Screenshot-2023-11-16-14.02.55-810x500.png

Tucker Carlson, Candace Owensová naďalej prekvitajú v najnovších rebríčkoch podcastov

22
Kultúra života
  • Tucker Carlson, Candace Owens a Joe Rogan sú populárni podcastéri s odlišnými názormi.
  • Spochybňujú naratívy mainstreamových médií a kritizujú neokonzervatívnu politiku.
  • Owens upozorňuje na obavy týkajúce sa vakcín a Carlson podporuje rôzne názory.
  • Rogan hostí rôzne politické a iné názory a jeho šou má veľký počet poslucháčov.

Pomôžte sponzorovať billboardy Kristus je kráľ po celej Amerike: Pred viac ako rokom, v apríli 2024, sa Carlson a Fox News rozišli, čo bolo vzhľadom na obrovskú popularitu Carlsona prekvapujúce.

Podľa niektorých nedávnych rebríčkov patrí Carlson okrem miliónov zhliadnutí svojich videí na X (predtým Twitter) a vlastnej webovej stránke aj medzi najnavštevovanejších podcastov.

“The Tucker Carlson Show” je v súčasnosti na druhom mieste v rebríčku podcastov na Spotify, hneď za kontrakutátorom Joe Roganom. Na štvrtom mieste je Candace Owensová, ktorá nedávno opustila The Daily Wire po napätí v súvislosti s jej komentármi o Izraeli a jej vyhlásením, že “Christ is King.”

Začiatkom tohto týždňa bola Owensová treťou naj populárnejšou podcasterkou na Spotify. Je tiež nedávnou katolíckou konvertitkou.

Spotify neuvádza “The Joe Rogan Experience” ako spravodajský podcast. Pri zoradení podľa tejto kategórie je však Carlson na prvom mieste, po ňom nasleduje Owens. Táto dvojica poráža dobre financované médiá establišmentu vrátane The Wall Street Journal a National Public Radio.

Owensová poráža aj všetkých svojich bývalých kolegov na Spotify vrátane Matta Walsha, Bena Shapira a Michaela Knowlesa.

Carlson, Owens a Rogan sú všetci v top 20 aj v podcastoch spoločnosti Apple, čo potenciálne poukazuje na záujem poslucháčov o opačné názory.

Všetci traja, Rogan, Carlson a Owens, vzbudili pozornosť tým, že spochybnili naratívy mainstreamových médií o problémoch.

Carlson a Owens boli tiež kritickí voči neokonzervatívnej, intervencionistickej zahraničnej politike, napríklad v Ukrajine.

Carlson je od odchodu z Fox News ochotný vyzdvihovať aj rôzne názory, dokonca aj bývalých rivalov, napríklad Chrisa Cuoma.

Dalšie nedávne rozhovory zahŕňajú salvádorského prezidenta Nayib Bukele, Justin Trudeau’s vlastným bratom a hviezda NFL Aaron Rodgers.

Owensová využila svoju platformu aj na to, aby upozornila na obavy týkajúce sa bezpečnosti a účinnosti vakcín, vrátane vytvorenia celého seriálu o očkovaní detí.

Bývalá komentátorka denníka Daily Wire nedávno sa pohádala s Piersom Morganom o očkovaní proti COVID.

“Keby sa zastavili a počúvali nezávislé hlasy, ktoré podľa mňa majú asi väčšiu silu, keď sa postavia vládnym iniciatívam, pretože si uvedomujeme, že vláda nie je náš priateľ a… nesnaží sa zachrániť naše životy,” povedala, “možno by tí ľudia žili… keby ste počúvali ľudí, ktorí vám hovoria svoje vlastné skúsenosti.”

Roganová často hosťuje názory s rôznymi politickými a inými názormi, od socialistu Bernieho Sandersa až po komentátora Alexa Jonesa. Doktor Jordan Peterson je tiež pravidelným hosťom v Roganovej’šou.

Jeho šou má údajne len na Spotify 14,5 milióna poslucháčov, podľa verejných údajov.

Pomôcť sponzorovi billboardov Kristus je kráľ po celej Amerike: Fond na podporu života