LGBT-flag-school-810x500.jpeg

Kanadskí rodičia chcú nechať deti v škole na začiatku mesiaca hrdosti LGBT

18
Kultúra života
  • Kanadskí rodičia protestujú proti LGBT indoktrinácii v školách.
  • CLC varuje pred zvrátenosťou LGBT ideológií v školách.
  • Rodičia nechajú deti doma počas Národného dňa "Pride" v júni.
  • Študenti a rodičia protestujú proti vyveseniu "Pride" vlajky v školách.

Kanadskí rodičia sa chystajú nechať svoje deti doma v škole na protest proti začiatku mesiaca LGBT “hrdosti” v júni tohto roku.

Počas víkendu od 31. mája do 4. júna sa rodičia v Ontáriu zúčastnia na Národnom dni “hrdosti” a nechajú svoje deti doma na protest proti vyveseniu vlajky “hrdosti”.   

“Indoktrinácia okolo transrodových/homosexuálnych ‘pride’ vlajok v našich školách je zákerná,” povedal rodičom prezident Campaign Life Coalition’s (CLC) Jeff Gunnarson.  

“A práve toto chcú postaviť pred vaše deti a prinútiť ich oslavovať s kultovou oddanosťou!” varoval.  

“Dúha zvrátenosti zahŕňa stále sa rozširujúci zoznam sexuálneho správania a ideológií, ktoré sú v rozpore s Božím plánom pre tradičné manželstvo a rodinu, a stále sa to zhoršuje, vysvetlil.  

CLC vyzýva rodičov, aby nechali svoje deti doma od piatka 31. mája do utorka 4. júna, pretože školy plánujú niekedy v tomto období vyvesiť vlajku “Pride”.  

Iniciatívu, na čele ktorej stojí CLC, podporili mnohí rodičia z Ontária vrátane Kanadskej koalície rodičovských práv, ktorá vznikla v júli 2023.  

O indoktrinácii LGBT, ku ktorej dochádza v kanadských školách, hovorí Chanel Pfahl, bývalá učiteľka na verejnej strednej škole, povedala rodičom počas virtuálneho summitu Koalície rodičovských práv Kanady 25. mája: “Ak budete mať niekedy možnosť prejsť sa po svojich deťoch’, pozrite sa.”

“Buď sa týmto [témam] budú venovať žiaci v krúžkoch, alebo trieda urobí projektovú prezentáciu, alebo to môže byť len aktivistický učiteľ, ktorý’to všetko robí na vlastnú päsť,” upozornila.   

V minulom roku mal pochod obrovský úspech a zúčastnili sa ho tisíce študentov ostali doma 1. júna, keď ich školy vyvesili “vlajku hrdosti”.   

Odchod navyše zrejme vyvolal odpor proti LGBT agende, ktorý zostal silný až do konca školského roka.  

V júni 2023, po proteste v rámci vychádzky, sa virálne rozšírili videozáznamy z prorodinného protestu v Ottawe, na ktorých mladí moslimskí chlapci dupú po “vlajkách hrdosti”.

V tom istom mesiaci študenti na strednej škole Sira Fredericka Bantinga v Londýne v Ontáriu  zosmiešnili ako študent mužského pohlavia strhol “pride”vlajku zo školského’stožiara.