shutterstock_1747614713-810x500.jpg

Mosad zastrašuje medzinárodné spoločenstvo, aby mlčalo o hrozných zločinoch Izraela

21
Kultúra smrti
  • Izrael a Mossad ohrozujú sudcov ICC
  • Západné médiá ignorujú odvolanie Borrella
  • Západné krajiny podporujú ICC a ICJ
  • Izrael sa snaží zničiť OSN a UNRWA

Pomôžte kresťanom, ktorí utiekli z Gazy: LifeFunder

Po požiadavke šéfa diplomacie Európskej únie Josepa Borrella, aby sa Izrael a jeho spojenci “nevyhrážali” sudcom Medzinárodného trestného súdu (ICC), sa objavili správy, že izraelská tajná služba Mossad už roky ohrozuje členov ICC “.”

Yossi Cohen, blízky spolupracovník Benjamina Netanjahua, sa údajne vyhrážal rodine sudkyne ICC Fatou Bensoudaovej a povedal jej, že “by ste nám mali pomôcť a my sa o vás postaráme. Nechceš sa predsa miešať do vecí, ktoré by mohli ohroziť tvoju bezpečnosť alebo bezpečnosť tvojej rodiny.”

Tento znepokojujúci pokus o zvrátenie jej trestného vyšetrovania konania Izraela’sa vraj začal hneď po jej vymenovaní za riaditeľku ICC’v prípade Palestíny v roku 2015. Denník Guardian, ktorý túto správu priniesol 29. mája, pokračuje:

Krátko po vymenovaní Fatou Bensoudaovej sa v jej dome v Haagu [Holandsko] objavili dvaja muži. Odmietli sa identifikovať, ale zanechali obálku so stovkami dolárov v hotovosti a lístok s izraelským telefónnym číslom…

Návšteva mala za cieľ zastrašiť Bensúdovú, tvrdí ICC.

…Preskúmanie incidentu ICC dospelo k záveru, že Izrael pravdepodobne signalizoval prokurátorke, že vie, kde žije.

Prvé odvolanie západné médiá ignorovali

Pôvodné vyjadrenia Borrella’zostali mimo Izraela neoznámené. Všetky západné médiá sa o nich odmietli zmieniť, pričom 24. mája o jeho odvolaní informovali len dve izraelské médiá.

V krátkej poznámke Jerusalem Postcitoval Borrella, vysokého predstaviteľa E.U. pre zahraničné veci, ktorý žiada Izrael, aby zastavil zastrašovanie sudcov.

‘Žiadam všetkých – počnúc vládou Izraela a niekoľkými európskymi vládami – aby sa nevyhrážali sudcom. Nevyhrážajte sa im a nesnažte sa ovplyvniť ich rozhodnutie.’

Francúzsko, Nemecko, Írsko, Holandsko, Španielsko a Nórsko podporili Medzinárodný trestný súd (ICC) a Medzinárodný súdny dvor (ICJ) v ich príslušných krokoch na obvinenie Izraela z genocídy a vydanie zatykačov na jeho vládu za vojnové zločiny.

LifeSiteNews priniesol Borrellove’vyjadrenia v plnom znení.

Čítajte: Top EU diplomat ohlasuje plán na presadenie rozhodnutia súdu OSN proti izraelskej operácii v Rafahu

Na čele Guardian teraz stojí vyšetrovanie Mossadu, vrátane jeho deväťročnej kampane zameranej na podkopávanie medzinárodného úsilia o pomoc Palestínčanom a vyvodzovanie zodpovednosti Izraela za svoje činy.

Odhalenia o operácii Cohen’tvoria súčasť pripravovaného vyšetrovania Guardian, izraelsko-palestínskej publikácie +972 Magazine,a hebrejsky písaný izraelský výstup Local Call (Sikha Mekhomit), ktoré odhaľujú, ako viaceré izraelské spravodajské služby viedli takmer desať rokov tajnú “vojnu” proti Medzinárodnému trestnému súdu.

V report below, Local Call zaznamenáva, ako pri podávaní zatykačov na Netanjahua a jeho vládu prokurátor Medzinárodného trestného súdu Karim Khan povedal 20. mája:

Nalieham na to, aby sa okamžite zastavili všetky pokusy brániť, zastrašovať alebo nevhodne ovplyvňovať úradníkov tohto súdu.

Predtým sa vyjadril 3. mája, ako informovala Reuters – čo podľa nej bolo reakciou na vyhlásenie U.USA a Izraela na súd.

Vyjadrenie, v ktorom neboli uvedené žiadne konkrétne prípady, nasledovalo po izraelskej a americkej kritike MTS’vyšetrovania údajných vojnových zločinov spáchaných… v pásme Gazy.

14. mája škótske právne spravodajstvo povedalojednoducho: “USA a Izrael kritizovali za vyhrážanie sa Medzinárodnému trestnému súdu.”

Tieto výroky hlavné americké televízie neinformovali, spomínali ich najmä Izrael a nezávislézdroje. Na základe týchto výziev britský Times 21. mája označil krok súdu’vydať zatykače na Netanjahua a jeho režim za “zlý zvrátený”a uviedol, že súd’sa pokúša dodržiavať medzinárodné právo“a mal by potopiť Medzinárodný trestný súd.”

Tento úvodník napísala “šialená” Melanie Phillipsová, celoživotná sionistka, ktorá jasne opakuje ciele Mosadu a americkej sionisticko-izraelskej lobby v snahe zničiť ICC a podkopať akékoľvek snahy o obmedzenie sionistov.

Čítajte: Latinský patriarcha Jeruzalema navštívil vojnou zmietanú Gazu, vyzýva na ‘koniec’ konfliktu‘nočnej mory’

“Zatykač na izraelského’premiéra rozvracia spravodlivosť a definitívne ničí povesť súdu,”povedal Phillips, pričom sa stotožnil s verdiktom prezidenta Joea Bidena, že snaha o vydanie zatykača na amerického’spojenca číslo jeden je “poburujúca.Spojené štáty ani Izrael neuznávajú Medzinárodný trestný súd. V skutočnosti USA v roku 2002 prijali zákon, ktorý im dáva právomoc vtrhnúť do Haagu, ak by súd zadržal občanov USA alebo občanov akýchkoľvek “spojencov mimo NATO” – ako napríklad Izraela.

Human Rights Watch v roku 2002 nazvala tento zákon “Hague Invasion Act”, Middle East Monitor uvádza, že “[oprávňuje USA prezidenta] použiť všetky dostupné prostriedky na ‘prepustenie’ akejkoľvek zadržanej alebo uväznenej osoby ‘Medzinárodným trestným súdom, v jeho mene alebo na jeho žiadosť”."”

Dňa 23. mája správu uzatvára:

Izrael, ktorý aj tak nikdy nerešpektoval a nedodržiaval žiadnu medzinárodnú jurisdikciu, je týmto aktom nielen splnomocnený, ale aj povzbudzovaný k tomu, aby sa vyhrážal, očierňoval a pokúšal sa zničiť Medzinárodný trestný súd a samotnú OSN, ktorá ho v prvom rade vytvorila.

Pokiaľ je Haagsky zákon o invázii stále v platnosti a podpora USA je široko dostupná, Izrael nemá žiadnu motiváciu rešpektovať medzinárodné právo alebo inštitúciu, o ktorej usúdi, že je v rozpore s jeho širšou politikou:

Mossad’Cohen, Netanjahuov priateľ

Cohen, ktorého Netanjahu v roku 2016 vymenoval za šéfa Mosadu, bol predtým jeho poradcom pre národnú bezpečnosť. Blízky dlhoročný spojenec Netanjahua Guardian uvádza, že “ako šéf národnej bezpečnostnej rady v rokoch 2013 až 2016 Cohen dohliadal na orgán, ktorý podľa viacerých zdrojov začal koordinovať úsilie viacerých agentúr proti MTS, keď Bensouda v roku 2015 začal predbežné vyšetrovanie.”

Vyšetrovanie Guardian je prebieha, pričom denne sú sľubované aktualizácie.

História násilia, aby sa umlčalo

Snahy Izraela’zničiť akúkoľvek medzinárodnú agentúru, ktorá má záujem o zaobchádzanie s Palestínčanmi, sú tiež dobre zdokumentované.

Viedol očierňujúcu kampaň proti UNRWA, hlavnej agentúre poskytujúcej pomoc približne 1,2 milióna ľudí, ktorí trpia umelým hladomorom v dôsledku izraelskej blokády Gazy, ktorá sa začala v roku 2007.

Spojené štáty a Spojené kráľovstvo dodnes odmietajú obnoviť financovanie hlavného poskytovateľa humanitárnej pomoci Palestínčanom, ktoré pozastavili po tom, ako nedokázanéobvinenia Netanjahua a jeho režimu, že UNRWA “je úplne infiltrovanáHamasom.”

Americký senátor Chris Van Hollen povedal, že ide o “absolútnu lož”, ktorú povedal Netanjahu, aby sa “zbavil primárnej organizácie pre potraviny a pomoc”, aby “viac ľudí hladovalo.”

Hollen povedal, že “cieľom Netanjahua’bolo minimálne od roku 2017 zbaviť sa UNRWA”:

Netanjahu 16. decembra povedal, že “v novej Gaze nebude miesto pre UNRWA”:

Agentúra zažila 13. mája bombardovanie svojich priestorov a kameňovanie svojich pracovníkov:

Ak ide o obvinenie zo spolupráce s Hamasom, Hollen vo februári upozornil, že samotný Netanjahu tak robí už roky:

V tomto videu sa Hollen opakovane odvoláva na zdroje, ako je napríklad článok Haaretz na “A Brief History of the Netanyahu-Hamas Alliance,” pričom každý dôkaz je zo záznamu vyškrtnutý kvôli opakovaným námietkam:

Vyjadrenie odznelo v senátnom zahraničnom výbore sluchanie 28. februára. 

Tam je na webovej stránke senátneho’zahraničného výboru nie je k dispozícii úplný prepis vypočutia.

Prečo?" Hollen ukazuje, ako Netanjahu podporil Hamas, v marci povedal, že Netanjahu “naďalej ukazuje Bidenovi prst” v súvislosti s Gazou.

Je zrejmé, že Netanjahu si robí, čo sa mu zachce, a že zjavné fakty o ňom a Izraeli nemajú miesto v oficiálnom príbehu.

Izrael’reagoval na príkaz Medzinárodného súdneho dvora zastaviť ofenzívu v Rafahu tým, že v priebehu niekoľkých dní 60-krát bombardoval túto oblasť, čo malo za následok, že deti boli údajne zaživa upálené v provizórnych stanoch v piesku.

Hovorca Bieleho domu Jack Kirby povedal, že treba počkať na vyšetrovanie”, ktoré vykoná Izrael v súvislosti s vlastným masakrom civilistov, a obhajoval rozhodnutie svojej administratívy poslať miliardy dolárov z amerických daní a zbraní na financovanie útoku Izraela”

Dôvodom, prečo sa tieto dôkazy zriedkavo dostanú k vašim očiam a budú vymazané z historických záznamov o stretnutí, je, že politická trieda USA vrátane jej prezidenta je, ako uviedol plukovník vo výslužbe Douglas Macgregor povedal, “kúpená a zaplatená Izraelom.”

Len v roku 2024 izraelská lobby darovala viac ako 41 miliónov dolárov na nákup vplyvu, pričom prezident Biden je príjemcom číslo jeden všetkých čias.

Izrael bombardoval 32 z 36 nemocníc v Gaze, zabil stovky humanitárnych pracovníkov a zámerne zabíja novinárov a ich rodiny v snahe utesniť svoju pokračujúcu genocídu pred očami – a pomáhajúcimi rukami – sveta.

ČÍTAJTE: Izrael cenzuruje a zabíja novinárov, ktorí odvážne informujú o jeho zverstvách v Gaze

Až systémy na čistenie vody sú zakazaný vstup do Gazy spolu s anestetikami, stanovými tyčami a solárnymi panelmi – pretože Izrael tvrdí, že ich môže používať Hamas.

V decembri osobitný spravodajca OSN pre Palestínu uvedol, že najmenej tisícke detí boli amputované končatiny bez anestézie.

CNN v januári uviedla, že “od 7. októbra prišlo v Gaze každý deň v priemere viac ako 10 detí o jednu alebo obe nohy,”v dôsledku opakovaného bombardovania utečeneckých táborov Izraelom”a U.N. “bezpečných zón.”

Toto video, zverejnené 15. januára, ukazuje, ako jeden lekár v Gaze amputuje svojej vlastnej dcére’nohu, doma, bez anestézie. Odporúčame divákom obozretnosť, video je mimoriadne znepokojujúce.

V správe OSN z 25. marca sa uvádza, že okrem toho bolo zabitých viac ako 13 000 detí, pričom sa uvádza, že bola dosiahnutá “hranica naznačujúca spáchanie genocídy Izraelom’.”

Toto je dôvod, prečo si sionisti želajú zničiť OSN a natrvalo odstrániť jej agentúry zo svojej “budúcej Gazy.”

Pravdepodobne neviete, že Izrael bežne zastavuje každé nákladné auto s potravinami prichádzajúce do Gazy a trvá na ručných kontrolách napriek prítomnosti röntgenových prístrojov darovaných na tento účel.

To znamená, že dodávky pomoci sú zadržiavané celé týždne, pričom cez hranicu medzi Egyptom a Gazou, ktorú kontroluje Izrael, by mohli prejsť za niekoľko minút. V januári to zdokumentoval New Yorker dokumentoval.

Dodávky zahŕňajú balenú vodu. Prečo? Izrael zakazuje dodávky zariadení na čistenie vody do Gazy a s podporou americkej a britskej vlády a opozičných strán prerušil dodávky vody.

Líder britskej “opozície” Keir Starmer povedal, že Izrael má “právo” spáchať vojnové zločiny v októbri 2023.

Činy Mosadu majú za cieľ zastrašiť medzinárodné spoločenstvo a jeho predstaviteľov, aby mlčali k strašným zločinom Izraela.

Židovský novinár Max Blumenthal nedávno odsúdil “nepriateľskú zahraničnú mocnosť” ničiacu demokraciu v Spojených štátoch, ktorá si podľa neho “berie príklad z izraelského bezpečnostného štátu.”

Táto mocnosť má medzinárodný dosah, snaží sa zničiť akékoľvek opatrenia, ktoré by zabránili páchaniu jej dobre financovaných zločinov, a teraz sa snaží zničiť akýkoľvek pokus o vyvodenie zodpovednosti za genocídu.

Tento svet vytvorila vojna proti terorizmu. Dala voľnú ruku sionistickej mašinérii smrti, ktorej agenti sa snažia umlčať každú reč, ktorá je mimo dosahu ich peňazí.

Pomôžte kresťanom, ktorí utiekli z Gazy: LifeFunder