GO16fjSXMAA1S_x-810x500.jpeg

LGBT aktivisti druhýkrát za 10 dní zaútočili na sídlo talianskej pro-life skupiny

22
Kultúra života
  • Rímske sídlo organizácie Pro Vita e Famiglia bolo zdemolované aktivistami LGBT.
  • 12 útokov za 3 roky = PERSEKÚCIA, s hrozbami ako "BUDEŠ PLATIŤ".
  • Vandalisti umiestnili plagáty s palestínskou vlajkou nad horiacim chrámom sv. Petra.
  • Pro Vita bráni právo na život a rodinu, čelí nenávisti a útokom od protipotratových a LGBTQAI+ skupín.

Rímske sídlo talianskej pro-life a pro-rodinnej organizácie bolo už druhýkrát v priebehu 10 dní zdemolované aktivistami LGBT.

Skupina Pro Vita e Famiglia&nbsp30. mája oznámila, že “aktivisti LGBTQAI+, ktorí sa k činu prihlásili na svojich sociálnych sieťach postriekali okenice jej sídla sprejom s hrozbami ako “zaplatíte  nedáme vám pokoj a “trans vzbura.”

ČÍTAJTE: Bidenova ministerka spravodlivosti podala žalobu na ďalšiu skupinu zástancov práva na život v hodnote 50 000 USD podľa zákona FACE

Vandalisti tiež na vonkajšie steny budovy umiestnili plagáty, ktoré zobrazovali “palestínsku vlajku vlajúcu nad horiacim chrámom sv. Petra’bazilikou”spolu so sloganom “Queers for Palestine.”

Podľa Pro Vita e Familiga to bol druhý útok vandalov na ich sídlo v priebehu 10 dní a 12. útok za posledné tri roky.

Čítajte: Sídlo pro-life skupiny vo Wisconsine bolo na Deň matiek podpálené a zničené vandalmi

Origanizácia Pro Vita Genesis označila prebiehajúce agresie “za skutočné prenasledovanie so znepokojujúcou eskaláciou násilného a výhražného obsahu.”

“Pro-potratová a LGBTQAI+ loby už roky podnecujú atmosféru nenávisti a neznášanlivosti voči tým, ktorí sa hlásia k Pro-rodine alebo Pro-životu, čo vyvrcholilo útokom z 25. novembra minulého roka, keď bolo v našom sídle odpálené výbušné zariadenie,” uviedla skupina.

Dňa 25. novembra minulého roka vandali zaútočili na sídlo skupiny Za život’rozbíjaním okien a zapaľovaním ohňa a zanechali v budove podomácky vyrobené výbušné zariadenie, ktoré našťastie nevybuchlo. Jacopo Coghe, hovorca Pro Vita e Famiglia, označil útočníkov za “feministické aktivistky”

ČÍTAJTE: Feministický dav zaútočil na kancelárie rímskej pro-life skupiny’a nastražil podomácky vyrobenú bombu

Talianska’premiérka Giorgia Meloni odsúdila útok na pro-life organizáciu ešte v novembri. Vyhlásila: “Neviem, ako si niekto myslí, že bojuje proti násiliu páchanému na ženách tým, že sa stane protagonistom netolerovateľných násilných činov a zastrašovania, aké sa odohrali v sobotu proti Združeniu pre život a rodinu.”

Útok odsúdil aj podpredseda vlády Matteo Salvini.

Pro Vita sa opisuje ako skupina, ktorá “bráni právo na život od počatia po prirodzenú smrť, podporuje rodinu založenú na manželstve medzi mužom a ženou a podporuje rodičovskú“slobodu a výchovnú prioritu.”

ČÍTAJTE: Transgenderový aktivista zatknutý po tom, čo sa prebíjal davom účastníkov pochodu za život