovej strany Kanady Maxime Bernier nešetril slovami, keď kritizoval torontskú políciu po tom, čo jej prieskumné auto s vlajkou Progresu” bolo videné, ako jazdí po uliciach mesta, zatiaľ čo kriminalita zostáva na úrovni, akú sme už roky nezažili.

“Toto je auto torontskej polície. Môže mi niekto vysvetliť súvislosť medzi prevenciou kriminality a propagáciou rôznych sexuálnych a rodových identít?"” napísal Bernier v pondelok na X (predtým Twitter). 

“Žijeme naozaj v úplne šialenej ére.” 

Vyšetrovacie auto TPS’“Progress Pride Flag” bolo zavedenáv minulom roku, pričom podľa polície pomáha “posilňovať väzby medzi 2SLGBTQ+ a policajnou komunitou.” 

V rozhovore pre LifeSiteNews Bernier poznamenal, že “woke” ideológie šíriace sa po Kanade, ako je vidieť na tom, že policajné auto je teraz zahalené do farieb pride, sú spôsobené “kultúrnych marxistov”, ktorí “postupne prenikli do vzdelávacieho systému, médií a umeleckého sveta, teda do sektorov, v ktorých sa myšlienky odovzdávajú najmä mladším generáciám, ktorým možno ľahšie vymyť mozog.” 

“Rýchlo sa posunuli o niekoľko desaťročí dopredu a vymyté mozgy mladých ľudí infiltrovali všetky inštitúcie a sektory spoločnosti,” povedal Bernier. 

“V posledných rokoch sa zameriavajú na vzbudenie a apelovanie na pretrvávajúcu vinu, ktorú mnohí ľudia pociťujú voči predtým diskriminovaným alebo prenasledovaným skupinám, najmä rasovým a sexuálnym menšinám, s cieľom údajne dosiahnuť ‘inklúziu’ a ‘spravodlivosť.’”  

Bernier pre LifeSiteNews uviedol, že jediný spôsob, ako zastaviť “radikálnu politiku” agendy rozmanitosti, rovnosti a inklúzie (DEI) – ktorú nazýva kombináciou “oficiálnej diskriminácie bielych heterosexuálnych mužov” a “propagácie podivných duševných chorôb” – je, aby ľudia bojovali proti tým, ktorí sa snažia podkopať “tradičné normy a hodnoty.”

“Títo woke aktivisti sú veľmi agresívni a stali sa veľmi efektívnymi v používaní taktiky kultúrnej vojny proti akýmkoľvek oponentom, ako napríklad ‘zrušenie ’; Stačí len pár z nich, aby vydierali väčšinu, ktorá je ľahostajná, nevedomá alebo nie je dostatočne motivovaná na to, aby sa postavila proti ich osvetľovaniu plynom. Takto’môžu ovládnuť oddelenie v rámci veľkého subjektu, ako je korporácia alebo policajný zbor, a potom vnútiť svoju vôľu celej inštitúcii,” povedal Bernier.  

“Jediný spôsob, ako zastaviť túto woke agendu, je nenechať sa nimi zastrašiť, mať dostatok odvahy čeliť im všetkými možnými spôsobmi a podniknúť trvalý ideologický protiútok s cieľom obnoviť tradičné klasické liberálne a konzervatívne západné hodnoty, ako donedávna definovali našu spoločnosť.” 

Policajný krížnik zahalený do vlajky hrdosti bude podľa TPS “stálicou,” a prichádza v čase, keď násilná kriminalita je v Kanade na vzostupe.  

V roku 2019 vláda premiéra Justina Trudeaua prijala zákon C-75, ktorý podľa konzervatívnych odborníkov a politikov v podstate vytvoril “systém chytenia a prepustenia na kauciu ”. 

V nadväznosti na to Kanada zaznamenala prudký nárast krádeží áut organizovanými zločineckými skupinami, ktoré využili slabé tresty. 

Ako informovalLifeSiteNews, kriminalita v Kanade zaznamenala výrazný nárast, pričom medzi najviac postihnuté mestá patria Toronto, Vancouver a Montreal. 

Samotný think tank so sídlom v Ottawe vo svojej nedávnej správe varoval, že justičný systém nie je schopný držať krok s nekontrolovateľnou kriminalitou, v dôsledku ktorej dosiahol počet vrážd v krajine najvyššiu hodnotu za posledných 30 rokov. 

V roku 2021 sa počet násilných trestných činov zvýšil o neuveriteľných 6 %. V roku 2022 sa miera zvýšila o ďalších 5 percent.