pregnancy-810x500.png

Massachusetts spustil kampaň za 1 milión dolárov na útok proti tehotenským centrám za život a propagáciu potratov

10
Kultúra smrti
  • Pro-life tehotenské centrá sú cieľom kampane za potraty v Massachusetts.
  • Kampaň smeruje ženy do potratových zariadení namiesto pro-life centier.
  • Kampaň je financovaná pro-potratovou skupinou a ministerstvom zdravotníctva.
  • Pro-life centrá poskytujú bezplatné služby a zdroje a zachraňujú životy nenarodených detí.

Stát Massachusetts spustil prvú verejnú kampaň v krajine, ktorá útočí na tehotenské centrá podporujúce život a namiesto toho smeruje ženy do potratových tovární, aby zabili svoje nenarodené deti.

V jednej z videoreklam kampane vystupujú mladé ženy, ktoré s výrazom znechutenia reagujú na tvrdenia, že pro-life tehotenské centrá ohrozujú’zdravie žien” a “zavádzajú” tehotné ženy o ich “možnostiach,” t.j, potraty, a odkazuje na webovú stránku v Massachusetts, ktorá ženy poučuje, aby sa “vyhýbali protipotratovým centrám (AAC).” 

ČÍTAJTE: Pro-life tehotenské centrá zachránili od roku 2016 viac ako 800 000 detí: správa

Stránka obsahuje odkaz na adresár potratových zariadení, a to napriek tomu, že reklama je zameraná na ženy, ktoré chcú potrat, aj na ženy, ktoré chcú skutočnú starostlivosť o tehotné.

Reklamy zverejnené na sociálnych sieťach, v rozhlase, na billboardoch a v doprave sú plodom spolupráce medzi štátnym ministerstvom zdravotníctva a pro-potratovou aktivistickou skupinou Reproductive Equity Now Foundation, financované prostredníctvom investície vo výške “1 milióna dolárov, ktorú schválil massachusettský zákonodarný zbor v rámci svojho dodatočného rozpočtu na rok 2023,” oznámenie kampane štátovMassachusetts’ legislatívu ovládajú demokrati.

Tlačová správa kampane uvádza, že v Massachusetts je počet tehotenských centier podporujúcich život vyšší ako počet potratových zariadení “v pomere viac ako dva ku jednej.”

Komisár ministerstva zdravotníctva štátu Massachusetts Dr. Robert Goldstein, LGBT aktivista, ktorý založil program pre transrodové osoby v Massachusetts General Hospital”tvrdí, že pro-life tehotenské centrá predstavujú “významné riziko” pre zdravie a “blahobyt žien” bez toho, aby spresnil ako, a prisľúbil, že “bude proti nim čo najviac postupovať”.

Naproti tomu okrem toho, že pomáhajú zachraňovať deti’ životy, tehotenské centrá podporujúce život vo všeobecnosti získavajú nadšené hodnotenia. Centrá sú známe starostlivým a priateľským personálom, ako aj tým, že matkám poskytujú často bezplatné zdroje a služby, ako sú ultrazvukové vyšetrenia, zvrátenie potratovej tabletky, vzdelávanie rodičov, starostlivosť o deti, výrobky pre deti vrátane plienok, oblečenia a postieľok a mnoho ďalšieho.

Čítajte: Pro-life tehotenské centrá poskytli v roku 2022 tovary a služby v hodnote takmer 360 miliónov dolárov: správa

Toto svedčí o Lise Bourneovej, ktorá je vedúcou redaktorkou Pregnancy Help News, spravodajskej stránky pre Heartbeat International, najväčšiu sieť organizácií na pomoc tehotným v USA.USA a na celom svete. Bourneová uviedla, že kampaň za potraty v Massachusetts je “odtrhnutá od reality pomoci v tehotenstve.”

“Organizácie pomoci v tehotenstve… poskytujú ženám bezpečné miesto, kde môžu hovoriť o svojich možnostiach, a poskytujú cenné zdroje bezplatne,” povedala Bourneová pre LifeSiteNews a zdôraznila, že vďaka tovarom a službám, ktoré poskytujú, šetria komunitám “mnohomiliónové sumy dolárov.” Len v roku 2022 “poskytli tieto tovary a služby v hodnote viac ako 350 miliónov dolárov”, podľa Inštitútu Charlotte Lozier.

Bourne tiež vyzdvihol skutočnosť, že “ženy, ktoré čelia neplánovanému tehotenstvu a ktoré boli v kontakte s centrom pomoci v tehotenstve, v drvivej väčšine prípadov dávajú centrám vysoké hodnotenie ich služieb,” pričom uviedol skutočnosť, že “vo viac ako 16 miliónoch klientskych sedení uskutočnených v roku 2022 97 % z nich samo uviedlo pozitívnu skúsenosť.”

“Skutočnosť je taká, že centrá pomoci v tehotenstve zlepšujú a zachraňujú životy,” uzavrela.

Čítajte: Katolícky pár žaluje Massachusetts za odmietnutie žiadosti o pestúnsku starostlivosť kvôli odmietnutiu LGBT ideológie

Centrá pomoci pre tehotné sa stali terčom čoraz väčších útokov zo strany potratového priemyslu a jeho spojencov, vrátaneprostredníctvom nedávno zorganizovanej ​​“Pracovnej skupiny pre reprodukčné práva” zameranej na podporu potratov a útoky na tehotenské informačné centrá (PRC), ktorú vytvorili generálni prokurátori (AG) demokratov zo 17 štátov.

Tieto snahy o podporu interrupcií sú obzvlášť pozoruhodné, keďže pôrodnosť v USA v minulom roku dosiahla rekordne nízku úroveň 1,62 pôrodu na ženu, čo je hlboko pod úrovňou reprodukcie a je súčasťou celosvetového trendu poklesu pôrodnosti, ktorý preukázateľne pramení z rastúcej bezdetnosti. Komentátori, ako napríklad Elon Musk, varujú, že ak bude celosvetová pôrodnosť naďalej klesať súčasným predpokladaným tempom, “ľudská civilizácia skončí.”

Massachusetts v súčasnosti vedie radikálna ľavicová demokratická guvernérka Maura Healy, prvá lesbická guvernérka v Spojených štátoch. Vo svojej predchádzajúcej funkcii generálnej prokurátorky štátu obhajovala “nárazníkové zóny” zákony potláčajúce pokojné pro-life prejavy a modlitby pred potratovými centrami, podporovala kodifikáciu legálnych potratov v štátnom zákone a obhajovala povinné krytie antikoncepcie.

RELATED

Bostonská’nadácia katolíckych škôl pozýva na výročný galavečer propotratovú lesbickú guvernérku