MicrosoftTeams-image-810x500.jpeg

Americkí katolíci plánujú stovky zhromaždení Svätého srdca ako odškodnenie za "hrdé" omše LGBT

49
Kultúra života
  • Tradiční katolíci organizují ružencová zhromaždení jako zadosťučinení za LGBT omše.
  • Mesiac červen je zasvěcený Najsvětějšímu Srdci Ježíšovu, ne pro hrdost LGBT.
  • TFP a Amerika potřebuje Fatimu organizují ružencová zhromaždení po celých USA.
  • Katolíci vyzývají k modlitbám za obrácení hříšníků a protestují proti rúhavým událostem.

Americkí katolíci plánujú stovky ružencových zhromaždení ako zadosťučinenie za LGBT “pride” omše, ktoré sa budú konať tento mesiac.  

Tradícia, rodina, majetok (TFP), tradičné katolícke aktivistické hnutie, organizuje ružencové zhromaždenia po celých Spojených štátoch, aby ponúklo zadosťučinenie za rúhavé “pride”-tématické omše.  

“Katolícka cirkev už po stáročia zasväcuje mesiac jún Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu,” povedal pre LifeSiteNews koordinátor zhromaždení TFP José Ferraz.  

Aktivisti LGBT sa však teraz zmocnili tohto mesiaca a vyhlásili ho za “mesiac hrdosti,” oslavujúci hriech a skazenosť.  

“Oslavovať homosexuálnu pýchu na omši, počas mesiaca Najsvätejšieho srdca, je nevýslovná svätokrádež!” napísal riaditeľ TFP Gary Isbell v e-maile podporovateľom.   

“Nie je to horšie ako Sodoma a Gomora?"” položil otázku. “Tieto omše nie sú ničím menším ako fackou do tváre nášho Pána Ježiša Krista.” 

V reakcii na urážky Najsvätejšieho Srdca Ježišovho TFP v spolupráci s Amerika potrebuje Fatimu, usporiada verejné ružencové zhromaždenia, ktoré budú viesť rôzni katolíci po celých Spojených štátoch.  

Čítajte: Katolíci usporiadajú ružencové zhromaždenie na Námestí sv. Patrika’po škandalóznom ‘pohrebe transsexuálov’

“Žiadame našich priateľov, ktorých nazývame kapitánmi, aby viedli pokojné a legálne verejné ružencové zhromaždenia,” vysvetlil Ferraz. “Prosíme aj o modlitby za našu krajinu a za obrátenie hriešnikov.” 

TFP poskytuje ružencovým kapitánom modlitebný transparent, aby okoloidúci vedeli o dôvode zhromaždenia.  

Už teraz sa prihlásilo viac ako 1 000 katolíkov, ktorí budú viesť zhromaždenia v mesiaci jún. TFP v súčasnosti nemá k dispozícii mapu zhromaždení, ale plánuje ju zverejniť, keď budú dokončené podrobnosti.  

Vlani v júni mali zhromaždenia výrazný úspech, s tisíckami Američanov po celej krajine, ktorí obetovali pokánie Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu.  

“Ružencové zhromaždenie sme mali uplynulú nedeľu v Hartforde v štáte Conn. čím sme vyjadrili protest a akt pokánia proti rúhavému filmu ‘Nádherne stvorený – LGBTQ+R(eligion)’ sponzorovanému jednou farnosťou, ktorý obsahuje mimoriadne rúhavý obraz nášho Pána’kríža,” informoval vtedy jeden z kapitánov.  

Čítajte: Connecticutský arcibiskup, ktorý podporuje ‘diakonky’, obhajuje používanie transrodových zámen

“Na zhromaždení bolo prítomných šesť účastníkov,” pokračoval. “Mali sme niekoľko prejavov podpory, dokonca aj od niektorých členov farnosti. Mali sme aj niekoľko negatívnych ohlasov, vrátane transgenderového muža [sic] z radov zamestnancov farnosti. V nedeľu sa v Hartforde konal aj sprievod hrdosti homosexuálov, takže tam bolo niekoľko ľudí. Celkovo to bolo veľmi požehnané zhromaždenie na protest a akt zadosťučinenia proti tomuto hroznému filmu.” 

Aby ste podporili modlitebné zhromaždenia na zadosťučinenie za urážky Najsvätejšieho Srdca Ježišovho, kliknite na tu.