contraception-810x500.jpg

Trudeauov vládny návrh zákona o bezplatnej antikoncepcii pre ženy šíri "veľkú lož": skupina za život

10
Kultúra smrti
  • Antikoncepcia je veľká lož, pretože ženy majú kontrolu nad svojou plodnosťou.
  • Trudeauov plán na bezplatnú antikoncepciu je založený na veľkej lži.
  • Ženy už majú kontrolu nad svojím telom pomocou prirodzeného cyklu plodnosti.
  • Katolícka cirkev odmieta umelú antikoncepciu a potraty, podporuje právo na život.

Najvyššia pro-life skupina v Kanade uviedla, že nový plán vlády na poskytovanie antikoncepcie všetkým Kanaďanom zadarmo šíri veľkú lož, že ženy nemajú kontrolu nad svojou plodnosťou, ak nepoužívajú antikoncepciu.

V pondelok si riaditeľ komunikačného oddelenia Campaign Life Coalition (CLC) Pete Baklinski vzal na mušku nový návrh zákona o bezplatnej antikoncepcii C-64 premiéra Justina Trudeaua’a povedal, že celá vec v sebe obsahuje “veľkú lož.

“Za plánom liberála Trudeaua’na bezplatnú antikoncepciu pharmacare sa skrýva VEĽKÁ LEŽ. Premiér Trudeau verí, že ženy nebudú mať ‘kontrolu’ nad svojím telom, kým’budú každý deň pichať umelé tabletky na potlačenie svojej plodnosti, ktorú im dal Boh,” napísal Baklinski na X (predtým Twitter).

“Ale ženy nepotrebujú každodennú dávku syntetických, rakovinotvorných hormónov, aby mali kontrolu nad svojím životom. Boh už do ženského’tela zabudoval úžasný prirodzený cyklus plodnosti.”

Trudeauova liberálna vláda sa naplno pustila nielen do podpory potratov, ale aj antikoncepcie. Vo februári bola predstavená nová federálna legislatíva, ktorá umožní “všeobecný prístup k antikoncepčným prostriedkom,” vrátane “rannej tabletky,”.

Trudeau’nový národný program farmácie alebo Bill C-64, známy aj ako “Zákon rešpektujúci farmacare,” umožní vládnu podporu pre “univerzálny prístup k antikoncepčným prostriedkom,” vrátane “rannej tabletky po pôrode.”

Baklinski poznamenal, že počas priemerného menštruačného cyklu ženy’existuje len “šesť dní, kedy je schopná počať nový život.”

“Toto obdobie sa nazýva ‘plodné okno.’Ak žena nechce’otehotnieť, jednoducho sa rozhodne zdržať sa sexu v plodnom období. Nie sú potrebné žiadne tabletky, prístroje ani náplasti,” povedal.

“Skutočnosť je taká, že žena už má KONTROLU nad svojím telom tým, že sa rozhodne, kedy bude alebo nebude mať sex. Tabletky v skutočnosti narúšajú kontrolu ženy tým, že ju robia dostupnou pre sex kedykoľvek. A komu to prospieva? Samozrejme, mužovi. A to’je VEĽKÁ LEŽ. “

Začiatkom tohto týždňa CLC odsúdila pokračujúce presadzovanie potratov federálnou vládou’po tom, čo Randy Boissonnault, liberálny minister zamestnanosti, rozvoja pracovnej sily a úradných jazykov, naznačil, že ženy musia byť na tabletkách, aby potlačili svoju plodnosť a slobodne akceptovali neobmedzené potraty, aby dosiahli “úspech” v živote.

Zákon o farmácii vznikol na základe požiadavky Novej demokratickej strany (NDP) a jej lídra Jagmeeta Singha, ktorý vyhlásil, že jeho podpora Trudeauovej vláde, ktorá drží liberálov pri moci, sa rozpadne, ak premiér do marca nepredloží zákon o farmácii.

NDP má s Trudeauovou vládou neformálnu koalíciu, ktorá sa začala minulý rok, pričom sa dohodli na podpore a udržaní liberálov pri moci až do ďalších volieb, ktoré sú stanovené zákonom v roku 2025. Kým sa NDP nerozhodne rozísť s liberálmi, je vypísanie predčasných volieb nepravdepodobné.

Trudeau’farmacare návrh zákona podporuje aj lieky na domáce alebo chemické potraty, ktoré sa zvyčajne vykonávajú požitím liekov ako Mifegymiso.  V januári CLC informovala o 19-ročnom kanadskom dievčati, ktoré zomrelo po užití lieku Mifegymiso.

Podľa literatúry k lieku uvedenej na webovej stránke Health Canada’, okrem usmrtenia nenarodeného dieťaťa existuje riziko vážneho poškodenia a dokonca smrti žien, ktoré liek užívajú.

Napriek týmto obavám o bezpečnosť a skutočnosti, že zabíja nevinné deti v maternici, Health Canada schválila používanie potratovej tabletky v roku 2015 a liek sa stal široko dostupným v roku 2017.

Pre katolíkov je učenie Cirkvi, ktoré zakazuje používanie umelej antikoncepcie, vrátane rannej tabletky a liekov vyvolávajúcich potrat, zostalo nemenné. Katolícka cirkev tiež vyhlasuje, že právo na život každého nevinného človeka od počatia po prirodzenú smrť je rozumom poznateľná pravda a je obsiahnutá v prirodzenom zákone.

Posledný týždeň CLC vyhlásila Trudeaua za “pomýleného” a protirodinného, keď núti všetkých Kanaďanov “platiť” za “potratové tabletky” po tom, čo sa na sociálnych sieťach pochválil svojím novým vládnym návrhom zákona, ktorý poskytne všetkým Kanaďanom bezplatnú antikoncepciu vrátane rannej tabletky.

Podľa organizácie Campaign Life Coalition potraty zabili viac ako štyri milióny nenarodených detí v Kanade od ich legalizácie v roku 1969, čo približne zodpovedá celkovému počtu obyvateľov provincie Alberta.