shutterstock_2462269309-810x500.jpg

Nové video nadácie McCullough Foundation o vtáčej chrípke oddeľuje "fakty od fikcie

34
Neutral
  • Vtáčia chrípka H5N1 sa stáva vážnou hrozbou pre ľudské zdravie.
  • Existuje podozrenie, že hrozba vtáčej chrípky je zveličená pre zisk biofarmaceutického komplexu.
  • Laboratórne pokusy so ziskom funkcie H5N1 môžu predstavovať potenciálnu hrozbu pre ľudské zdravie.
  • Dôležité je byť dobre informovaný a kriticky posudzovať informácie prezentované médiami a vládou.

Občania USA: McCulloughova nadácia práve pripravila 25-minútové video o najnovšom variante vysoko patogénnej vtáčej chrípky H5N1 a o tom, ako naň reagujú vlády USA a EÚ. Domnievame sa, že existuje čoraz viac dôkazov o tom, že tento variant vtáčej chrípky sa stáva “chorobou X”, pred ktorou v posledných rokoch varoval biofarmaceutický komplex a ktorej sa teraz venuje veľká pozornosť médií v čase, keď sa blížia prezidentské voľby v USA v roku 2024.

Vo videu skúmame dôvody, na základe ktorých sa domnievame, že vtáčia chrípka je skutočný patogén, ktorý postihuje voľne žijúce a domestikované vtáky a môže predstavovať hrozbu pre ľudské zdravie. Skúmame však aj dôvody na podozrenie, že táto hrozba môže byť značne zveličená a skreslená, aby sa ospravedlnil predaj obrovského množstva testov a vakcín proti vtáčej chrípke vládam celého sveta.

Čítajte: Vláda USA’s ‘psychopatickým’ záznamom o biologických zbraniach by nás mala pozastaviť ohľadom ‘vtáčej chrípky’ tvrdenia

Preskúmame aj divokú kartu pokusov so ziskom funkcie H5N1, ktoré sa vykonávajú v laboratóriách po celom svete, a ich potenciálnu hrozbu pre ľudské zdravie.

Všeobecne sa domnievame, že je dôležité získať čo najviac poznatkov o javoch, ktoré sú médiami a vládou prezentované ako záležitosti vzbudzujúce vážne obavy. Iba tí, ktorí sú dôkladne informovaní, budú schopní racionálne posúdiť to, čo sa nám hovorí. Ako poznamenal James Madison: “Poznanie bude navždy vládnuť nevedomosti a ľudia, ktorí chcú byť sami sebe vládcami, sa musia vyzbrojiť mocou, ktorú im dáva poznanie.”

Pozrite si nasledujúce video:

Prevzaté so súhlasom Kurzívnej diskusie.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť