Australia-vaccine-e1708516984257-810x500.jpeg

Austrálsky Senát začal prelomové vyšetrovanie nadmernej úmrtnosti po zavedení injekcií COVID

18
Neutral
  • Austrálsky senát vyšetruje nadmernú úmrtnosť po očkovaní v roku 2021.
  • Senátor Ralph Babet podal úspešný návrh na parlamentné vyšetrovanie.
  • Byrokrati a politici sa pravdepodobne nepriznajú k chybám v očkovacom programe.
  • Údaje o nadmernej úmrtnosti sú nejasné a bude potrebné získať presné informácie.

Austrálsky senát začal vyšetrovanie nadmernej úmrtnosti od masového očkovacieho programu v roku 2021 v snahe izolovať príčiny toho, čo sa označuje za najhoršiu úroveň nadmernej úmrtnosti od druhej svetovej vojny. Hovorí sa o tom ako o prvom prípade na svete, keď parlament formálne skúma túto problematiku.

Úspešný návrh, ktorý podal senátor za stranu Zjednotená Austrália (UAP) Ralph Babet, bol jeho piatym pokusom o začatie parlamentného vyšetrovania za dva roky. Predtým ľavicová labouristická vláda a Zelení tento návrh zablokovali bez toho, aby vysvetlili prečo. Od senátneho’referenčného výboru pre komunitné záležitosti sa teraz vyžaduje, aby prešetril faktory, ktoré prispievajú k abnormálne vysokej úmrtnosti. Správa sa očakáva do konca augusta.

Bude to ťažká úloha a pravdepodobnosť, že sa vládni byrokrati a politici priznajú k pochybeniam, je mizivá, aj keby zistenia presvedčivo poukazovali na očkovací program ako príčinu nadmernej úmrtnosti.

Na zmätenie obrazu sa použije celý rad výhovoriek a zavádzania. Najzjavnejším je tvrdenie, že korelácia nedokazuje príčinnú súvislosť. Pravdepodobne sa bude tvrdiť, že len preto, že k nadmernému počtu úmrtí došlo približne v rovnakom čase ako k hromadnému očkovaniu, nemusí to nevyhnutne znamenať, že existuje príčinná súvislosť. To je síce pravda, ale znamená to len to, že dôkazy sú nepriame, čo je platné a môže to byť presvedčivé, najmä keď neexistuje žiadne zjavné alternatívne vysvetlenie a podobné nárasty úmrtí boli pozorované vo väčšine krajín, ktoré boli vo veľkom očkované.

ČÍTAJTE: Vedci z US gov’t dostali počas COVID 710 miliónov dolárov od Big Pharma, zistil watchdog

Pravdepodobne sa budú viesť spory o presnosti údajov a stanovení vhodnej základnej línie. O celkovom trende však niet pochýb. Austrálsky aktuársky inštitút bije na poplach začiatkom roka 2023. Obľúbenou taktikou byrokratov je však hádať sa o drobných detailoch, aby odvrátili pozornosť od celkového obrazu.

Bude teda potrebné pracovať na získaní presných údajov, ak to bude možné. Napríklad podľa Babet 26. marca tohto roku predbežné údaje o úmrtnosti Therapeutic Goods Administration’(TGA) “potvrdzujú, že do novembra 2023 bolo zaznamenaných o 15 114, teda o 10 percent, viac úmrtí, ako je základný priemer.”

Odlišné údaje sú v článku na globalresearch.ca (s odkazom na údaje z Mortality Watch). V roku 2021 boli údaje o nadmernej úmrtnosti nižšie ako 4 percentá, v roku 2022 o niečo menej ako 14 percent a v roku 2023 o niečo viac ako 7 percent.

Austrálsky štatistický úrad (ABS) má opäť iné čísla: -3,1 percenta v roku 2020 (keď politici hovorili, že krajinu sužuje smrteľná pandémia), 1,4 percenta v roku 2021, 10,9 percenta v roku 2022 a 9,1 percenta v roku 2023. Tieto nezrovnalosti bude potrebné vyriešiť.

Ed Dowd, autor knihy Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022, poznamenáva, že austrálske údaje majú niekoľko obmedzení, pričom jedným z nich je, že “neumožňujú dostatočne podrobne sledovať nadmernú úmrtnosť v mladších vekových skupinách.” Jeho obrázky, ktoré sú rozdelené podľa veku, ukazujú, že nadmerná úmrtnosť bola najhoršia vo väčšine vekových kategórií v roku 2022 a potom klesla v roku 2023. Výnimkou bola veková kategória 75 - 84 rokov, kde nadmerná úmrtnosť v roku 2023 vzrástla.

Ďalšou pravdepodobnou taktikou je, že sa bude tvrdiť, že problém je “multifaktorový”: že úmrtia boli spôsobené mnohými vecami. To bude mať niečo do seba – uzamykanie pravdepodobne viedlo napríklad k zvýšenému počtu samovrážd – a je pravdepodobné, že sa to použije na zmätenie obrazu. Ale nevysvetlí to veľkosť nadmernej úmrtnosti, ktorá je ekvivalentom toho, čo sa deje vo vojne. Na vysvetlenie je potrebná nová príčina, nie príčiny úmrtí, ktoré existujú už dlho.

ČÍTAJTE: UK štúdia detí ukazuje, že po očkovaní proti COVID sa rozvíja zápal srdca, nie infekcia

Súhrnné štatistiky úmrtnosti nie sú jedinými relevantnými údajmi; existujú aj ďalšie dôkazy, ktoré môžu pomôcť doplniť obraz. Jedným z nich je, že nadmerné úmrtia, ktoré sa vyskytli vo všetkých vekových skupinách, zrejme neboli dôsledkom samotného očkovania COVID. Podľa ABS v roku 2022, keď nadmerné úmrtia dosiahli vrchol, bol medián (priemerný) vek úmrtia na COVID-19 86 rokov, čo je výrazne viac ako priemerná dĺžka života v Austrálii. To naznačuje, že na toto ochorenie zomrelo pomerne málo ľudí v produktívnom veku a mladších ľudí. Čo ich teda zabilo?

Ďalším ukazovateľom je zpráva, že v štáte Victoria došlo k o 20 percent viac náhlym zástavám srdca ako pred piatimi rokmi  a viac ako 95 percent pacientov zomiera. “Zo 7 830 ľudí, ktorých srdce prestalo biť v dôsledku tohto stavu v rokoch 2022/23, prežilo len 388, ukazujú najnovšie údaje Ambulancie Victoria,” uvádza Herald Sun. Národná televízia ABC uviedla, že mnohé z obetí infarktu sú mladé, ale ďalej to neskúmala.

Reakciou štátnej vlády’bolo zakúpenie ďalších defibrilátorov. O vakcínach ako možnej príčine sa nezmienila napriek hromadiacim sa dôkazom, že srdcové ochorenia myokarditída a perikarditída sú najčastejšie hlásenými nežiaducimi udalosťami spojenými s vakcínami.

Obzvlášť výrečná bola reakcia TGA’TGA. Jednoducho prestali podávať správy o myokarditíde a perikarditíde. Takáto taktika je typická pre snahy austrálskych byrokratov’chrániť sa.

Najväčšou výzvou bude analýza príčin úmrtí v prostredí, kde väčšina ľudí poskytujúcich údaje má záujem na tom, aby ich konanie nebolo odhalené, najmä ak by dôkazy mohli ukázať, že spáchali vraždu. Austrálskym lekárom a akademikom tiež hrozí strata kariéry, ak vyjadria svoje pochybnosti o vakcínach. Aj oni sotva budú ochotní prevziať zodpovednosť za smrteľné chyby.

Je pravdepodobnejšie, že odhalenie pravdy v Austrálii bude musieť počkať na poznatky expertov, ako je napríklad Dr. Francis Boyle, ktorý bol zodpovedný za vypracovanie zákona Spojených štátov’ 1989 o biologických zbraniach a protiteroristickom zákone. Nedávno svedčil v súdnom spore na Floride, že “injekcie nanočastíc mRNA” sú “biologické zbrane a zbrane hromadného ničenia.”

Ak je to pravda, zdá sa veľmi nepravdepodobné, že by o tom austrálske zdravotnícke orgány vedeli. TGA priznala, že počas celej krízy sa len riadila odporúčaniami FDA’. Ale vzhľadom na to, že to má byť ich úlohou, aby to vedeli, nie je to žiadna výhovorka.