Rachel-Holt-810x500.png

Nová pro-life pieseň z pohľadu potrateného dieťaťa prudko stúpa v rebríčku iTunes country

44
Kultúra života
  • Silná pro-life hymna o nenarodenom dieťati na vrchole country hitparád.
  • Pieseň "I Was Gonna Be" rozpráva o krátkom živote nenarodeného dieťaťa.
  • Skladateľ Wallin a speváčka Holt spojili sily na vytvorenie pro-life hymny.
  • Pieseň sleduje krátky život nenarodeného dieťaťa a je dôležitá pre mladú generáciu.

Silná pro-life hymna z pohľadu dieťaťa, ktoré nikdy nemalo šancu narodiť sa, sa dostala na vrchol country hitparád.  

Vydaná 21. júna, “I Was Gonna Be” je country pieseň nashvillského skladateľa Chrisa Wallina v podaní mladej country umelkyne Rachel Holt, ktorá rozpráva o krátkom živote nenarodeného dieťaťa, ktoré bolo zabité potratom.  

“Chcel som len, aby ľudia počuli hlas bez hlasu,” povedal Wallin v nedávnom rozhovore pre Breitbart. “Skutočne verím, že sa to stalo vďaka Bohu.” 

Počas víkendu sa silná pro-life hymna skyrocket dostala na 5. miesto country rebríčka iTunes. Teraz je na 6. mieste. 

Wallin, ktorý napísal hity pre country hviezdy Tobyho Keitha, Tracea Adkinsa a Gartha Brooksa, sa pri vydaní pro-life hymny spojil s Holtom, 18-ročným spevákom z Indiany.  

“Túto pieseň som začal písať pre seba. Nemyslel som si, že niekto bude mať odvahu to zaspievať,”vysvetlil Wallin.  

“Pustil som jej pieseň a jej prvé slová, ona hovorí: ‘Ja’spievam túto pieseň,” spomína.   

Holt povedal Wallinovej, že podľa nej je pieseň dôležitá, pretože “veľa piesní, ktoré dievčatá v mojom veku počúvajú, nikdy nehovorí o skutočnom živote. A to’chcem robiť ja.” 

Wallin Holt varoval, že za hlásanie pro-life posolstva pravdepodobne dostane značnú odozvu, na čo mladá umelkyňa odpovedala: “Je mi to jedno.” 

“Má 18 rokov, vyznáva stopercentne tradičné hodnoty a nebojí sa o tom hovoriť a spievať,”povedal Wallin o Holtovej. “A to je v dnešnej dobe také dôležité. Všetko, čo’sa deje, je o to dôležitejšie, aby túto pieseň interpretovala mladá žena.” 

Pieseň, zverejnená v prvý deň National Celebrate Life Weekend ktorý sa koná niekoľko dní pred výročím zrušenia rozsudku Roe v. Wade, sleduje krátky život nenarodeného dieťaťa zabitého v maternici matky’.  

“Niektorí neveria, že som živá duša, len zlý omyl, ktorý musí ísť preč,” spieva Holt. “Keby moja mama mohla vidieť moju tvár, možno by ma aj tak mala.” 

“Sú takí, ktorí hovoria za mňa, ktorí bojujú za životy, ktoré nemôžu’vidieť,” pokračovala.  

“Prvé, čo som chcela urobiť, bolo nadýchnuť sa a zamilovať sa do teba,” sľubovala nenarodené dieťa. “Ale pár týždňov predtým, ako som uvidela svetlo, moje zhaslo, keď si si to rozmyslel.”