vigano-1-e1710425167683-810x500.jpg

Či už ide o Vigana, dohodu medzi Vatikánom a Čínou alebo Izrael, LifeSite sa snaží informovať o pravde

20
Kultúra života
  • Letná kampaň zaostáva, potrebujeme viac finančnej podpory.
  • Informujeme o dôležitých udalostiach, ktoré iné médiá prehliadajú.
  • Arcibiskup Viganò je verný bojovník za pravdu v Cirkvi.
  • Pornhub ukončuje činnosť v niektorých štátoch, je to krok správnym smerom.

Vážení čitatelia LifeSiteNews,

Naša letná kampaň v tomto čase výrazne zaostáva za minuloročnou kampaňou a zároveň potrebujeme vyzbierať ešte viac ako minulý rok.

To nás znepokojuje!

Prosíme, zvážte možnosť čo najštedrejšieho daru. DONATE.

Štvrtkové a piatkové’správy výrazne ilustrujú potrebu toho, čo vám poskytujeme. Mnohé z nich sú neuveriteľne dôležité a väčšina ostatných médií o nich neinformuje alebo o nich neinformuje tak, ako o nich informujeme my – úprimne.

Prechádzanie zoznamu titulov sa zdá byť ohromujúce. Wow. Aká búrka obrovských udalostí, o ktorých vás treba informovať!

Jordan Peterson to robí znova, tentoraz odvážne vyzýva kanadské školy na presadzovanie propagandy “mesiaca hrdosti” a trvá na tom, že “to musí prestať!” Takže má pravdu.

Ako sme informovali vo štvrtok a v piatok v číslo z správy, Vatikán sa teraz snaží odstaviť veľkého arcibiskupa Viganaò. Zdá sa, že má príliš veľký vplyv a teraz je predmetom zjavne súdny proces klokana vo Vatikáne. Prosím, modlite sa za neho. Je obrovským bojovníkom za pravdu o tom, čo s Katolíckou cirkvou robí Bergoglionovo pápežstvo.  Nie je to schizmatik, ale výnimočne verný Kristov služobník, ktorý sa snaží zachrániť Cirkev.

DONATE.

S arcibiskupom som osobne strávil nejaký čas v Ríme a môžem vám povedať, že vôbec nie je taký, ako ho vykresľujú jeho nepriatelia. Je to jemný, láskavý, pokorný a veľmi skromný prelát, s ktorým je radosť byť. Jeho vernosť Cirkvi je však pevná ako skala a nebojí sa povedať a urobiť to, čo je potrebné pre dobro Cirkvi a duší.

Na druhej strane, máme na druhom najvyššom poste vo Vatikáne zlovestného kardinála Pietra Parolina pripravený obnoviť tajnú dohodu s Pekingom opäť, ktorá naďalej ponechá veriacu Cirkev v Číne pod kontrolou komunistického režimu. Predpokladáme, že Vatikán za to pravdepodobne dostane vysoké finančné kompenzácie. Aspoň to je jediná vec, ktorá dáva zmysel v súvislosti s touto obrovskou zradou.

Tento Texas whistleblower doctor, ktorý odhalil nezákonné transgender zákroky vykonávané vo svete’najväčšej detskej’nemocnici, je úžasným príkladom čestnosti a lekárskej zodpovednosti. Je žiarivým svetlom. Všetci lekári by ho mali obdivovať a napodobňovať v záujme svojich pacientov v súčasnom veľmi skorumpovanom zdravotníckom systéme. Vďaka jeho hrdinstvu, smrteľne nebezpečný transrodový program bol zrušený. A tiež to vyzerá, že nemocnica bude predmetom rozsiahleho vyšetrovania a pravdepodobne aj obvinení. Všetci by sme sa mali pýtať, “prečo chcú nejakí lekári robiť tieto hrozné zákroky?"” Môže to byť len pre peniaze? Sú takí skazení?

Nigel Farage predstavuje niekoľko možno zásadné finančné rady pre nás všetkých súvisiace s debankingom. Nemyslite si, že sa to nemôže stať’vám a celej vašej rodine.

Dobré správy – Pornhub, svet’najväčšia webová stránka s pornografiou, oznámila v lete ukončí činnosť v ďalších štyroch štátoch. Toto zlo treba úplne zavrieť. Spôsobuje devastujúce sociálne škody a je záhadou, ako môže naďalej fungovať. Za jeho ďalšou existenciou musí byť obrovská politická korupcia.

DONATE.

Mali by sme všetci modlite sa za Poľsko a dúfajte, že nepôjde cestou Írska po tom, čo práve udelilo obrovskú pokutu nemocnici v krajine za to, že odmietla zabiť dieťa v maternici’. Ukazuje sa, že novozvolená Tuskova vláda je odhodlaná zničiť tradičnú poľskú kultúru.

Bravo Singapuru za ruší pro-LGBT podujatie.

Vôbec nedáva zmysel, aby kanadský lekár bol nútený zaplatiť pokutu 44-tisíc dolárov a odslúžiť si podmienečný trest za predpisovanie ivermektínu na liečbu COVID. Namiesto toho by sme ho mali pochváliť a zablahoželať mu za to, že uprednostnil zdravie svojich pacientov’pred zlou byrokratickou politikou, ktorá ohrozuje životy pacientov’

PREČÍTAJTE SI a pozrite John-Henry Westen’triezve varovania o veľmi vplyvnej a nebezpečnej Chabad-Lubavitch – mimoriadne vplyvnej chasidskej židovskej organizácii. Toto by sme mali brať veľmi vážne. Kvôli obrovskému negatívnemu vplyvu tejto skupiny by sme mohli čeliť hroziacej vojne.

Takisto s tým súvisí, je prekvapujúca informácia z izraelských spravodajských zdrojov, že vláda a IDF vedeli v dostatočnom predstihu všetky podrobnosti o útoku Hamasu zo 7. októbra a napriek tomu neurobili nič, aby sa naň pripravili a zastavili ho. Je to šokujúce, ale mnohí izraelskí občania to tušili od začiatku, a preto protesty v Izraeli rastú a sú čoraz militantnejšie. Je tu veľký pocit zrady zo strany Netanjahua, ktorý je známy ako skorumpovaný a zdá sa, že mu nejde ani tak o záchranu rukojemníkov, ako o úprimný záujem rozšíriť Izrael a odstrániť všetkých Palestínčanov, moslimov aj kresťanov, z okupovanej Gazy a Západného brehu. Izraelčania sa obávajú, že jeho konanie môže Izrael vystaviť väčšiemu nebezpečenstvu, než aké kedy zažil.

Američania by sa mali modliť, aby USA Snemovne reprezentantov republikánov’s move to declare the January 6 committee illegal bude úspešný. To by bolo pre Spojené štáty masívne pozitívne.

Znovu, nezabudnite, prosím, na náš finančné potreby. Sme úplne závislí od vás, aby sme mohli naďalej existovať a aby sme vám mohli povedať to, čo je čoraz viac potláčané vládami, ktoré nechcú, aby ste tieto veci vedeli.

Boh žehnaj,
Steve Jalsevac
LifeSiteNews