Screen-Shot-2024-06-11-at-4.42.44-PM-810x500.png

Manželka sudcu Alita hovorí, že chce vlajku Najsvätejšieho Srdca Ježišovho ako protiváhu vlajkám LGBT: správa

21
Kultúra života
  • Manželka sudcu Alita chce protiváhu dúhových vlajok s vlajkou Najsvätejšieho Srdca Ježišovho.
  • Novinárka sa vydávala za konzervatívca a nahrávala Alito, ktorá kritizovala dúhové vlajky.
  • Alito odmieta vyvesiť vlajku hrdosti a plánuje vyvesiť vlajku s hanbou na odpoveď.
  • Katolíci vyvesujú vlajky s Najsvätejším Srdcom Ježišovým ako podporu Kristovi Kráľovi.

Martha-Ann Alito, manželka sudcu Najvyššieho súdu Samuela Alita, údajne povedala, že chce, aby vlajka “Najsvätejšieho srdca Ježišovho” bola protiváhou vlajok “hrdosti” homosexuálov, ktoré budú vystavené počas júna.

Krajne ľavicová novinárka Lauren Windsorová sa v prestrojení vydávala za konzervatívca, keď nahrávala rozhovor s pani Alito. Alito počas večere, ktorú minulý týždeň usporiadala Historická spoločnosť Najvyššieho súdu, a pokúsila sa o útok na jej manžela.

Predtým, ako Windsorová dokončila svoj návrh, že konzervatívci musia “zvíťaziť”, aby sa Amerika vrátila na “božské miesto”, pani Alito povedala: “Viete, čo chcem? Chcem vlajku Najsvätejšieho Srdca Ježišovho, pretože na ďalší mesiac sa musím pozerať cez lagúnu na ‘vlajku hrdosti’.”

Odvolávajúc sa na svojho manžela, Mrs. Alito povedal: “On’akože, ‘Och, prosím, nevyvesuj vlajku.’Povedala som, ‘neurobím to’pretože ti odkazujem. Ale keď sa oslobodíte od tohto nezmyslu, vyvesím ju a každý deň, možno každý týždeň, im pošlem správu, že budem meniť vlajky.’Budú všelijaké.”

Dalej opísala vlajku, ktorú si predstavovala s talianskym slovom pre “hanbu”, zrejme v reakcii na rozšírené dúhové “pride” vlajky počas júna.  

“V hlave som si vytvorila vlajku. Takto som sa uspokojil. Urobil som si vlajku. Je’biela a má okolo seba žlté a oranžové plamene. A uprostred je slovo ‘vergogna.’ ‘Vergogna’ v taliančine znamená hanba — vergogna. V-E-R-G-O-G-N-A. Vergogna,” povedala a dodala: “Hanba, hanba, hanba na teba.”

Liberálne médiá si vzali na mušku Alita za vlajky vyvesené pred jeho domami v posledných rokoch, vrátane obrátenej americkej vlajky vyvesenej pred Alitovým’ domom vo Virgínii, čo je signál, ktorý používajú niektorí Trumpovi priaznivci na protest proti ukradnutým prezidentským voľbám v roku 2020. Liberáli sa rozhorčili aj nad “Apelom do neba” vlajkou vyvesenou pred Alitosovým’ domom na pláži v New Jersey, ktorej pôvod siaha až do čias americkej revolúcie a ktorú teraz liberáli kritizujú za to, že je spájaná s protrumpovským “Stop krádeži” hnutím.

V máji Alito povedal, že vlajky vyvesila jeho manželka, písal, “Moja manželka rada vyvesuje vlajky. Ja nie.”

V mesiaci jún rastie hnutie katolíkov, ktorí namiesto “vlajok hrdosti” vyvesujú vlajky s vyobrazením Najsvätejšieho Srdca Ježišovho, aby tak vyjadrili podporu vláde Krista Kráľa v spoločnosti. Minulý týždeň sa na sociálnych sieťach rozšírilo video najväčšej vlajky Najsvätejšieho srdca na svete, ktorú vyvesila storočná spoločnosť Bavarian Waste. Pri návšteve webovej stránky spoločnosti Bavarian’ sa zobrazí vyskakovacie okno s reklamou, ktorá vysvetľuje, že “Najsvätejšie srdce Ježišovo symbolizuje jeho nekonečnú lásku a milosrdenstvo voči ľudstvu.”

Windsor vytvára dokumentárny film s názvom Gonzo za demokraciu, o “náraste trumpismu” a takzvanom “popieraní volieb” a “náboženskom extrémizme,” podľa Rolling Stone.