Picture11-810x500.png

Disidentské rehoľné sestry porušujú učenie Cirkvi rúhavou modlitbou v mesiaci hrdosti

48
Kultúra smrti
  • Disidentské rehoľné sestry oslavovali sexuálnu rozmanitosť a podporovali LGBT ideológiu.
  • Federácia sestier svätého Jozefa zneužila Písmo na podporu sexuálnych zvráteností.
  • Organizovali modlitby za mesiac hrdosti, prosili o odpustenie za zákony chrániace deti.
  • Sestry svätokrádežne použili Sväté písmo na podporu sexuálnych zvráteností a deviantného životného štýlu.

Skupina disidentských rehoľných katolíckych sestier usporiadala na internete rúhavú pro-LGBT “modlitebnú bohoslužbu”, v ktorej oslavovali “sexuálnu rozmanitosť”, prosili Boha o odpustenie za všetky zákony, ktoré v súčasnosti chránia deti pred sexuálnym mrzačením a sterilizáciou, a zaviazali sa podporovať akceptáciu sexuálnych zvráteností dúhovej ideológie v Cirkvi a občianskej spoločnosti.

Dňa 25. júna usporiadala americká Federácia sestier svätého Jozefa druhý ročník “Modlitby za mesiac hrdosti,” pričom svätokrádežne použila Písmo na presadenie akceptácie sexuálnych zvráteností v otvorených aktoch rúhania.

REKLAMOVANÉ: Vďaka manželke sudcu Alita’svet teraz vie, že Sväté srdce je riešením pre LGBT ‘pride’

Na Facebook stránka k podujatiu, sestry disidentky inzerovali, že jeho súčasťou budú svedectvá “členov LGBTQIA2S+ týchto komunít.”Organizátori pozývali priaznivcov LGBT: “Pridajte sa k nám na virtuálnu, hodinovú modlitbu, ktorú navrhli rehoľné komunity žien s manželskými sľubmi, pre ne a s nimi a s našimi partnermi v misii. Táto modlitbová bohoslužba sa sústredí na hlasy a životné skúsenosti LGBTQIA2S+ členov týchto komunít. Začneme hudbou, Písmom a modlitbou, aby sme oslávili Pride v jeho radosti a posvätnosti a uctili si jeho historický kontext. Dúfame, že ponúkneme čas autentického spojenia počas mesiaca jún, ktorý sa slávi ako mesiac hrdosti.”

Podobne, ako to bolo uvedené v e-maile účastníkom, organizátori uviedli: “V tomto čase spoločnej modlitby počas mesiaca hrdosti budeme:

– spoločne oslávime mesiac hrdosti v jeho radosti a posvätnosti, z pohľadu sľubujúcich náboženských spoločenstiev a ich partnerov v misii;

– budeme nariekať nad bolesťami legislatívy namierenej proti LGBTQ+ a pretrvávajúcim vylúčením a pohneme sa smerom k;

– pôjdeme vpred, povzbudení Duchom, aby sme premenili naše srdcia, našu cirkev, našu politiku a našu krajinu.”

Na stretnutí sa zúčastnilo takmer 250 účastníkov, z ktorých väčšinu tvorili staršie rehoľné sestry bez rehoľného rúcha, ktoré sa hlásili k LGBT ideológii. Organizátori podujatie nenahrávali, ale LifeSiteNews získal od jednej z účastníčok podrobnosti o stretnutí aj tichý video záznam, na ktorom sú vidieť vopred zostavené modlitby a svedectvá.

Zdravotné “modlitebné” stretnutie sa začalo nechutným zobrazením dúhových farieb, ktoré kvapkali po obrazovke ako krv.

Po piesni s názvom “Všetci sú vítaní” o začlenení LGBT do Cirkvi bola prečítaná rúhavá “modlitba” zložená k “mesiacu hrdosti”, v ktorej sestry ďakovali Bohu za “našich súrodencov, ktorí prejavujú prejavy sexuality a pohlavia, ktoré nezodpovedajú spoločenským očakávaniam.V modlitbe sestry prosili, aby boli oslobodené od “spoločenských podmienok homofóbie a transfóbie.”

Sestry potom prečítali štatistiky o rôznych zákonoch zameraných proti LGBT, za manželstvo, za ženy a za deti, ktoré boli prijaté v konzervatívnych štátoch v priebehu minulého roka. Vyslovili ľútosť nad prijatými ochrannými opatreniami proti sexuálnemu predátorstvu, chemickej sterilizácii, chirurgickému mrzačeniu a ideologickej indoktrinácii maloletých a mladých dospelých. Rúhavo “prosili” o odpustenie všetkých takýchto zákonov.

Sestry sa tiež dopustili svätokrádeže, keď použili Sväté písmo v snahe podporiť svoju podporu sexuálne deviantného životného štýlu a zvráteností, ktoré sú výslovne odsúdené v Písme, ktoré je plné odsúdenia sexuálnej nemravnosti, vrátane mnohých odsúdení každého druhu sexuálneho hriechu v Starom zákone, úplného zničenia Sodomy a Gomory kvôli homosexualite, varovaní prorokov, Krista’Kristov príkaz, aby sme boli cudní aj v myšlienkach v Kázaní na vrchu, príkaz sv. Pavla, aby sme si ošklivili všetky sexuálne hriechy, dôrazné učenie apoštola, že sexuálni zvrhlíci a homosexuáli nemôžu vstúpiť do Božieho kráľovstva, a zdôraznenie svätého Jána, že nemôžeme milovať Boha bez zachovávania jeho prikázaní; časť Prvého listu svätého Jána, ktorá bola vhodne vynechaná z čítania vybraného na túto udalosť a ktorá bola tiež preložená tak, aby sa o Bohu nehovorilo ako o ňom alebo o ňom.

Sestry čítali z 1 Jn 3, 1-2 o tom, že sú Božími’deťmi. Hneď nasledujúce verše, ktoré neboli zaradené, vyhlasujú: “A každý, kto takto v neho dúfa, očisťuje sa, ako je čistý. Každý, kto sa dopúšťa hriechu, je vinný z nezákonnosti; hriech je nezákonnosť. Viete, že on sa zjavil, aby sňal hriechy, a v ňom niet hriechu. Nikto, kto v ňom zostáva, nehreší; nikto, kto hreší, ho ani nevidel, ani nepoznal. Deti, nech vás nikto nezavádza. Kto koná správne, je spravodlivý, ako je spravodlivý. Kto pácha hriech, je z diabla, lebo diabol hreší od počiatku. Boží Syn sa zjavil preto, aby zničil diablove skutky. Nikto, kto sa narodil z Boha, nepácha hriech  Podľa toho sa dá spoznať, kto je Božím dieťaťom a kto je dieťaťom diabla: kto nekoná správne, nie je z Boha (1Jn 3:Náboženské sestry, ktoré sa identifikujú ako LGBT, potom ponúkli “svedectvá”, v ktorých vyhlásili svoju “vďačnosť” za “dar” svojej sexuálnej identity a prisľúbili, že budú pracovať na “zmene” Cirkvi zvnútra.

Sestry oslavovali Stonewallské “povstanie” z roku 1969, prvé pochody hrdosti v 70. rokoch a vytvorenie dúhovej vlajky v San Franciscu ako začiatok “hnutia LGBTQIA2S”, s ktorým sa stotožňujú.

Potom rúhavo zapálili rad dúhových sviečok, ktoré symbolizovali a oslavovali “spektrum” sexuálnych identít.