Shutterstock_2408733423-810x500.jpg

Kanadskí poslanci za život potrebujú vaše povzbudenie, pretože liberáli stupňujú útoky

0
Kultúra života
  • Pro-life poslanci v Ottawe potrebujú povzbudenie v boji za život.
  • Liberáli Trudeaua útočia na poslancov za život prostredníctvom kampane na sociálnych sieťach.
  • Poslanec Arnold Viersen je za život a tradičné manželstvo, čo vyvolalo útoky liberálov.
  • Podpora a povzbudenie pre poslancov za život je dôležitá v boji proti potratom.

Každý jeden pro-life poslanec v Ottawe potrebuje vaše povzbudenie.

Liberáli Justina Trudeaua nedávno zaútočili na všetkých poslancov na sociálnych sieťach a vyzerá to tak, že na to použili systém hodnotenia kampane Campaign Life Coalition’green-light.

Všetko sa začalo, keď poslanec Arnold Viersen (Peace River-Westlock) vystúpil v podcaste liberálnych poslancov’a hovoril o tom, že je za život a za tradičné manželstvo.

Liberálov jeho sociálne konzervatívne názory očividne vyburcovali a odpovedali totálnym útokom na všetkých poslancov za život v Dolnej snemovni.

Aborčná strana Kanady … Teda Liberálna strana Kanady … zverejnila 26-sekundové video na platforme s názvom X (predtým Twitter) ako spôsob, ako sa pokúsiť “zahanbiť” poslancov z Konzervatívnej strany, ktorí si myslia, že je’nesprávne, aby bolo dieťa zabité v maternici.

V hornej časti tejto útočnej reklamy sa nachádza krátky text, ktorý znie:

Každý konzervatívny poslanec, ktorého tu vidíte, bol podporený skupinou bojujúcou proti potratom, ktorá chce zrušiť práva na potrat.

Potom sa pod týmto riadkom posúvajú fotografie 40 poslancov, z ktorých každý dostal od CLC zelenú, čo znamená, že je za život.

Tento príspevok naznačuje, že s pro-life názormi týchto poslancov je’niečo eticky alebo morálne zlé. Nie je’to jednoducho viac než absurdné?

Aby bolo jasné …

Poslanci, na ktorých sa tento hit-piece zameriava nie sú v omyle  sú obhajcami práva na život, ktoré je najdôležitejšie zo všetkých ľudských práv, pretože bez práva na život …

nie sú možné žiadne iné práva.

Dúfam a modlím sa, aby sme do Dolnej snemovne zvolili viac takých poslancov, ako sú muži a ženy, na ktorých sa zameriava toto video.

Na rozdiel od Trudeauovej’Liberálnej strany, ktorá je plne oddaná zabíjaniu nenarodených detí tu v Kanade aj vo svete, títo poslanci veria, že zabíjanie detí pred narodením je zlé.

Skutočnosť je taká …

Keď vidíte premiéra a jeho tím, ako sa usmievajú a hovoria o podpore takzvaného “práva ženy na voľbu”, v skutočnosti tým myslia, že sú na 110 % na strane toho, aby sa nenarodené deti zabíjali v pôrodnici, dokonca až do momentu narodenia, z akéhokoľvek dôvodu alebo bez akéhokoľvek dôvodu.

Je tu ešte jedna vec, ktorá je úplne jasná …

Je to Justin Trudeau a jeho Liberálna strana, ktorí by sa mali hanbiť za svoju odpornú podporu zabíjania detí v maternici, nie títo konzervatívni poslanci.

Ale video je stále vonku a viete, ako funguje internet.

Najprv sa to roznesie, potom sa to rozšíri a potom príde prebudený dav s fakľami, vidlami a fialovými vlasmi … a preto každý z týchto pro-life poslancov potrebuje vaše povzbudenie.

Potrebujú byť uistení, že pro-life Kanaďania im kryjú chrbát a že nesmú zakolísať ani v jedinom bode svojho pro-life presvedčenia zo strachu pred prebudeným davom.

AKCIA: Pošlite poslancom za život pohľadnicu

Na pomoc sme navrhli špeciálnu pohľadnicu, ktorá vám pomôže vyjadriť poďakovanie a uznanie poslancom, ktorí sa stali terčom útoku Justina Trudeaua a jeho potratomilovnej brigády.

Za príspevok 20 dolárov, ktorý pokryje náklady na tlač a manipuláciu, pošle Campaign Life Coalition jednu pohľadnicu – na vaše meno – každému zo 40 poslancov za život.

Kliknite sem a vyjadrite svoju podporu týmto obrancom nenarodených detí v parlamente.

Táto konkrétna podpora je dôležitá, pretože títo muži a ženy, ktorí sú za život, potrebujú vedieť, že nie sú sami.

Je dôležité postaviť sa za to, čo je správne, aj keď ste v menšine. Vieme však, že je’ľahšie držať sa svojich zásad, keď vám podobne zmýšľajúci Kanaďania kryjú chrbát a podporujú vás.

Samozrejme, títo poslanci sa majú v parlamente o koho oprieť, ale je’iné, keď to počujú od bežných zástancov života, od radových členov hnutia.

Posielanie podporných správ týmto poslancom tiež pomôže prasknúť akúkoľvek bublinu príbehu, ktorú sa liberáli snažia nafúknuť, aby zahanbili svojich kolegov poslancov za vieru v posvätnosť ľudského života.

Prosím vás teda, kliknite sem a objednajte si sadu pohľadníc, aby ste sa poďakovali a pozdvihli 40 pro-life poslancov, ktorí sú terčom útokov pro-life liberálov Trudeaua na sociálnych sieťach.

Ak uprednostňujete telefonickú objednávku, zavolajte na číslo 1-800-730-5358. Alebo ak si chcete objednať poštou, vystavte šek na adresu: Campaign Life Coalition a pošlite ho prostredníctvom Kanadskej pošty na adresu:

Campaign Life Coalition
157 Catharine St. n., 2. poschodie
Hamilton, ON
L8L 4S4

Pretlačené so súhlasom Kampane Life Coalition