Screenshot-2024-06-20-at-10.58.29-AM-810x500.png

Albertovský politik usporiadal vypredanú konferenciu o škodlivosti COVID-u s doktormi Trozzim a Bridleom

23
Kultúra života
  • Podujatie "Injekcia pravdy" v Calgary kritizovalo vakcíny COVID a povinné očkovanie.
  • Lekári a odborníci tvrdia, že mRNA injekcie sú nebezpečné a neúčinné pre deti.
  • Rečníci na podujatí varovali pred negatívnymi účinkami očkovania COVID u detí.
  • Politikovia a lekári kritizovali povinné očkovanie COVID a propagáciu vakcín v Kanade.

Občania USA: Tento týždeň bolo v Calgary vypredané podujatie organizované novozvoleným členom zákonodarného zboru Alberty, na ktorom vystúpili významní lekári a odborníci, ktorí sa vyslovili proti vakcínam COVID a povinnému očkovaniu

Pod názvom “Injekcia pravdy,”podujatie sa konalo 18. júna v Calgary a usporiadali ho predseda volebného obvodu Calgary-Lougheed združenia Zjednotenej konzervatívnej strany Darrell Komick a poslanec MLA Eric Bouchard. 

Udalosť bola zameraná na otázku: “Čo’je dnes z vedeckého hľadiska iné ako v roku 2020? A prečo zomiera nadmerný počet detí v Alberte’”  

“Mnohí lekári a zdravotnícki odborníci tvrdia, že mRNA injekcie COVID, ktoré sa začali používať v roku 2021 v Alberte, sú pre deti nebezpečné a neúčinné. Radnica Injekcia pravdy hostí svetových odborníkov, aby predstavili lekárske a vedecké argumenty za zastavenie injekcií COVID mRNA u detí,” uvádza sa na webovej stránke podujatia’  

Na podujatí “Injekcia pravdy” vystúpili známi rečníci kritizujúci mandát COVID a injekcie, vrátane Dr Byram Bridle, Dr. William Makis, zrušený lekár Mark Trozzi a detský neurológ Eric Payne. 

Bridle, ktorý bol o ktoromLifeSiteNews obšírne informoval, je ontarijský virológ, vakcinológ, imunológ a docent vírusovej imunológie na Katedre patobiológie na Guelphskej univerzite. Je kritický k očkovaniu proti COVID a na podujatí povedal, že všetky jeho obavy týkajúce sa očkovania proti COVID boli “opakovane potvrdené vedeckými údajmi.”  

“COVID je pre deti menej nebezpečný ako chrípka,” povedal.  

Poznamenal, ako výskumy ukazujú, že “viacnásobné dávkovanie lipidovými nanočasticami”, ktoré používajú mRNA očkovacie látky, “je nebezpečné,” a vysvetlil, že pred rokmi to bol dôvod, prečo od používania lipidových nanočastíc “upustila” veľká farmácia, okrem “niekoľkých”, ktorí “na tom lipli.” 

Bridle vybuchol, že pokiaľ ide o injekcie COVID, skutočnosť, že sme “až 10” injekcií COVID, ukazuje, aké sú neúčinné.  

“Mala to byť technológia na jedno použitie, nie na 10 dávok,” povedal.  

Payne poznamenal, že pokiaľ ide o predstaviteľov verejného zdravotníctva, zdá sa, že “sa snažia predstierať, že tieto veci nikdy nepovedali”, pretože “klamstvá prichádzajú zhora.”  

Payne poznamenal, že nevie o žiadnom zdravom dieťati, ktoré by zomrelo na COVID, hoci vládne posolstvo hovorilo o tom, že očkovanie by mali dostať už šesťmesačné deti.  

Poznamenal, že pokiaľ ide o očkovanie proti COVID, nie sú to ani “vakcíny.” 

“Nazývať tieto veci vakcínami, to”jednoducho nie je pravda,” povedal a označil ich za experimentálny liek založený na technológii mRNA. 

Payne a ďalší štyria lekári z Alberty začali v októbri 2021 súdny proces proti politike povinného očkovania COVID na pracovisku Alberta Health Services’ (AHS). 

Trozzi, ktorému College of Physicians and Surgeons of Ontario odňala lekársku licenciu za to, že sa vyslovil proti očkovaniu COVID, a ktorý bol hosťom na valnom zhromaždení LifeSiteNews 2023, poznamenal, že kríza s COVID by sa skončila skôr, keby všetci žili svoj normálny život. 

Povedal, že stačí, aby boli zraniteľní izolovaní, a že je dôležité, aby boli deti vystavené vírusu, aby si vytvorili imunitu. Poznamenal, že úmrtnosť detí stúpala už pred tým, ako vyšlo očkovanie COVID, pretože izolácia spôsobila poškodenie ich imunitného systému. 

Očkovanie COVID intenzívne propagovala federálna vláda, ako aj všetky provinčné vlády v Kanade, pričom vláda Alberty za bývalého premiéra Jasona Kenneyho nebola výnimkou. 

Samotné mRNA injekcie boli spájané s množstvom negatívnych a často závažných vedľajších účinkov u detí. 

Ak ide o spoločnosť AHS, tá stále propaguje očkovanie COVID pre deti už od šiestich mesiacov, ako nedávno informoval LifeSiteNews.   

Celé podujatie bolo teraz umiestnené na YouTube a je voľne dostupné pre všetkých.  

Konverzácia o úderoch COVID ‘sa mala uskutočniť už pred štyrmi rokmi,’ hovorí politik  

MLA Eric Bouchard hovoril s LifeSiteNews o podujatí “Injekcia pravdy” a povedal, že otvorená diskusia o injekciách COVID je rozhovor, ktorý “sa mal uskutočniť” pred štyrmi rokmi. 

Poznamenal, že všetci rečníci pozvaní na podujatie “prezentovali svoje vlastné údaje, faktické údaje overené odborníkmi,” a že “všetci boli nejakým spôsobom zrušení” za to, že jednoducho kládli otázky. 

Bouchard uviedol, že jeho podujatie malo plnú podporu jeho miestnej volebnej rady. 

“Hlasovali 22:1 za obhajobu radnice,” povedal, že sa na nej zúčastnil aj prezident UPC Rod Smith.  

Bouchard poznamenal, že mal síce v súvislosti s podujatím odpor zo strany “mainstreamových médií”, ale rozhodnutie usporiadať konferenciu nikdy nezmenil.  

Bouchard uviedol, že napriek pozvaniu na podujatie, ako aj na tlačovú konferenciu, sa členovia mainstreamových médií nedostavili, čo podľa neho svedčí o tom, aké jednostranné boli a stále sú vo vzťahu k kladeniu tvrdých otázok o úderoch a mandátoch COVID. 

Bouchard sa stal prvýkrát poslancom za UCP v roku 2023 po voľbách, v ktorých bola líderka UCP Danielle Smithová zvolená za premiérku provincie na základe platformy podporujúcej slobodu a podnikanie. Zvolenie Smithovej’nasledovalo po odstúpení premiéra Jasona Kenneyho, ktorý po zavedení viacerých mandátov súvisiacich s COVID, vrátane výluk, trpel nízkym ratingom. 

Iróniou osudu je, že Bouchardová je teraz MLA zastupujúcou tú istú jazdu, ktorú Kenney zastupoval až do odstúpenia z postu lídra strany. Bouchard je bývalý majiteľ reštaurácie, ktorá bola prinútená zatvoriť čiastočne kvôli Kenneyho nariadeným výlukám COVID.

Bouchard, ako informovalLifeSiteNews začiatkom tohto roka, pochválil demonštrantov z Freedom Convoy, ktorí protestovali proti mandátu, za to, že sa postavili za to, čo “bolo správne.”

Za Kenneyho vlády prišli o prácu tisíce zdravotných sestier, lekárov a ďalších zdravotníckych a štátnych pracovníkov, ktorí sa rozhodli nepodstúpiť očkovanie, čo viedlo Smitha k tomu, že povedal – len minút po tom, ako zložila prísahu in – že za posledný rok boli “neočkovaní” najčastejšie diskriminovanou” skupinou ľudí za jej života.  

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť