shutterstock_1993609754-e1715692282793-810x500.jpg

Sieť katolíckych nemocníc v Toronte oslavuje "mesiac hrdosti", ignoruje Najsvätejšie srdce Ježišovo

12
Kultúra smrti
  • Sieť katolíckych nemocníc v Toronte oslavuje mesiac Pride namiesto Najsvätejšieho Srdca Ježišovho.
  • Unity Health Toronto zmenila svoj obraz na farby LGBT a propaguje hriech.
  • Katechizmus učí, že Boh stvoril muža a ženu a homosexuálne akty sú neusporiadané.
  • Veriaci katolíci by mali kontaktovať arcibiskupa a požiadať o zákaz používania názvu "katolícky".

Sieť katolíckych nemocníc v Toronte zmenila svoj obraz na sociálnych sieťach na farby vlajky LGBT, čím sa rozhodla uznať jún ako mesiac “Pride” namiesto mesiaca Najsvätejšieho Srdca Ježišovho, ako to učí Cirkev. 

Začiatkom júna sieť katolíckych nemocníc Unity Health Toronto, ktorá prevádzkuje tri katolícke nemocnice, zmenila svoj obraz X na vlajku LGBT, aby tak oslávila protikatolícky mesiac “Pride”. Naopak, jún bol Katolíckou cirkvou vyhlásený za mesiac Najsvätejšieho srdca Ježiša Krista. 

Snímka obrazovky profilu X spoločnosti Unity Health Toronto’na ktorej sú zobrazené farby LGBT

“Je’hanebné, škandalózne a nehanebne hriešne, že sieť katolíckych nemocníc, odnož cirkvi, umiestnila do svojho twitterového bio vlajku transgender a homosexuálneho Pride!” Campaign Life Coalition’s (CLC) Jack Fonseca povedal pre LifeSiteNews.  

“Títo judaisti zrádzajú Krista tým, že propagujú vlajku sodomie a mrzačenia detských pohlavných orgánov,” vybuchol.  

I keď je Unity Health nominálne katolícke, ich otvorená oslava hriechu je v rozpore s učením Katolíckej cirkvi. Katechizmus Katolíckej cirkvi potvrdzuje nemennú realitu že Boh stvoril ľudí “muža a ženu” a že “[e]každý, muž i žena, by mal uznať a prijať svoju sexuálnu identitu.”

“Fyzická, morálna a duchovná odlišnosť a komplementárnosť sú zamerané na dobrá manželstva a rozkvet rodinného života. Harmónia manželského páru a spoločnosti čiastočne závisí od spôsobu, akým sa žije komplementárnosť, potreby a vzájomná podpora medzi pohlaviami,” pokračuje Katechizmus.   

Katechizmus ďalej vyhlasuje že “homosexuálne akty sú vnútorne neusporiadané” a “za žiadnych okolností ich nemožno schvaľovať,” opätovne potvrdzuje nemenné učenie katolíckej viery.  

Unity Health propagovala vlajku LGBT aj vo svojich troch nemocniciach Providence Healthcare, St Joseph’s Health Centre a St Michael’s Hospital. 

“Na oslavu tohtoročného Pride spoločnosť Unity Health opäť vyvesí vlajku Progress Pride pred hlavnými vchodmi našich troch nemocničných zariadení, kde’bude hrdo mávať počas júna,” napísala organizácia 31. mája v tlačová správa 

“Pokračujeme tiež v našej tradícii organizovania stánku pohostinnosti počas víkendu sprievodu,”pokračuje. “Budeme tiež poskytovať možnosti vzdelávania v oblasti inklúzie 2SLGBTQ+ a rovnosti v oblasti zdravia.” 

Minulý týždeň LifeSiteNewsodhalilzdravotné centrum Unity Health’St Joseph’s Health Centre, jednu z’najstarších kanadských katolíckych nemocníc, za umiestnenie “vlajky hrdosti” nad sochu Najsvätejšieho srdca Ježišovho.  

V tom čase znepokojený miestny obyvateľ povedal pre LifeSiteNews, že je “hanbou”, že vlajka je vyvesená pred katolíckym zariadením. 

Ak mnohí veriaci katolíci využívajú mesiac jún na ponúknuť zadosťučinenie za urážky spáchané na Najsvätejšom Srdci Ježišovom, spoločnosť Unity Health sa zjavne rozhodla poprieť katolícku vieru a namiesto toho propagovať hedonistický životný štýl LGBT.   

Fonseca odporučil, aby katolíci v oblasti Toronta kontaktovali arcibiskupa Francisa Lea a požiadali ho, aby oficiálne zakázal spoločnosti Unity Health a trom cirkevným nemocniciam, ktoré zastrešuje, používať názov “katolícka.” 

“Ešte lepšie by bolo, keďže Cirkev má plné právo ponechať si svoj majetok, aby Jeho Excelencia požadovala odstúpenie celého vedenia, aby ich mohla nahradiť veriacimi katolíkmi, ktorí skutočne veria vo všetko učenie Ježiša Krista, Sväté písmo a Katechizmus Katolíckej cirkvi a ktorí budú’nepľujú laikom do tváre, ako to robí súčasná garnitúra ‘kariéristických katolíkov’, vyhlásil. 

Aby ste s úctou vyjadrili svoje obavy, kontaktujte:

Arcibiskupa Francisa Lea   

Telefón:  (416) 934-0606

Email: [email protected]