Gay_marriage-810x500.jpeg

Konečným cieľom LGBT loby je redefinovať rodinu. Táto žaloba je len ďalším dôkazom.

17
Kultúra smrti
  • Thajsko zakázalo náhradné materstvo kvôli vykorisťovaniu žien a obchodovaniu s deťmi.
  • Legalizácia manželstiev osôb rovnakého pohlavia v Thajsku otvára cestu k náhradnému materstvu.
  • Hnutie LGBT komodifikuje deti a mení definície rodiny, neplodnosti a rodičovstva.
  • Homosexuálni muži v New Yorku žiadajú o úhradu IVF a náhradného materstva.

Ako nedávno uviedla Katy Faustová, spoluzakladateľka hnutia za práva detí Them Before Us, Thajsko v roku 2015 zakázalo náhradné materstvo kvôli jeho “jasnému prepojeniu s vykorisťovaním žien a obchodovaním s deťmi.” Thajský senát však práve schválil zákon, ktorý legalizuje manželstvá osôb rovnakého pohlavia.”V dôsledku toho, poznamenal Faust, je Thajsko “pripravené opätovne zaviesť náhradné materstvo v nadväznosti na homosexuálne manželstvá, pretože títo muži potrebujú prístup k deťom.”  

Najprv redefinujete manželstvo; potom redefinujete rodičovstvo. 

Hnutie LGBT v skutočnosti považuje komodifikáciu detí za jedno z kľúčových bojísk v ich prebiehajúcej revolúcii. Kalifornia minulý rok pristúpila k udeleniu “práva” homosexuálnym mužom na úmyselne bezdetné matky, čím nanovo definovala “neplodnosť” zo zdravotného stavu na status: “neschopnosť osoby”reprodukovať sa buď ako jednotlivec, alebo so svojím partnerom bez lekárskeho zásahu.”Podľa tejto definície by boli homosexuálni muži klasifikovaní ako “neplodní.”  

Ako uviedla aktivistická skupina LGBT “Muži majú deti” (ktorá I pokryté v roku 2022) uvádza na svojom website: “Ústredným bodom nášho boja za spravodlivejší prístup k možnostiam rodičovstva je to, čo vieme z našich spoločných skúseností: Úzkosť a túžba, ktorú pociťujú páry rovnakého pohlavia a slobodní ľudia kvôli neschopnosti reprodukcie bez lekárskeho zásahu, sa rovná úzkosti heterosexuálnych párov, ktoré trpia ‘lekárskou neplodnosťou.’”  

Faust má pravdu—nanovo sme definovali nielen manželstvo, ale nanovo definujeme aj pojmy ako rodina, neplodnosť a mnohé ďalšie. 

Medziiným minulý mesiac podal homosexuálny “pár” žalobu na mesto New York, v ktorej tvrdí, že mesto porušuje ich občianske a ústavné práva…, pretože nehradí mužom umelé oplodnenie. Corey Briskin a Nicholas Maggipinto tvrdia, že plány zdravotného poistenia mesta’sú diskriminačné voči homosexuálnym mužom, pretože nepokrývajú IVF. “Chceli sme mať deti a chceli sme to urobiť biologicky, čo nakoniec znamenalo IVF a nakoniec náhradné materstvo,” Briskin povedal “Good Morning America.” 

“Mali sme veľa prekážok, aby sme sa vôbec pokúsili otehotnieť,” dodala Maggipinto. Samozrejme, ani jeden z mužov nemôže otehotnieť. Majú na mysli to, že by si najali ženu, ktorá by po zakúpení vajíčok inej ženy’oplodnila dieťa vytvorené mimo maternice. Dieťa (ak by vôbec prežilo tento proces) by bolo zámerne odrezané od svojej biologickej matky aj od svojej biologickej matky a vychovávali by ho dvaja muži.  

Briskin a Maggipinto to vidia inak. Maggipinto tvrdil, že žalobu podali “aby zabezpečili, že keď zamestnávateľ ponúka svojim zamestnancom benefit, akým je napríklad eseročka IVF, robí tak na rovnakom základe bez ohľadu na pohlavie, sexuálnu orientáciu, rodinný stav.”Briskin išiel ďalej a uviedol, že je potrebná politika na spôsob Kalifornie: “V našom prípade konkrétne musí zmeniť svoju definíciu neplodnosti a aktualizovať svoju politiku tak, aby zahŕňala aj homosexuálov a slobodných mužov.”Predvídateľne, právnik zastupujúci týchto dvoch mužov označil žalobu za “historickú.”  

“Dúfame, že tento prípad pomôže zaviesť zásadu, že homosexuálni muži si zaslúžia rovnaké výhody, ktoré im pomôžu biologicky zväčšiť rodinu,” uviedol Peter Romer-Freidman. Všetko v tejto vete je, samozrejme, klamlivé—na tom, čo títo muži chcú robiť a čo už vlastne začali, nie je nič prirodzené. Tvrdia, že minuli 120 000 dolárov na IVF a šetria na prenájom náhradnej matky. 

“Hľadáme spravodlivosť pre seba a pre stovky a možno tisíce ďalších homosexuálnych zamestnancov a ich partnerov, ktorým bol neprávom odopretý prístup k IVF,” uviedol Briskin na zasadnutí mestskej rady v New Yorku. Žiadajú, aby im mesto uhradilo to, čo doteraz vynaložili, a tiež zaplatilo “odškodné za emocionálne utrpenie z toho, že museli odložiť založenie rodiny.”Lyn Schulmanová, členka newyorskej mestskej rady, už vyjadrila svoju podporu a predložila legislatívu, ktorá by zabezpečila to, čo nazýva “spravodlivosť v zdravotníctve.” 

“Spravodlivosť v zdravotníctve” nie je to, ako by som to opísala. Skutočnosť je taká, že vytvárajú trh pre deti zámerne bez matky.