Trudeau2-810x500.jpg

Inštitút Dr. Maloneho zverejňuje zoznam kanadských politikov s väzbami na Svetové ekonomické fórum

13
Neutral
  • Politici spojení s globalistickým programom WEF
  • Malone Institute a Pharos Foundation zverejnili zoznam absolventov WEF
  • Členovia WEF sú zahraniční agenti s cieľom ovplyvňovať globálne kabinety
  • WEF podporuje socialistický program "Veľký reset" a kontrolu informácií a myslenia

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti

Nový zoznam, ktorý zverejnila americkáso sídlom v Malone Institute upozorňuje na desiatky kanadských politikov a súčasných ministrov vlády premiéra Justina Trudeaua’ktorí sú napojení na globalistický program Svetového ekonomického fóra’Young Global Leaders.  

Malone Institute, založený Dr. Robertom Malonom, v spolupráci so švédskou nadáciou Pharos Foundation začal projekt Svetového ekonomického fóra, ktorého cieľom je vyšetriť “globalistických členov obchodnej organizácie známej ako Svetové ekonomické fórum (WEF) a nimi vyškolených agentov.”Projekt zverejnil prehľad absolventov “Svetového ekonomického fóra’Globálnych lídrov zajtrajška (jednoročný program, ktorý prebiehal v rokoch 1993 až 2003), ako aj Mladých globálnych lídrov (päťročný program, ktorý sa začal v rokoch 2004/2005 a stále prebieha).” 

Pozrite si jeho nedávno zverejnený list ukazuje viac ako tucet súčasných a bývalých ministrov Trudeauovej liberálnej vlády, ktorí boli absolventmi WEF’programov pre mladých lídrov, vrátane podpredsedníčky vlády Chrystie Freelandovej (2000), premiéra Justina Trudeaua (2005), bývalého predsedu Rady pre štátne pokladnice Scotta Brisona (2005), ministra pre inovácie, vedu a priemysel Francoisa-Philippa Champagnea (2009) a líderky vlády v Dolnej snemovni Kariny Gouldovej (2010).

Dalšími ministrami kabinetu sú ministerka zahraničných vecí Melanie Jolyová (2016), minister pre služby občanom’ Terry Beech (2017), bývalá ministerka pre ženy, rodovú rovnosť a mládež Maryam Monsefová (2020) a minister pre bývanie, infraštruktúru a komunity Sean Fraser (2022).

Na zozname je aj poslankyňa za Konzervatívnu stranu Michelle Rempelová (2016), ako aj poslanec a líder NDP (Nová demokratická strana) Jagmeet Singh (2018).  

Na vytvorenie zoznamu použili Malone Institute a Pharos Foundation vyhľadávače WEF a krížovú kontrolu publikovaných zoznamov pomocou nástrojov, ako sú archívy “Wayback Machine”, ako aj Wikispoky, “a ďalšie doplnkové zdroje.” 

“Nemusí byť stopercentne presná, ale urobili sme všetko pre to, aby bola čo najkorektnejšia a najaktuálnejšia,” konštatuje Malone Institute.  

Správa možno mnohých Kanaďanov neprekvapí, keďže väzby medzi WEF a Trudeauovými liberálmi sú dobre známe. V skutočnosti teraz už bývalý predseda WEF Klaus Schwab raz Freelandovej povedal, že sa “na ňu spoliehal”, že zabezpečí, aby jeho globalistické ciele uzrú svetlo sveta. 

V roku 2017 sa Schwab dokonca pochválil, že polovica Trudeauovho’kabinetu sú členovia jeho programu pre mladých lídrov.

Na zozname sa nakrátko objavil aj bývalý predseda Konzervatívnej strany a súčasný poslanec Andrew Scheer, ale odvtedy bol zo zoznamu odstránený po tom, ako sa dostalo na verejnosť jeho vyhlásenie z 24. marca 2022, v ktorom poprel akúkoľvek účasť na WEF. 

“Nedávno som bol upozornený, že na internetovej stránke Svetového ekonomického fóra’sa nachádza môj profil,”poznamenal Scheer v roku 2022.

“Nie som členom WEF. Nikdy som sa nezúčastnil na žiadnom stretnutí, konferencii alebo akomkoľvek podujatí sponzorovanom alebo spojenom s WEF. Nikdy som nebol v Davose. Neviem, prečo bol môj profil zaradený na ich Mladí globálni lídri webovú stránku. Keď ma na to upozornili, žiadal som, aby ma WEF zo svojej stránky odstránil. Odvtedy mi vyhoveli.” 

Zajímavé je, že súčasný líder konzervatívcov Pierre Poilievre bol umiestnený v záložke “neistý” na zozname Malone / Pharos. Poprel, že by bol zapojený do programu mladých lídrov; internetové archívne stránky však naznačujú opak.

Členovia WEF ‘sú zámerne a medzinárodne nasadení ako zahraniční agenti’

Podľa Maloneho inštitútu boli ľudia zapojení do WEF “zámerne a medzinárodne nasadení ako zahraniční agenti zastupujúci záujmy členov WEF s cieľom ‘preniknúť do globálnych kabinetov krajín’, ako aj do širokého spektra … odvetví.” 

“WEF je organizácia, ktorá riadila globálne zosúladené plánovanie, vývoj a realizáciu blokád, mandátov, autoritárskych kampaní proti vakcínam, potláčanie možností včasnej liečby, globálne zameranie sa na nesúhlasiacich lekárov, cenzúru, propagandu, programy kontroly informácií a myslenia, ktoré všetci zažívame od konca roka 2019,” zvolal Malone Institute. 

“Toto je organizačná štruktúra, ktorú používajú tí, ktorí sa snažia kontrolovať a riadiť svet, aby presadzovali ekonomické a politické záujmy svojich členov prostredníctvom prebiehajúceho ‘Veľkého resetu’ (ako ho pomenoval a opísal ich predseda Klaus Schwab) využívaním a prehlbovaním sociálneho a ekonomického rozvratu, ktorý umelo a zámerne vytvorili od chvíle, keď sa po svete začal šíriť SARS-CoV-19.” 

Na zozname mladých lídrov sú uvedení aj bývalí kanadskí politici spojení s WEF, vrátane bývalého ministra vlády za Progresívnu konzervatívnu stranu a Konzervatívnu stranu Bernarda Valcourta (1993), bývalej liberálnej podpredsedníčky vlády Sheily Coppsovej (1994) a bývalého liberálneho premiéra Quebecu Jeana Charesta (1994).

Na zozname bol uvedený aj bývalý starosta Calgary Naheed Nenshi, ktorý sa uchádza o post lídra Novej demokratickej strany Alberta’(2011).  

Ako poznamenáva LifeSiteNews, najmä Freelandová má hlboké väzby na globalistický WEF. V súčasnosti je slúži ako členka správnej rady WEF a zúčastnil sa januárového zasadnutia WEF, kde sa zúčastnil na verejnom paneli o Ukrajine. 

WEF je známy najmä tým, že je skupinou, ktorá stojí za socialistickým programom “Veľký reset”, ktorého slogan sa chváli budúcnosťou, v ktorej masy nebudú “nič vlastniť” a “budú šťastné.”

Medzi ciele Veľkého resetu’patrí zníženie a odstránenie spotreby fosílnych palív, digitálnej identifikačnej infraštruktúry a pasových systémov súvisiacich so zdravím.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti