shutterstock_2302472479-810x500.jpg

NATO je vojenským krídlom globalistickej mocenskej štruktúry, ktorá presadzuje morálnu degeneráciu

16
Kultúra smrti
  • Kongres má zastaviť financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli.
  • NATO šíri nestabilitu a degenerované hodnoty vo svete.
  • Stoltenberg podporuje práva LGBTQ+ a zastiera neúspechy NATO.
  • NATO spolupracuje s neomarxistickými organizáciami a ohrozuje svetový mier.

Povedzte Kongresu, aby zastavil financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli zo strany Bidenovej administratívy

Jedným z hlavných poslaní NATO je šíriť nestabilitu po celom svete, pričom využíva vojensko-priemyselný komplex na zastrašovanie krajín, ktoré nie sú v súlade s militantnou protirodinnou a protibožskou agendou vychádzajúcou zo západných hlavných miest a podporovanou západnými médiami.

Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg v piatok potvrdil záväzok aliancie brániť práva LGBTQ osôb a pripojil sa k mnohým západným predstaviteľom, inštitúciám a organizáciám pri príležitosti Medzinárodného dňa proti homofóbii, bifóbii a transfóbii.

Autor Jose Nino to pekne zhrnul v článku pre Veľká liga politiky:

Organizácia Severoatlantickej zmluvy (NATO) je odhodlaná šíriť degenerované hodnoty v zahraničí. Vzhľadom na to, že Rusko zdanlivo dosahuje veľké úspechy proti ukrajinským silám podporovaným NATO na východnej Ukrajine, vedúci predstavitelia NATO sa zapájajú do bizarného signalizovania cnosti, aby odvrátili pozornosť od odporného neúspechu tejto zástupnej vojny proti Rusku.

Od ruskej invázie na Ukrajinu 24. februára 2022 tajomník NATO Jens Stoltenberg mimoriadne hlasno hovorí o hodnotách NATO’a o tom, prečo je to inštitúcia, ktorej treba dôverovať, napriek tomu, že má za sebou dlhé roky spôsobovania nestability v zahraničí – od Srbska až po Líbyu.

V piatok 17. mája Stoltenberg, potvrdil záväzok NATO’k hodnotám LGBTQ+, keď v príspevku na X arogantne vyhlásil, že súčasný západný hodnotový systém a to, na čom je založený, je:

Nino nám pripomína, prečo bolo NATO vôbec založené, po druhej svetovej vojne v roku 1949. Malo čeliť vplyvu Sovietskeho zväzu’na európskom kontinente:

Od rozpadu Sovietskeho zväzu však NATO pracuje na pretváraní sveta na čoraz nefunkčnejší obraz Ameriky’a. Jeho intervencie na Balkáne až po Líbyu priniesli len škody a nestabilitu.

Čítajte: Izrael cenzuruje a zabíja novinárov odvážne informujúcich o jeho zverstvách v Gaze

Väčšina národov sveta už nevníma NATO ako obrannú alianciu.

NATO rozpútala útočné vojny proti Juhoslávii v roku 1999 a Líbyi v roku 2011, ako aj zdĺhavú okupáciu Afganistanu, pričom v roku 2021 nezanechala túto krajinu slobodnejšiu a v lepšom stave, ako keď ju napadla pred 20 rokmi, ale naopak, oveľa nebezpečnejšiu s miliardami U.USA a západných vojenských zbraní v rukách teroristov z Talibanu.

Ale ešte ničivejšia je skutočnosť, že NATO sa spája s armádou neomarxistických a kultúrnych marxistických neziskoviek, ktoré presadzujú hodnoty protikladné tým, ktoré sa nachádzajú v Biblii, vrátane homosexuálnych “manželstiev”, potratov na požiadanie až do narodenia a možnosti výberu pohlavia pre deti spolu s celou myšlienkou pohlavia ako sociálneho konštruktu určeného na “utláčanie” sexuálnych deviantov a duševne zmätených. Prečo presadzujú myšlienky, ktoré sú pre spoločnosť také deštruktívne? Pretože vedia, že žiadny národ nemôže dlho prežiť bez morálnych zábran a akejsi oddanosti vyššej autorite, ktorá stojí nad telesným človekom.

Nino dodáva:

V skutočnosti každá krajina, ktorá sa dostane do postele s NATO, chytí pohlavnú chorobu multikulturalizmu, sexuálnej degenerácie a spoločenského úpadku. A čo je ešte dôležitejšie, NATO je spleť vojenských aliancií s križiackymi ideológiami, ktoré sú hrozbou pre svetový mier.

Žiadny národ nemôže prežiť bez silných mužov. Transgenderové ženy (biologickí muži, ktorí predstierajú, že sú ženy) pobehujúce v sukniach nebývajú dobrými vojenskými dôstojníkmi, ale presne takéto správanie’teraz propagujú a podporujú vojenské sily USA, Európy, Austrálie, Kanady a Izraela. Všetky tieto skupiny národov utrpia katastrofálne porážky z rúk Ruska a Číny, ak budú pokračovať vo svojich plánoch na vypichnutie medveďa a vytvorenie scenára tretej svetovej vojny a zároveň sa budú oddávať najnižšej forme ľudského správania.

V jadre tejto západnej globalistickej agendy sa skrýva démonický pokus o depopuláciu sveta v súlade so zásadami uvedenými v Georgijských orientačných kameňoch a iných globalistických výkrikoch. Pretože každý vie, že homosexuálne manželstvá neprodukujú deti. Emaskulovaní, zmrzačení a transgenderoví mladí ľudia sa tiež nerozmnožujú.

Každý národ, ktorý je skutočne slobodný a nezávislý, by mal okamžite vystúpiť z tejto vojenskej aliancie a dokonca aj tí, ktorí nie sú jej členmi, by sa mali úplne oslobodiť z luciferiánskych psychologických pazúrov NATO’. Pretože psychopatickí vodcovia NATO’zakladajú svoje prejavy a činy na morálnej alchýmii, vojnovom štvaní a satanskej túžbe po moci nad slobodnými mysľami ľudí na celom svete.

Pretlačené so súhlasom Leo Hohmanna.

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli