Untitled-18-810x500.png

Bola Bidenova hrozná debata prejavom úmyselnej sabotáže zo strany Demokratickej strany?

23
Kultúra smrti
  • Joe Biden bol podrobený skúškam lekármi a stratégmi v Camp Davide.
  • Demokrati vedeli, že Biden bude zlyhať v debate proti Trumpovi.
  • Plánovali ho vymeniť a nahradili by ho nekvalifikovanou osobou ako Newsom alebo Clintonová.
  • Biden je nelegitímny prezident, demokrati ho sabotovali a nezaujímajú ich následky.

Joe Biden strávil týždeň v Camp Davide so šestnástimi premiérovými “poradcami” - teda lekármi a stratégmi.

Očividne ho podrobili takým skúškam, že mu takmer odišiel hlas. Zlé plánovanie z ich strany. Všetci si však môžeme byť istí, že koncom týždňa už všetci títo lekári a stratégovia vedeli, že Biden je psychicky preč, opečený. Všetci vedeli, že proti Trumpovi podá zlý výkon, a napriek tomu ho tam postavili.

Jediný záver, ku ktorému sa dá dospieť, je, že to urobili zámerne. Chceli ho vymeniť a vedeli, že jeho výkon v debate by to potvrdil. Každý by videl, ako vážne sa zhoršili Bidenove’kognitívne schopnosti. Pripravili ho na zlyhanie a on zlyhal.

Teraz je otázkou, či ho dokážu prinútiť, aby odstúpil dobrovoľne. Pravdepodobne nie; pseudoodborníčka Jill bude vzdorovať až do trpkého konca. Čo urobí strana s Kamalou Harrisovou, najmenej kvalifikovanou osobou, aká kedy zastávala úrad viceprezidenta?"

Niet teda pochýb, že nechať túto debatu prebehnúť bol vypočítavý ťah demokratov; nech svet vidí, ako ďaleko je tento človek, a my ho môžeme nahradiť.

Každý vie, že odporný Gavin Newsom chce túto funkciu, ale je to skutočne odporný charakter, guvernér, ktorý sám zničil Kaliforniu. Ľudia z tohto štátu húfne odchádzajú z mnohých zjavných dôvodov – kriminalita, bezdomovectvo, dane a kultúrne nezmysly. Transgenderizmus a tyrania LGBT aktivistov — v školách K-12, vo všetkom, čo Hollywood produkuje pre televíziu a film – vyháňa Američanov s akýmkoľvek náznakom tradičných hodnôt zo štátu. Newsom je ten posledný človek, ktorý by mal Bidena nahradiť.  Urobil by národu to, čo urobil Kalifornii.

Samozrejme, Hillary Clintonová sa tiež nevie dočkať, kedy zaujme Bidenovo miesto na kandidátke. Myslí si niekto na tejto planéte, že by bola dobrou voľbou? Uh, nie. Je rovnaká zločinkyňa ako Biden. Ako väčšine demokratov jej však početné zločiny desaťročia prechádzali. Clintonova nadácia bola dôkladne skorumpovaná, peniazmi preplácaná organizácia, ktorá bola založená tak, aby Clintonovci zbohatli takmer tak ako Pelosis. Clintonovci to dokázali medzinárodnými podvodmi, Pelosis zasa obchodovaním s vnútornými informáciami.

Koho si vyberú namiesto Joea na kandidátke? Kamalu? To asi nie, ale ako sa jej zbavia? Hovorí sa, že sa vráti do Kalifornie a bude kandidovať za guvernérku. Nech je akokoľvek beznádejne nekvalifikovaná, mohla by vyhrať, pretože stranícky aparát v tomto štáte je rovnako podvodný ako v Arizone, Pensylvánii, Michigane a Wisconsine. Ak by bola zvolená, Kaliforniu by to len posunulo ďalej do kanála deštruktívnej marxistickej politiky. Bude bojovať o nahradenie Bidena na volebnom lístku? Uvidíme. Vie, že je celonárodným vtipom, figúrkou na posmech?

Dolná hranica? To, že sa Biden objavil v tejto debate, bol akt sabotáže zo strany jeho vlastnej strany. Už dávno vedeli, že sa stal politicky nebezpečnou príťažou. Nezáleží im na tom, ako veľmi je príťažou na svetovej scéne, ale Američanom áno. Je to katastrofa pre národnú bezpečnosť. Priviedol nás na pokraj tretej svetovej vojny, hoci s pomocou amerických zradcov/globalistov Antonyho Blinkena, Jakea Sullivana, Victorie Nulandovej a pravdepodobne aj Susan Riceovej, vojnových štváčov.

Trump bol na druhej strane pokojný, chladný a zdržanlivý. Reagoval na základe faktov. Za deväť rokov, čo ho’poznáme ako politika, nestratil ani krok. Láskavo pustil z hlavy mnohé Bidenove’nehorázne lži a zmätky v otázkach. O to by sa postarali kontrolóri faktov. Iba raz sa zmienil o Joe’ovom nezrozumiteľnom bľabotaní.

Keď Biden spomenul “fajnšmekerstvo”, Jake Tapper ho mal opraviť, pretože je na zázname, že to bola lož. Ale neurobil to.

Trump to tiež nechal tak. Keďže vedel, že táto debata nezmení názory jeho základne, nechal mnohé z Joeových lží’bez odozvy. V tomto bode debaty už určite vedel, že Biden si kope vlastný hrob.

Biden bol a zostáva nelegitímnym prezidentom, dosadeným po preukázateľne ukradnutých voľbách. (Súdy, ktoré sa podľa Bidena zaoberali tvrdeniami, sa v skutočnosti nikdy nezaoberali dôkazmi.)

Demokrati nechceli za svojho kandidáta Bernieho Sandersa ani Elizabeth Warrenovú, a tak sa uspokojili s Bidenom, známym rasistom, patologickým klamárom a plagiátorom, ktorého rodina fungovala ako zločinecký podnik.

Jasné, že sa dal’ľahko zmanipulovať Iránom, Hamasom, Zelenským atď. ale je pochybné, že tí demokrati, ktorí ho presadzovali ako kandidáta, ako napríklad James Clyburn, vedeli, aké veľmi katastrofálne bude jeho prezidentstvo. Teraz to vedia, aj keď splnil ich príkaz. Tí, ktorí s ním strávili týždeň, museli vedieť, že nemôže a nebude vystupovať dobre, a aj tak ho tam postavili. Namiesto toho, aby ho nechali strápniť sa na svetovej scéne, mali radšej nájsť lepší spôsob, ako ho z kandidátky odstrániť.

Bolo to sabotovanie. Demokrati nemajú žiadne výčitky svedomia, keď jedného z nich hodia pod flotilu autobusov.