Story1_5_28_24-1-810x500.jpg

Arcibiskup Viganò: Bergogliovým cieľom je normalizovať sodomiu

38
Kultúra smrti
  • Arcibiskup obvinil pápeža z podpory sodomie a zničenia kňazstva.
  • František chce podporiť slávenie omše bez kňaza a normalizovať sodomiu.
  • Bergoglio sa snaží zvrátiť kňazstvo a otvoriť cestu službe laikov.
  • Pápežstvo a kňazstvo sú diskreditované a delegitimizované jeho činmi a slovami.

Arcibiskup Carlo Maria Viganò v utorok vo svojom príspevku na sociálnej sieti obvinil pápeža Františka, že chce “normalizovať sodomiu”, “zničiť” kňazstvo a “podporiť synodálny prechod od omše k sláveniu bez kňaza.”

V reakcii na správy, že František povedal mužovi, ktorý bol prepustený zo seminára za to, že je praktizujúci homosexuál, aby “pokračoval vo svojom povolaní,” Viganò napísal v príspevku na X, predtým Twitteri:

Bergogliovým’cieľom je normalizovať sodomiu a všetky sexuálne zvrátenosti (tak medzi laikmi, ako aj medzi klérom), zničiť samotné kňazstvo a podporiť synodálny prechod od omše k sláveniu bez kňaza. Jeho obsesívne odsudzovanie klerikalizmu stelesňuje jeho najhoršie chyby. Zjavujú jeho odpor k jadru našej viery, pretože kde nie je kňaz, tam nie je omša, a bez omše chýbajú nekonečné milosti Kristovej obety. Nie je náhoda, že Bergoglio už neslávi omšu. Sprosté slová o prítomnosti homosexuálov v seminároch sú súčasťou jeho marxistickej a hegeliánskej (a masonskej) dialektiky, kde chiméra ‘nového poriadku’ pochádza z chaosu, z permanentnej revolúcie. Snažia sa natrvalo rozvrátiť katolícke kňazstvo tým, že zvrátia jeho služobníkov, a tak otvoria cestu pre službu laikov.

V pokračovaní sa Viganò venoval správam o tom, že František povzbudil praktizujúceho homosexuála, aby sa uchádzal o kňazstvo, ako aj slovník, ktorý František napísal pre nedávnu disidentskú knihu pro-LGBT jezuitu Jamesa Martina:

Snažia sa natrvalo rozvrátiť katolícke kňazstvo tým, že zvrátia jeho služobníkov, a tak otvoria cestu službe laikov. Na jednej strane hovorí v apatickom a vulgárnom kľúči (téza): ‘Je tu príliš veľa buzerantstva.’

Na druhej strane zároveň v liste homosexuálovi vyhodenému zo seminára hovorí (antitéza): ‘Pokračuj vo svojom povolaní.’A ešte raz napísaním predslovu k talianskemu vydaniu brožúrky LGBTQ+ aktivistu Jamesa Martina’s ‘biblistom’ Albertom Maggim, ktorý rozpráva: ‘V Božích očiach nikto nie je nečistý.’

Výsledok: diskreditácia a delegitimizácia pápežstva, Cirkvi a kňazstva v syntéze, ktorá zviditeľňuje absolútnu mentálnu a morálnu skazenosť tohto uzurpátora, sprevádzanú spoluvinným mlčaním hierarchie a škandalizáciou veriacich.