MicrosoftTeams-image-8-810x500.jpg

Vďaka manželke sudcu Alita teraz svet vie, že Sväté srdce je riešením "hrdosti" LGBT

36
Kultúra života
  • Najsvätejšie Srdce Ježišovo je riešením pre hrdosť LGBT.
  • Vlajka Najsvätejšieho Srdca vyvolala odpor sexuálnych revolucionárov.
  • Pobožnosť k Najsvätejšiemu Srdcu je tradičná katolícka prax.
  • Katolíci zasvätili mesiac jún Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu.

Dve protichodné vlajky, vyvesené dvoma protichodnými tábormi, poháňané dvoma protichodnými túžbami, ktoré medzi sebou hlboko bojujú. Svet teraz vie, že Najsvätejšie Srdce Ježišovo je protikladom a riešením “hrdosti LGBT” vďaka Marthy-Ann Alito a ľavicovej aktivistke a vlajkám, pod ktorými stoja.  

Vyvesenie a vyvesenie vlajky Najsvätejšieho Srdca, ktorá sa rozšírila po celej krajine ako spôsob znovuzískania mesiaca jún, ktorý katolíci už dlho zasväcujú Ježišovmu Srdcu, rozzúrilo sexuálnych revolucionárov dúhovej abecedy, ktorí sa v posledných rokoch pokúšajú presadiť svoju vlajku na každej vládnej budove a v každom súkromnom odvetví na celom svete. 

Čítajte: Manželka sudcu Alita’hovorí, že chce ‘vlajku Najsvätejšieho Srdca Ježišovho’ ako protiváhu vlajkám LGBT: správa 

Význam vlajky sa nestratil ani ľavici. Je vyvesená na území, ktoré bolo dobyté. Poukazuje na príslušnosť k určitej veci. Je politická, je znakom vzdoru voči nepriateľovi’a znakom na zhromaždenie síl a spojencov vo vojne. Kým trvá, vojna pokračuje. 

Jedna tajná ľavicová novinárka si myslela, že sa zameria na manželku konzervatívneho sudcu Najvyššieho súdu Samuela Alita a poníži ju tým, že odhalí jej “extrémny” odpor voči obľúbenému domácemu miláčikovi ľavice: “mesiacu hrdosti”. Namiesto toho odhalila vlastnú hrubú neznalosť dlhoročnej silnej katolíckej zbožnosti a nechtiac svetu ohlásila skutočný protiklad zvrátenej “hrdosti”, ktorá sa vznáša pod sexualizovanou dúhovou vlajkou. 

Čítajte: EXKLUZÍVNE: Tu je spoločnosť, ktorá vyvesila tú obrovskú vlajku so Svätým srdcom 

Lauren Windsorová vo výsmešnom tóne zverejnila svoj nahraný rozhovor s Marthou-Ann Alito, v ktorom upozornila na jej’zámer vyvesiť vlajku s vyobrazením Svätého srdca Ježišovho v rozpore s “vlajkou hrdosti”, ktorú počas júna vyvesili aktivisti LGBT. 

The Hill vo svojej prvej správe o tejto záležitosti pôvodne nazval vlajku so Svätým srdcom “symbolom spájaným s kresťanským pravicovým krídlom, ktorý sa používa najmä na protest proti Pride.” To bolo rýchlo, ale potichu zmenené a teraz znie: “Vlajka so Svätým srdcom Ježišovým bola použitá niektorými odporcami práv homosexuálov [sic] na protest proti Pride a právam LGBTQ [sic] vo všeobecnosti.” The Hill uverejnil druhý článok, v ktorom kritizoval Alitovú za jej výroky o vlajke Najsvätejšieho srdca Ježišovho a snažil sa ju charakterizovať ako extrémnu pravicovú radikálku. 

V prvom rade treba poznamenať, že ako vie každý vzdelaný katolík, pobožnosť Najsvätejšieho srdca je stáročia stará katolícka pobožnosť, ktorá si našla svoje miesto takmer v každom katolíckom kostole na celom svete. Len zriedkavo sa nájde katolícky kostol, v ktorom by nebola na viditeľnom mieste umiestnená socha alebo obraz Najsvätejšieho Srdca Kristovho. Je to azda najčastejšie sa vyskytujúca socha aj mimo kostolov, hneď po kríži. 

V Paríži, na mieste, kde sa Kristus zjavil sv. Margaréte Márii Alacoque v roku 1670, zjavujúc svetu lásku svojho Najsvätejšieho Srdca a prosiac o zadosťučinenie za hriechy svätokrádeže a rúhania, sa nad celým mestom na jeho najvyššom kopci týči impozantná Bazilika Najsvätejšieho Srdca, Sacra Coeur. Tam sa v rámci plnenia žiadosti nášho Pána’o zadosťučinenie nepretržite prednášajú modlitby ku Kristovmu Srdcu v Eucharistii prostredníctvom ustavičnej adorácie Najsvätejšej sviatosti. 

PREČÍTAJTE SI: Pet vecí, ktoré by ste mali vedieť o úcte k Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu  

Sviatok Najsvätejšieho Srdca Ježišovho ustanovil blahoslavený pápež Pius IX. v roku 1856 na slávenie celou Cirkvou po sviatkoch Päťdesiatnice a Božieho Tela. Tým stanovil jeho slávenie každoročne na mesiac jún, pričom katolíci následne zasvätili celý jún Najsvätejšiemu Srdcu.  

Podobne katolíci zasvätili mesiac júl Najdrahšej Kristovej krvi, pretože sviatok Najdrahšej krvi sa tradične slávi 1. júla, rovnako ako mesiac máj zasvätili Panne Márii, ktorý sa končí tradičným sviatkom jej korunovácie v nebi (alebo jej navštívenia sv. Alžbety v kalendári Novus Ordo) a mesiac október je zasvätený ružencu, pretože 7. októbra sa slávi sviatok Ružencovej Panny Márie. 

Takže pre katolíkov, ktorí poznajú svoju vieru a žijú zbožným životom Cirkvi, bol jún vždy mesiacom Najsvätejšieho Srdca a jeho verejné vyjadrenie úkonmi zasvätenia sa Najsvätejšiemu Srdcu, recitáciou litánií k Najsvätejšiemu Srdcu, procesiami pokánia, vystavovaním a ozdobovaním obrazov Najsvätejšieho Srdca alebo teraz aj vyvesením vlajky Najsvätejšieho Srdca nie je prekvapením. Je to neoddeliteľná súčasť zbožného katolíka. A to, že ľavicová politická aktivistka to považuje za “extrémne”, svedčí o jej veľkej neznalosti katolíckej viery, čo by tiež nemalo prekvapiť. 

Čítajte: Americkí katolíci plánujú stovky zhromaždení svätého srdca na odpustenie za LGBT ‘pride’ omše 

Je to tá istá politická ľavica, ktorá bola znepokojená tým, že katolíci nazývajú ruženec duchovnou zbraňou a ktorá označila katolíkov, ktorí sa zúčastňujú na omši v latinčine, za “extrémistov”, “rasistov” a “domácich teroristov”, ktorých treba sledovať tajnými agentmi FBI po celej krajine. Teraz sú vystrašení, keď zbožná katolícka manželka zbožného katolíckeho sudcu Najvyššieho súdu opovrhuje sexuálnou zvrátenosťou, ktorú sa aktivisti s dúhovou vlajkou snažia vnútiť nevinným deťom a spoločnosti, a namiesto toho vyhlasuje, že na vzdor ich júnovej agende vyvesí vlajku Najsvätejšieho Srdca Ježišovho. 

Možno má však ľavica pravdu, keď sa bojí Najsvätejšieho Srdca Ježišovho. Nebolo to napokon práve na sviatok Najsvätejšieho Srdca, keď bolo pred dvoma rokmi v júni 2022 zvrhnuté a porazené zlaté teľa Roe v. Wade? To isté Srdce Kristovo, ktoré v evanjeliu objalo malé deti a potvrdilo: “Kto prijíma malé dieťa v mojom mene, prijíma mňa, ” teraz kráča ďalej, aby porazilo a zvíťazilo nad tými, ktorí po zabití v maternici mrzačia a sterilizujú deti, ktoré prežili, presviedčajúc ich, že by sa mali pokúsiť, nemožné, zmeniť svoje pohlavie. Kristovo Srdce, čisté, tiché a pokorné, je skutočne nepriateľom sexuálne zvrátenej “pýchy”, ktorá teraz každý jún bezostyšne lieta na verejnosti. 

PREHLIADNITE SI: Manželka sudcu Alita’prichytená na skrytý mikrofón, ako chváli Najsvätejšie Srdce Ježišovo – Sklamaná médiami 

Dobre sa sv. Augustín napísal o nepriateľstve medzi svetom a tými, ktorí milujú Boha: “Dve mestá teda vznikli z dvoch lások: to znamená pozemské z lásky k sebe samému, siahajúce až po pohŕdanie Bohom, a nebeské z lásky k Bohu, siahajúce až po pohŕdanie sebou samým.” 

Tieto dve mestá dnes vztyčujú dve zástavy: jedno, zvrátene sexuálne, vztyčuje svoju dúhovú zástavu v rozpore s Božím’zákonom; druhé, podriadené sladkému Kristovmu jaru, vztyčuje zástavu jeho Najsvätejšieho Srdca, prebodnutého a zraneného na kríži hriechmi a rúhaním zlých ľudí, toho Srdca, ktorého láska k hriešnikom horela tak silno, že vykúpila svet. 

Ako sa spieva v pôstnom hymne: “Nech vejú zástavy Kráľa.” Nech je zástava Najsvätejšieho Srdca rozvinutá a vzdorovito vejúca, na zlosť Kristovým’nepriateľom. Jeho mesiac musí byť znovuzískaný.