image-6-810x500.png

POČÚVAJTE: Zamestnanci plánovaného rodičovstva sa smejú pri volaní na tiesňovú linku pre ženu krvácajúcu po potrate

25
Kultúra smrti
  • Pracovníci plánovaného rodičovstva sa smejú počas záznamu tiesňového hovoru.
  • Žena utrpela perforáciu maternice po nepodarenom potrate v plánovanom rodičovstve.
  • Zamestnanci sa necítili znepokojení, keď klientka bola v ohrození života.
  • Potratové centrá porušujú zdravotné predpisy, demokrati presadzujú legislatívu na ochranu potratov.

Pracovníci plánovaného rodičovstva boli zachytení na zvukovom zázname, ako sa smejú počas telefonátu na tiesňovú linku pre ženu, ktorá utrpela perforáciu maternice v dôsledku nepodareného potratu, odhalila Operácia Rescue.

V stredu skupina zverejnila podrobnosti a nahrávku telefonátu z 24. apríla z pracoviska plánovaného rodičovstva v Richmonde vo Virgínii pre ženu, ktorej podľa volajúceho “práve vykonávali zákrok prerušenia tehotenstva a vyzerá to tak, že ide o možnú perforáciu maternice.Druhý zamestnanec, ktorý prevzal hovor, opísal ženu ako “momentálne aktívne nekrvácajúcu”, ale vyžadujúcu si pokračujúce monitorovanie kvôli krvácaniu a zaisteniu stabilných životných funkcií.

Počas hovoru je jasne počuť, ako sa neidentifikované osoby v miestnosti smejú. Zo zvukového záznamu nie je možné určiť, čo je predmetom ich veselosti, ale zdá sa, že to minimálne naznačuje, že zamestnanci plánovaného rodičovstva sa necítili nijako zvlášť znepokojení tým, že jedna z ich klientiek je v potenciálnom ohrození života.

Pozoruhodné je, že zástupca plánovaného rodičovstva sa tiež pýta dispečera: “či by ste nemohli použiť vaše sirény, viete, sirény, ten hluk.”Dispečerka odpovedá, že nemá právo prikazovať vozidlám záchrannej služby, ako majú používať sirény.

“Toto zariadenie bolo viackrát citované na inšpekčných správach, vrátane pochybení v oblasti riadenia kvality, špiny a nepodarených potratov,” uvádza Operation Rescue. “V inom prípade, ako je táto mimoriadna udalosť, žena utrpela neúplný potrat – jej dieťa v nej ešte žilo niekoľko týždňov, kým nemocnica nevykonala druhý potrat.”

Pred mesiacom pro-life líderka a bývalá internátna pracovníčka v potratovom priemysle Abby Johnsonová povedala LifeSiteNews, že jej pripravovaný film Nemysliteľné bude poukazovať na svedectvá z prvej ruky, ktoré potvrdzujú, že takéto ignorovanie blaha žien’nie je v potratovom priemysle ničím výnimočným.

“Ak by si mohli vypočuť príbehy týchto žien, a to si vypočujú, ak uvidia Unthinkable, budú počuť len ponižovanie týchto žien, keď’ležia na stoloch na potrat, spôsob, akým sa o nich rozpráva personál, najmä lekári,” povedala. “Spôsob, akým sa z ich tiel vysmievajú a hovoria o nich, ako sú znehodnotené.”

Napriek nespočetným prípadom žien poškodených potratom a zdokumentovaným porušeniam zdravotného stavu a bezpečnosti v potratových centrách po celých Spojených štátoch amerických, národní demokrati naďalej presadzujú legislatívu, ktorá by okrem iného zakázala štátom podriadiť potratový priemysel zdravotným a bezpečnostným predpisom, ako sú napríklad práva na prijatie a požiadavky na informovaný súhlas.

Bidenova administratíva v súčasnosti umožňuje distribúciu potratových tabletiek poštou (v rozpore s federálnym zákonom), čím v skutočnosti úplne vyradila lekársky dohľad z procesu chemického potratu. Začiatkom tohto mesiaca Najvyšší súd USA odmietol zasiahnuť do prípadu.