Story6_6_10_24-810x500.png

Znepokojujúci manifest strelca z nashvillskej "trans" školy ukazuje temnotu LGBT ideológie

16
Kultúra smrti
  • Transrodová žena Audrey Haleová zastrelila 6 ľudí v kresťanskej škole v Nashvillu.
  • LGBT skupiny a média sa snažili utajiť manifest strelca a prezentovať ju ako obeť.
  • Haleová bojovala s identitou od detstva, nebol dostupný liek na blokátory puberty.
  • Nové záznamy odhaľujú, že Hale bola problémová a vraždiaca transaktivistka.

Dňa 27. marca 2023. 28-ročná Audrey Haleová, mladá žena, ktorá sa identifikovala ako transrodová osoba, vstúpila do Covenant Christian School v Nashville v štáte Tennessee s dvoma zbraňami typu AR a ručnou strelnou zbraňou, pričom prestrelila zamknuté bočné dvere, aby sa dostala do školy. Svoju streľbu začala približne o 10.13 h, pričom zabila tri 9-ročné deti - Evelyn Dieckhausovú, Hallie Scruggsovú a Williama Kinneyho - a troch dospelých - 61-ročnú zastupujúcu učiteľku Cynthiu Peakovú, 60-ročnú riaditeľku Dr. Katherine Koonceovú a 61-ročného školníka Mikea Hilla. Polícia ju zabila o 14 minút neskôr.  

LGBT skupiny okamžite vyzvali na utajenie manifestu strelca zrejme v obave, že odhalí ďalší akt transrodového terorizmu. Orgány činné v trestnom konaní oznámili svoje rozhodnutie o utajení manifestu a mainstreamové médiá s tým súhlasili napriek zjavnému záujmu verejnosti o obsah manifestu. Tlač sa skutočne otvorene pokúšala prezentovať masovú streľbu ako prípad prenasledovanej osoby LGBT, ktorú kresťanská komunita dotlačila príliš ďaleko.  

The Daily Mail’s titulkom: “Masový strelec z Nashvillu bol odmietnutý svojimi kresťanskými rodičmi.” NBC News: “Strach preniká komunitou Tennessee’uprostred zamerania sa na pohlavnú identitu strelca z Nashvillu.”The Associated Press: “Riaditeľka kresťanskej základnej školy v Nashville, ktorá tam v pondelok zahynula pri streľbe, bola priateľmi opísaná ako inteligentná, milujúca a vzácna ženská vodkyňa v rámci náboženskej kultúry, ktorú vedú muži.”USA Today opravil pôvodné správy, ktoré “nesprávne určili pohlavie” strelca. A to najhoršie, od Reuters: “Bývalý študent kresťanskej školy zabil pri streľbe v Nashville 3 deti, 3 zamestnancov.”  

Tento týždeň sa prelomil zákaz tlače. Noviny Tennessee Star získal štyri desiatky strán Hale’s manifestom, a tieto texty odhaľujú nahnevanú mladú ženu, ktorá bola nahnevaná na svojich kresťanských rodičov—tí ju veľmi milovali a Haleová s nimi v čase streľby ešte stále žila, keď mala 28 rokov—a rozrušená, že v čase jej detstva neboli k dispozícii lieky proti puberte. Haleová sa označovala ako “Aiden,” a denníkové záznamy, ktoré získal denník Star, sú nazvané “Môj imaginárny penis,” a sprevádza ich hrubá kresba mužského údu. 

 

Haleove’dokumenty dávajú nahliadnuť do narušenej mysle. “Môj penis existuje v mojej hlave. Prisahám…, že som’muž,” píše. Fantazíruje o tom, že by mohla mať sex so ženou ako “Aiden”; píše, že jej použitie mužského mena v žiadosti o zamestnanie spôsobilo problémy pri kontrole; hovorí, že byť vychovávaná ako dievča bolo “mučením.” Zdá sa, že ako tínedžerka bojovala s príťažlivosťou k rovnakému pohlaviu a obávala sa, že ju spolužiaci nazvú “lesbičkou.”O transgenderizme”sa dozvedela až po dvadsiatke a hneď ho prijala. 

“Konečne som našla odpoveď—že zmena pohlavia je možná,” napísala. Audrey’matka však svoju dcéru, ktorá sa identifikovala ako muž, nepodporovala. “V čo verí, ako vyrastala, konzervatívne, a že LGBTQ—najmä transgender—je záhada, takmer neexistovalo. Nenávidím rodičovské názory; to, ako ma mama vníma ako dcéru—a ona’by nezniesla, keby chcela o túto dcéru prísť, pretože syn by bol pre Audrey smrťou.”  

Hale napísal o blokátoroch puberty: “Zabíjal by som, aby som mal tieto prostriedky. V roku 2017 sa zrodili blokátory puberty a nový objav pre liečbu nekonformných transrodových detí.”Haleová však “bola v 6tej triede, puberta ma už zasiahla.”Písala aj o simulovaní sexuálnych scén medzi mužskými bábikami a plyšovými hračkami a fotografovala sa, pričom napísala: “Som taká úchylka. Príliš veľa času strácam svojimi fantáziami.” Tento zápis bol napísaný dva týždne predtým, ako zastrelila šesť ľudí v Covenant Christian School. 

Záznamy z denníka Hale’často označované ako jej “manifest”—polícia našla v jej aute pred školou po jej zabití spolu s ručne kreslenými mapami, a hoci šéf polície uviedol, že nakoniec budú zverejnené, FBI ich neodporučila zverejniť. Rodiny obetí Audrey Haleovej’podali žalobu na zverejnenie záznamov, v ktorej uviedli, že by mali mať právo rozhodnúť, či sa má písmo zverejniť.  

Vlani v novembri unikli tri strany poznámok Haleovej konzervatívnemu podcasterovi Stevenovi Crowderovi, ktoré odhalili, že Haleová sa škodoradostne zameriavala na “bielych privilegovaných suchárov” a v deň útoku napísala: “Dnes je ten deň. Konečne prišiel ten deň. Nemôžem’uveriť, že’je to tu. Neviem, ako som sa mohol dostať až sem, ale som tu. Som trochu nervózny, ale aj nadšený, teším sa už dva týždne. Som pripravený, dúfam, že moje obete nie. Bože, nech môj hnev vystrieda úzkosť. Môže to trvať maximálne desať minút. Môže to byť 3-7. Pôjde to rýchlo. Dúfam, že budem mať vysoký počet mŕtvych. Som pripravený zomrieť."”  

Po vyšetrovaní úniku stránok bolo suspendovaných sedem nashvillských policajtov, ale tento najnovší únik je oveľa podstatnejší. Denník Tennessee Star získal štyri desiatky nových strán Haleových’písomností od “zdroja blízkeho vyšetrovaniu”, ktorý sa domnieval, že by mali byť zverejnené, a potvrdzujú to, čo väčšina očakávala: že Hale bol hlboko problémový, vraždiaci transaktivista. V súvislosti s Haleovým vražedným konaním však stále existuje niekoľko záhad. Napríklad jej oblečenie bolo pokryté rukou písanými slovami a číslami, ktoré neboli odhalené; nosila tiež náramok so záhadným číslom “508407.” Nikto nevie, čo znamená.  

Po tom, ako vrah s transidentifikáciou zastrelil troch dospelých a tri malé deti, tlač, orgány činné v trestnom konaní a LGBT skupiny reagovali spolčením, aby pred verejnosťou utajili pravdu a Audrey Haleovú prezentovali ako obeť. Vďaka odvážnemu informátorovi teraz poznáme viac pravdy.