Stroy2_6_12_24-810x500.jpg

Pro-LGBT skupina pátra Jamesa Martina uverejnila článok spájajúci "mesiac hrdosti" so Sacred Heart

0
Kultúra smrti
  • Úcta k Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu je zlučiteľná s LGBT agendou.
  • Disidentskí katolíci tvrdia, že posolstvo Srdca Ježišovho a Pride sú zosúladené.
  • LGBT aktivisti ignorujú sexuálne učenie Cirkvi a hľadajú ospravedlnenie v pápežovi Františkovi.
  • Katolíci vyjadrujú podporu Kristovi Kráľovi vyvesením vlajky Najsvätejšieho Srdca Ježišovho.

Záujmová skupina Outreach, ktorú vedie otec James Martin, SJ, uverejnila článok, v ktorom rúhačsky tvrdí, že sexuálne nemorálny program dúhového “mesiaca hrdosti” je zlučiteľný s tradičnou úctou k Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu, ktorej katolíci už dlho zasväcujú mesiac jún.

Čítajte: Päť vecí, ktoré by ste mali vedieť o úcte k Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu

Robert Bordone, ktorý pôsobí v takzvanom “LGBTQIA Ministry Team” v Paulist Center v Bostone, napísal článok v reakcii na výroky Marthy-Ann Alito, manželky sudcu Najvyššieho súdu Samuela Alita, obaja veriaci katolíci.

Martha-Ann Alito povedala ľavicovému novinárovi, ktorý sa vydával za konzervatívca, že chce počas júna vyvesiť vlajku na počesť Najsvätejšieho Srdca Ježišovho na protest proti hanebnej sexuálnej nemravnosti, ktorou sa oháňajú zástancovia LGBT, ktorí vyvesujú dúhovú vlajku hrdosti.

“Chcem vlajku Najsvätejšieho Srdca Ježišovho, pretože sa musím pozerať cez lagúnu na vlajku Pride počas nasledujúceho mesiaca,” povedala.

Čítajte: Manželka sudcu Alita’hovorí, že chce ‘Sacred Heart of Jesus flag’ ako protiváhu vlajkám LGBT: Bordone sa ohradil voči Alitovým’komentárom a rúhačsky tvrdil, že posolstvo Najsvätejšieho Srdca Ježišovho a “Pride” sú “veľmi zosúladené”, aj keď priznal svoj vlastný nesúhlas s vlajkou U.Konferencia katolíckych biskupov USA v tejto otázke.

Napísal: “Ako homosexuálneho katolíka ma však najviac zarazila predstava, že posolstvo Najsvätejšieho Srdca Ježišovho a vlajka Pride stoja nejako v protiklade. Komentáre pani Alito’sú súčasťou širšieho trendu posledných rokov, v ktorom sa niektorí katolíci, ktorí sú proti oslavám Pride, snažia zviditeľniť tento sviatok, pričom túto snahu prijala dokonca aj Konferencia katolíckych biskupov USA.”

“Viac než akékoľvek iné výhrady, ktoré by som mohol mať voči pani Alito, ma zaujímajú jej názory na oslavy Pride. Alito’komentárom, je práve táto, ktorá sa mi zdá najviac scestná,”trval na svojom Bordone. “Naopak, posolstvo Najsvätejšieho Srdca Ježišovho a vlajka Pride sa mi zdajú byť veľmi zosúladené.”

Čítajte: Vďaka manželke sudcu Alita’svet teraz vie, že Sväté srdce je riešením pre LGBT ‘pride’

Odmietajúc uznať katolícke učenie o závažnej nemorálnosti homosexuálnych činov a správania či o zločinnosti presviedčania detí, že sa narodili v nesprávnom tele, a ich následnej sterilizácii a mrzačení v mene transgenderu, Bordone sa ďalej odvolával na pápeža Františka a jeho eufemistické, často opakované slová o takzvanom “vítaní” a “začlenení” v Cirkvi: “Todos, todos, todos!”

Neberúc do úvahy skutočnosť, že v zjaveniach Najsvätejšieho Srdca, ktoré Kristus urobil svätej Margite Márii Alacoque, Ježiš žiadal o zadosťučinenie za hriechy a rúhania, ktorými je jeho Srdce urážané, Bordone sa jednoducho odvolával na lásku Kristovho’srdca, pričom extrémne zjednodušene a rúhačsky tvrdil, že Ježišovým’posolstvom nie je nič iné ako agenda LGBT, vyjadrená eufemisticky “láska je láska.”

Napísal: “To’je dôvod, prečo sa mi zdá spojenie Najsvätejšieho srdca s Pride také prepojené. Vo svojej podstate vlajka Pride všetkým signalizuje, že láska je láska. Je to posolstvo univerzálnej inklúzie a spolupatričnosti, posolstvo, ktoré je také kľúčové pre poslanie Cirkvi a pre sprostredkovanie Božej’lásky ku všetkým ľuďom. Toto posolstvo univerzálneho prijatia a lásky vyjadruje pápež František’neustálou výzvou: ‘Todos, todos, todos!’”

ČÍTAJ: Pro-LGBT jezuitská farnosť v Kalifornii ukazuje, kam smeruje synodálna agenda pápeža Františka’

Bordone zašiel tak ďaleko, že vyhlásil, že vlajka hrdosti je “sekulárnou verziou” posolstva Najsvätejšieho Srdca, keď povedal: “Úcta k Najsvätejšiemu Srdcu je pripomienkou a pozvaním poznať a cítiť Božiu lásku v našom živote. Vlajka Pride je sekulárnou verziou tohto posolstva, fyzickým znakom, ktorý nám chce pripomenúť a ukázať hĺbku a oprávnenosť lásky, ktorá je plne inkluzívna a prívetivá, ktorá vás objíma a prijíma takých, akí ste, bez ohľadu na to, ako sa identifikujete.”

Možno najhoršie je, že tento samozvaný “katolík” LGBT aktivista zrejme ignoroval vlastné Kristove”slová: “Ak ma milujete, zachovávajte moje prikázania”okrem stáleho a jasného učenia Cirkvi”o sexuálnej morálke.

Čítajte: Biskup Strickland: Tí, ktorí chcú zmeniť Božie’prikázania, ich v skutočnosti nežijú

Naopak, Bordone hľadal ospravedlnenie pre dúhovú “agendu hrdosti” v pápežovi Františkovi’, ktorý sa usiluje o to, aby táto agenda bola v Cirkvi akceptovaná, pričom citoval argentínsky pontifik’výrok: “Kto som ja, aby som súdil?” ako aj jeho schválenie požehnania pre homosexuálne “páry” a vrelé prijatie transrodových osôb vo Vatikáne počas tohto pontifikátu. Homosexuálny novinár tiež vyjadril ľútosť nad nedávnymi pápežovými ’urážkami homosexuálov v seminároch, ktoré nazval “homofóbnymi.”

“V jednej chvíli sa ocitáme povzbudení pápežom, ktorý začal svoj pontifikát otázkou: ‘Kto som ja, aby som súdil?’a ktorý naďalej otvára dvere prijatia tým, že slúži trans ľuďom a vytvára priestor pre kňazov, aby ponúkali požehnanie párom (aj keď nie ich zväzku alebo manželstvu),”napísal Bordone. “Zároveň je tento pokrok poznačený zmätkom a bolesťou, keďže v posledných týždňoch pápež František varoval pred prijímaním homosexuálov do seminárov a údajne použil homofóbne nadávky najmenej dvakrát v rozhovore.”

Nedokáže správne rozlišovať medzi&nbspBožou láskou, ktorá od hriešnikov vyžaduje, aby zachovávali jeho prikázania, a&nbspneporiadnou láskou k&nbspsmrteľnému hriechu, ktorá ho vážne uráža  ako je tá, ktorá hľadá sexuálne potešenie mimo zákonného manželstva medzi mužom a ženou — Bordone tvrdil, “Pride nám ponúka príležitosť pocítiť spojenie medzi Božou’láskou a láskou, prijatím, začlenením a objatím, ktoré sú jadrom hnutia LGBTQ.”

Proti katolíkom, ktorí považujú úctu k Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu za protilátku k hanebnej, verejnej, sexuálnej nemorálnosti “mesiaca hrdosti, ” LGBT aktivistka vyhlásila, že sa pohoršuje nad tým, že zbožní katolíci sa zhromažďujú za vlajkou Najsvätejšieho Srdca na vzdor “hrdosti.”

“Keď sa spolubratia katolíci pokúšajú používať náboženské pobožnosti a obrazy ako politickú zbraň, je to hlboko zraňujúce,” tvrdil muž a argumentoval, že ctitelia Najsvätejšieho Srdca, ktorí sa stavajú proti LGBT ideológii, “hlboko nechápu” oddanosť Kristovmu Srdcu.

ČÍTAJTE: Americkí katolíci plánujú stovky zhromaždení k Najsvätejšiemu Srdcu ako odškodnenie za LGBT ‘pride’ omše

Páter Martin, ktorý vedie pro-LGBT Outreach a pápež František ho za jeho prácu viackrát pochválil, sám tiež rúhavo tvrdil, že úcta k Najsvätejšiemu Srdcu je zlučiteľná so sexuálnou agendou LGBT lobby.

V júni 2022 v článku, ktorý uverejnila organizácia Outreach, Martin prirovnal svätú Margitu Máriu a blahoslaveného Klauda, jej duchovného vodcu, k LGBT aktivistom, pretože “chápali, čo znamená byť odmietnutý alebo odsunutý na okraj… skúsenosti, ktoré budú dnes rezonovať u mnohých LGBTQ ľudí.”

Martin sa ďalej rúhal Svätému Srdcu tým, že porovnával lásku Kristovho”otvoreného Srdca so sexuálne zvrátenou “láskou” LGBT ideológie.

Disidentský jezuitský kňaz napísal: “V jadre teda obe tieto spomienky súvisia s láskou. Sväté Srdce nám pripomína, ako Ježiš miloval: naplno, otvorene, radikálne, až po svoju smrť. Na nespočetných obrazoch Najsvätejšieho Srdca je vždy odhalené jeho vlastné srdce: krvavé, zraniteľné, blízke nám. Pride je aj o láske. Nie len o láske, ktorú majú LGBTQ ľudia medzi sebou, ale aj o láske, ktorú má k nim spoločnosť, a o láske, ktorú má k nim Boh. 

Cirkev vždy odsudzovala homosexuálne akty ako ťažko hriešne, ako aj všetky sexuálne aktivity mimo manželstva medzi mužom a ženou. Cirkev tiež učí, že sexuálna identita pochádza od Boha, že existujú dve a len dve pohlavia a že pohlavie sa nedá zmeniť — na rozdiel od tvrdení zástancov transgenderu — a že je ťažko hriešne mrzačiť alebo priamo sterilizovať ľudské telo.

V roku 2019 kardinál Robert Sarah odsúdil transgender ideológiu ako “luciferiánske odmietnutie prijatia sexuálnej prirodzenosti od Boha.”

“Od neho prijímame svoju prirodzenosť ako muž a žena,” vyhlásil Sarah. “To je pre moderné myslenie neprijateľné. Rodová ideológia je luciferiánskym odmietnutím prijatia sexuálnej prirodzenosti od Boha. Preto sa niektorí búria proti Bohu a nezmyselne sa mrzačia, aby zmenili svoje pohlavie. V skutočnosti však nič zásadné na svojej štruktúre muža alebo ženy nemenia,” zdôraznil.”

Pokračoval: “Západ odmieta prijať a prijme len to, čo si sám skonštruuje. Transhumanizmus je konečným avatarom tohto hnutia. Pretože je to dar od Boha, samotná ľudská prirodzenosť sa stáva pre západného človeka neznesiteľnou.”

V júni sa rozširuje hnutie katolíkov, ktorí namiesto “vlajok hrdosti” vyvesujú vlajky s vyobrazením Najsvätejšieho Srdca Ježišovho, aby tak vyjadrili podporu vláde Krista Kráľa v spoločnosti. Tento mesiac sa na sociálnych sieťach rozšírilo video s najväčšou vlajkou Najsvätejšieho srdca na svete, ktorú vyvesila storočná spoločnosť Bavarian Waste, ktorá na svojej webovej stránke uvádza: “Najsvätejšie srdce Ježišovo symbolizuje jeho nekonečnú lásku a milosrdenstvo voči ľudstvu.”

RELATED

Kardinál Sarah: Cirkev v Afrike ide príkladom ako hrdinské svedectvo proti ‘požehnaniu’ párom rovnakého pohlavia

EXKLUZÍVNE: Tu je spoločnosť, ktorá vyvesila túto obrovskú vlajku Najsvätejšieho Srdca

Fatima a svätá Margita Mária’videnia Najsvätejšieho Srdca sú prozreteľnostne prepojené