LGBT-backpack-810x500.jpeg

80 % žiakov údajne chýbalo na vztyčovaní vlajky základnej školy v Ottawe

16
Kultúra života
  • 80 percent žiakov chýbalo na ceremonii vztyčovania vlajky Pride v Ottawe.
  • Prorodinný aktivista El-Cheikh podporuje rodičov v odporu voči LGBT ideológii.
  • Zamestnanci školy sa pokúšali potrestať rodičov za neúčasť na Pride ceremoniáli.
  • El-Cheikh odsúdil znevažovanie rodičov a bojuje proti LGBT agende v školách.

Miestny prorodinný aktivista uviedol, že na základnej škole v Ottawe chýbalo 80 percent žiakov počas plánovanej ceremónie vztyčovania vlajky Pride” začiatkom tohto mesiaca. 

Moslimský prorodinný aktivista Kamel El-Cheikh v rozhovore pre LifeSiteNews uviedol, že 4. júna boli učitelia a zamestnanci základnej školy Michaelle Jean v Ottawe v provincii Ontario zmätení, keď na slávnostnom vztyčovaní vlajky LGBT“Pride” chýbalo 591 zo 738 žiakov (80 percent). Nahlásené absencie sa zhodovali s 2. ročníkom kampane Campaign Life Coalition’National ‘Pride’ Flag Walk-Out Day.

V reakcii na hromadnú absenciu El-Cheikh, ktorý povedal, že navštívil školu, aby povzbudil rodičov a žiakov v ich odpore voči LGBT ideológii, potvrdil, že riaditeľka školy Tania Bergeronová a učiteľka piatej triedy menom Martine sa pokúšali potrestať rodičov, ktorých deti sa nezúčastnili na “Pride” ceremónii vztyčovania vlajky.   

Pri príchode do školy El-Cheikh povedal, že rodičia mu rýchlo povedali, že obaja zamestnanci odovzdávali rodičom dokument, ktorý mali podpísať, aby potrestali tých, ktorí sa odmietli zúčastniť na “Pride” ceremoniáli s vlajkou.   

“Obaja sa musia v budúcnosti zodpovedať,” povedal El-Cheikh a odsúdil zamestnancov školy za “znevažovanie a démonizovanie rodičov.”  

“Budeme’brať na zodpovednosť každého z vás,” prisľúbil.  

V ďalších komentároch pre LifeSiteNews El-Cheikh vyjadril ľútosť nad “programom pýchy” za to, že sa snaží prevalcovať “ľudské’presvedčenie, občianske slobody ľudí” a že ide “po deťoch.”

El-Cheikh, organizátor Pochodu milióna ľudí za deti 20. septembra minulého roka, uviedol, žemasový bojkot viedol k tomu, že učitelia konsolidovali vyučovanie pre 147 zostávajúcich študentov. El-Cheikh však uviedol, že aj vtedy 50 percent zostávajúcich študentov požiadalo, aby sa nezúčastnili na vztyčovaní vlajky LGBT.  

Pri masívnom úspechu na ottawskej škole El-Cheikh odhadol, že “Pride” vlajka bojkotuje 50 percent škôl v celej krajine počas Kanada’2. ročník Národného ‘Pride’ dňa vychádzok za vlajkou.

Podľa údajov Campaign Life Coalition sa tento rok do kampane vychádzok zapojilo celkovo osem provincií, pričom rok predtým to bolo sedem.   

Zúčastnené provincie v roku 2024 boli napr: Britská Kolumbia, Alberta, Saskatchewan, Manitoba, Ontario, Quebec, Nové Škótsko a Nový Brunšvik.    

Aj keď školy ešte nezverejnili oficiálne čísla, El-Cheikh povedal, že svoje informácie získal od prorodinných Kanaďanov pracujúcich v školskom systéme.   

“Sú to ľudia, ktorí pracujú v správnych radách,” povedal. “Sú to ľudia z oblasti IT. Sú to učitelia, ktorí sa nechcú dostať do problémov. Sú to riaditelia. Sú to politici, ktorým záleží na deťoch a ich rodičoch.”  

“Je to“posilnenie postavenia rodičov, žien a detí, aby boli chránení pred degenerovanou zlovestnou diabolskou agendou, ktorá sa snaží podkopať božský poriadok,” dodal. “A ja proti tomu budem bojovať.”