MicrosoftTeams-image-3-810x500.jpg

Bidenova kampaň spúšťa masívnu iniciatívu "pride" s cieľom prilákať voličov LGBTQ+

11
Kultúra smrti
  • Kampaň za znovuzvolenie Joea Bidena začala v júni s cieľom prilákať LGBTQ+ voličov.
  • Bidenova administratíva podporuje práva LGBTQ+ a bojuje proti Trumpovým politikám.
  • Biden získal v minulých voľbách podporu LGBTQ+ komunity, ale tá môže slabnúť.
  • Bidenova kampaň využíva taktiku strachu a bojuje proti konzervatívnym ideálom.

Kampaň za znovuzvolenie Joea Bidena v roku 2024 začala v júni ohlásením masívnej platenej mediálnej a organizačnej kampane priamo v teréne s cieľom prilákať voličov identifikujúcich sa s LGBTQ+ počas mesiaca hrdosti.

Kampaň bude prítomná na viac ako 200 podujatiach “hrdosti” v 23 štátoch vrátane všetkých bojových štátov v snahe poraziť predpokladaného kandidáta GOP, bývalého prezidenta Donalda J. Trumpa v jeho snahe o Biely dom.   

Monštrujúcu volebnú iniciatívu - nazvanú “Out for Biden-Harris” - predstavila minulý mesiac prostredníctvom sociálnych sietí viceprezidentka Kamala Harrisová, ktorá na úvod citovala homosexuálneho sexuálneho predátora Harveyho Milka a potom pochválila Joea Bidena za to, že povýšil “LGBTQI+ lídrov na všetky úrovne našej administratívy.”  

Čítajte: Bidenova administratíva sa snaží zrušiť požiadavku abstinencie pre homosexuálov darujúcich krv

Počas víkendu prvá dáma Jill Bidenová hovorilana každoročnom festivale Pittsburgh’pride”, zatiaľ čo Harris sa stretol s údajne 150 LGBTQ aktivistami v Los Angeles. 

“Na túto komunitu [sic] sa útočí,” tvrdila Jill Bidenová v Pittsburghu. “Donald Trump je tyranom [takzvanej] LGBTQ komunity, našich rodín, našej krajiny. Nemôžeme ho nechať vyhrať."” 

Na záver “mesiaca hrdosti,” plánujú Joe a Jill Bidenovci zorganizovať v New Yorku pro-LGBTQ+ fundraiser.  

“Vďaka neúnavnej práci LGBTQ+ organizátorov naša komunita [sic] urobila obrovské kroky k rovnoprávnosti a vďaka prezidentovi Bidenovi sme nielenže’napravili škody, ktoré nastolil Trump, ale’sme;sme podnikli viac krokov než kedykoľvek predtým, aby sme rozšírili práva a slobody pre každého jedného Američana,” uviedol vo vyhlásení riaditeľ národnej LGBTQ+ angažovanosti Bidenovej kampane Sam Alleman, pričom zrejme narážal na falošné “práva” na homosexuálne “manželstvá” a “zmeny pohlavia.”“Všetok tento pokrok je v novembri v stávke.”  

Alleman kritizoval najmä to, čo označil za snahy republikánov “zakázať knihy” a “obmedziť náhradné materstvo.”

Čítajte: ‘Ženatý’ homosexuál zatknutý za detskú pornografiu údajne plánoval zneužiť náhradné dieťa

“Bidenova-Harrisova administratíva vymenovala viac ako 200 otvorene LGBTQ[-identifikujúcich sa] ľudí do najrôznejších funkcií,” povedal Brandon Wolf z pro-LGBT kampane za ľudské práva. “Na tom naozaj záleží.” 

V januárovom prieskume verejnej mienky, ktorý uskutočnila nátlaková skupina LGBT GLAAD zistilo sa, že homosexuálne a rodovo orientovaní “pravdepodobní voliči uprednostňujú prezidenta Joea Bidena pred Donaldom Trumpom o +53 percentuálnych bodov v celoštátnom meradle (68 % Biden / 15 % Trump) a o +57 percentuálnych bodov v siedmich aktuálne tesne súperiacich štátoch: ”   

V roku 2020, NBC News exit polling zistil, že Biden získal 64 % “LGBTQ” hlasov, zatiaľ čo Trump 27 %.  

Podľa NBC News report, napriek vysokým číslam prieskumov sa “niektorí Bidenovi’spojenci obávajú slabnúcej podpory medzi LGBTQ[-identifikujúcimi sa] voličmi.”  

Podľa denníka Washington Blade, ktorý sa venuje LGBT tematike, Bidenova kampaň využíva taktiku strachu, ktorá nuluje takzvané “kresťanské nacionalistické ideály”, aby oživila podporu homosexuálov a transrodových osôb. 

ČÍTAJTE: Biden moves to block Texas from restricting transgender procedures for kids

Kampaň tvrdila, že “útok na LGBTQ+[-identifikujúcich sa] Američanov a odoberanie ich [takzvaných] práv” je “základným kameňom” Projektu 2025, programu konzervatívnej Heritage Foundation’pre druhé Trumpovo funkčné obdobie. 

Konkrétne Blade upozornil na to, čo označil za tieto návrhy načrtnuté v Projekte 2025 spoločnosti Heritage’  

Prekvapujúco, Biden aj Trump sa naďalej oháňajú titulom “najproteoretickejší prezident v histórii.”  

Od odchodu z Bieleho domu sa prezident Trump a bývalý Prvá dáma Melania Trump usporiadali vo svojom rezorte Mar-a-Lago niekoľko podujatí pre sebaidentifikujúcich sa “homosexuálnych konzervatívcov”, vrátane homosexuálnu “svadbu.” 

V piatok Joe Biden vydal Biely dom proclamationna “Mesiac hrdosti lesieb, gejov, bisexuálov, transrodových osôb, queer a intersexuálov, 2024.”

Tu sú úryvky z tohto oficiálneho vyhlásenia, ktoré vyjadruje neochvejnú vernosť všetkým možným požiadavkám prebudených neomarxistických LGBT síl a opakovane sa odvoláva na falošný aktivistický termín “LGBTQI+ community“:

Posilovanie rovnosti pre LGBTQI+ komunitu je najvyššou prioritou mojej administratívy. 

Podpísal som historický zákon o rešpektovaní manželstva, ktorý chráni [tzv. Ako vrchný veliteľ som bol hrdý na to, že som ukončil zákaz služby transrodových[-identifikovaných] Američanov v armáde Spojených štátov. […]

Ukončili sme hanebnú prax zákazu darcovstva krvi pre homosexuálov a bisexuálnych mužov. Túto prácu vykonávame tu doma a po celom svete, kde členovia komunity LGBTQI+ bojujú za uznanie svojich základných ľudských práv [sic] a snažia sa žiť plnohodnotný život bez násilia a diskriminácie podnecovanej nenávisťou.

Pokračoval vo svojom vyhlásení, ktoré zakončil povzbudením ľudí, aby “vysoko mávali vlajkami hrdosti”: “Celej LGBTQI+ komunite — a najmä transrodovým deťom [sic] — prosím, vedzte, že váš prezident a celá moja administratíva vám kryjú chrbát.”

Čítajte: Biden útočí na DeSantisa za ochranu detí pred mrzačením transrodovými osobami: ‘Close to sinful’

“Vidíme, kto ste: stvorený na obraz Boží,” pokračoval sebavedomý katolík, pričom upozornil na snahy svojej administratívy’podporovať mrzačiace chemické a chirurgické zákroky transrodových osôb, a to aj u detí, a na “lepšiu ochranu” festivalov” s LGBT tematikou” a “marše.”

“Ministerstvo školstva a ministerstvo spravodlivosti tiež riešia, či zákazy kníh môžu porušovať federálne zákony o občianskych právach”, ak zakazujú LGBT indoktrináciu mládeže, dodal. 

“TERAZ, JA, JOSEPH R. BIDEN JR, prezident Spojených štátov amerických, na základe právomoci, ktorá mi bola zverená ústavou a zákonmi Spojených štátov amerických, týmto vyhlasujem jún 2024 za Mesiac hrdosti lesieb, gejov, bisexuálov, transrodových osôb, queer a intersexuálov,” Biden vyhlásil.

RELATED

Biden FDA umožní praktizujúcim homosexuálom darovať krv

Bidenov administrátor žaluje lekárov, aby vykonávali ‘operácie-zmenypohlavia’, útočí na katolícke mníšky

Bidenova administratíva predkladá pravidlo, ktoré má prinútiť všetky verejné školy prijať LGBT ‘identity’

Bidenova administratíva podáva žalobu na Tennessee, aby zablokovala zákaz transrodového mrzačenia detí